Mirkas7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα,το τελευταιο 4μηνο το ανεμιστηρακι του λαπτοπ κανει περισσοτερο θορυβο απ οτι εκανε παλιοτερα και οταν ανοιγω καποιο παιχνιδι μετα απο 5-10 λεπτα κλεινει το λαπτοπ.Προσφατα εγκατεστησα ενα προγραμμα (DriverPack solution) και μου εμφανισε το εξης μηνυμα:Προσοχη!!! Υπερθερμανση επεξεργαστη.Χρειαζεται επειγοντως επισκευη! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω απο μονος μου ή πρεπει να το σε καποιον τεχνικο υπολογιστων; Ευχαριστω εκ των προτερων!
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να γράψεις το μοντέλο(θα το βρεις σε κάποιο αυτοκολλητάκι στο κάτω μέρος) στο youtube μαζί με την λέξη cleaning να δεις τι θα πρέπει να κάνεις,θέλει αρκετή δεξιοτεχνία οπότε η απόφαση δική σου.
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Στο Internet θα μπορεσεις να βρεις λεπτομερεις οδηγίες για το πως θα αντικαταστησεις ή θα καθαρισεις τον ανεμιστηρα ή γενικοτερα να ανοιξεις το λαπτοπ. To θέμα ειναι η δικη σου θεληση και εμπιστοσυνη στις ικανοτητες σου. Εγω λεω οτι μπορεις αλλα ενα μικρο ρισκο θα υπαρχει
Mirkas7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομιζω να το καταφερω μονος μου,εχω 3 χρονια εγγυηση απο το καταστημα που το αγορασα απλα σκεφτηκα μηπως ηταν κατι πιο απλο και μπορουσα να το κανω χωρις βοηθεια.
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ε καλα αν εχεις εγγυηση ακομα δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.
dimuscrossfire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 σίγουρα θέλει καθάρισμα εσωτερικό καλό και καινούριες πάστες.αν συνεχίσει να στο κάνει τότε υπάρχει θέμα αλλά εγώ πιστεύω ότι έχει σκόνη και δεν το ψύχεις και καλά το μηχάνημα.για αυτό στα κάνει.να του πάρεις μια βάση με ανεμιστήρα
z4rx07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 εδώ είσαι φίλος. http://www.skroutz.gr/c/712/docking-stations.html?keyphrase=Cooler&page=4
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Στην ψυξη του laptop, αλλά αυτό που πραγματικά χρειαζεσαι ειναι να το πας για service αφου εχεις εγγυηση
Mirkas7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες,θα το παω για ενα service αυτες τις μερες
Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχήν άλλαξε την υπογραφή σου... Τρέχεις κατευθείαν σε εγγύηση... τι του ποσταρετε βάσεις...το λαπτοπ μπορεί να έχει μπίξει στην σκόνη....οτι ναναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα