Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον δεν ξερω αν υπαρχει τετοια συσκευη αλλα θα το γραψω...θελω να πιανω δικτυα της γειτονιας τα οποια θα συνδεομαι στον υπολογιστη και κονσολες,να την εχω στην ταρατσα πχ να πιανει αυτη τα δικτυα και να μπορω να συνδεθω και στον υπολογιστη αλλα και σε μια κονσολα,στον υπολογιστη με εξωτερικο wifi ok..στην κονσολα ομως πως? πιο απλα μια συσκευη που να πιανει τα δικτυα που δεν πιανει μες το σπιτι και μετα να μπορω να συνδεσω τις συσκευες μου!!

 

χωρις ethernet παντα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω μπαινω σε ενα ασυρματο δικτυο ξεκλειδωτο αλλα δεν πιανει καλα,κατι acces point και αλλα που δυναμωνουν το σημα κανουν? απλα να δυναμωσω το σημα του γειτονα ωστε να πιανει σε ολες τις συσκευες σπιτι μου!

Επεξ/σία από moumias
Δημοσ.

ειτε κεραια στην ταρατσα και το ρουτερ πιο κατω ειτε καποια συσκευη που θα πιανει το σημα θα το μεταφερει με καλωδιο σε ενα δευτερο access point και το δευτερο access point θα δινει με καλωδιο η και ασυρματα στο σπιτι μεσα.το πρωτο ειναι wireless bridge δηλαδη παιρνει ασυρματα δινει με καλωδιο και απο κατω ενα access point η εστω κανα παλιο adsl router που θα το γυρισεις σε access point Με μια δυο αλλαγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...