Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους θέλω μία βοήθεια έχω το LOGITECH MX REVOLUTION ποντίκι λειτουργεί κανονικά αλλά έχει χαλάσει λίγο το αριστερό κλικ δηλαδή όταν το πατάω κάνει διπλό κλικ από μόνο του. Δεν έχω εγγύηση γιατί το είχα αγοράσει πριν 7 χρόνια από το MULTIRAMA στο MALL ATHENS τι μπορώ να κάνω help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!!!!!

post-217557-0-39679100-1354535137_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

στείλε email στην Logitech κι αν είσαι τυχερός μπορεί να ξηγηθεί αντικατάσταση...

Δημοσ.

Με τόσα χρόνια εκτός εγγύησης....

Πάντως υπάρχει η λύση της αντικατάστασης ή διόρθωσης του ελάσματος που βρίσκεται κάτω από το πλήκτρο. Αυτό το πρόβλημα είναι πολύ συνηθισμένο(τουλάχιστον σε ποντίκια logitech εμένα μου έχει συμβεί 4 φορές) και υπάρχουν στο internet αρκετά βίντεο και tutorials για το πως μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω σίγουρα αν υπάρχουν και γι' αυτό το μοντέλο συγκεκριμένα, υπάρχουν όμως για παρόμοια μοντέλα, οπότε μπορεί να βρεις κάτι χρήσιμο.

Δημοσ.

Με τόσα χρόνια εκτός εγγύησης....

Πάντως υπάρχει η λύση της αντικατάστασης ή διόρθωσης του ελάσματος που βρίσκεται κάτω από το πλήκτρο. Αυτό το πρόβλημα είναι πολύ συνηθισμένο(τουλάχιστον σε ποντίκια logitech εμένα μου έχει συμβεί 4 φορές) και υπάρχουν στο internet αρκετά βίντεο και tutorials για το πως μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω σίγουρα αν υπάρχουν και γι' αυτό το μοντέλο συγκεκριμένα, υπάρχουν όμως για παρόμοια μοντέλα, οπότε μπορεί να βρεις κάτι χρήσιμο.

Για στείλε ενα βίντεο γιατί με ενδιαφέρει για έν ποντίκι microsoft που έχει χαλάσει το δεξί κλικ σε μένα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...