Προς το περιεχόμενο

υπαρχει κατι τετοιο??


moumias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον δεν ξερω αν υπαρχει τετοια συσκευη αλλα θα το γραψω...θελω να πιανω δικτυα της γειτονιας τα οποια θα συνδεομαι στον υπολογιστη και κονσολες,να την εχω στην ταρατσα πχ να πιανει αυτη τα δικτυα και να μπορω να συνδεθω και στον υπολογιστη αλλα και σε μια κονσολα,στον υπολογιστη με εξωτερικο wifi ok..στην κονσολα ομως πως? πιο απλα μια συσκευη που να πιανει τα δικτυα που δεν πιανει μες το σπιτι και μετα να μπορω να συνδεσω τις συσκευες μου!!

 

χωρις ethernet παντα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.insomnia.gr/topic/455233-pirate-wifi-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82/page__hl__%20%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20wifi

Μην περιμένεις όμως να σου ανοίγει κλειδωμένα δίκτυα μόνο του...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω μπαινω σε ενα ασυρματο δικτυο ξεκλειδωτο αλλα δεν πιανει καλα,κατι acces point και αλλα που δυναμωνουν το σημα κανουν? απλα να δυναμωσω το σημα του γειτονα ωστε να πιανει σε ολες τις συσκευες σπιτι μου!

Επεξ/σία από moumias
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειτε κεραια στην ταρατσα και το ρουτερ πιο κατω ειτε καποια συσκευη που θα πιανει το σημα θα το μεταφερει με καλωδιο σε ενα δευτερο access point και το δευτερο access point θα δινει με καλωδιο η και ασυρματα στο σπιτι μεσα.το πρωτο ειναι wireless bridge δηλαδη παιρνει ασυρματα δινει με καλωδιο και απο κατω ενα access point η εστω κανα παλιο adsl router που θα το γυρισεις σε access point Με μια δυο αλλαγες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...