Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Και εδώ έχουμε ένα κουτί που έφτιαξα για ένα φιλαράκι!!! 27 6
tommybertsen Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, dalain είπε Και εδώ έχουμε ένα κουτί που έφτιαξα για ένα φιλαράκι!!! ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, θέλω κάτι 😛 Τι να πω. Δεν ξέρω. Χάλια όπως πάντα 2
outlaw star Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, dalain είπε Και εδώ έχουμε ένα κουτί που έφτιαξα για ένα φιλαράκι!!! Εμείς πως θα γίνουμε φιλαράκια σου;;
dalain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, outlaw star είπε Εμείς πως θα γίνουμε φιλαράκια σου;; Φτιαχνω κ για όσους δεν είναι φιλοι μου 😉 8
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2021 στις 2:14 ΠΜ, SabotazNic είπε Spoiler Ναι ξερω, εχει ακομα σκονη σε καποια σημεια. Ενα update (old photos)με πλεον H80i v2, επιπλεον 3 noctua a12x25 και τα 2 corsair που ηρθαν με την ψυκτρα τα εβαλα μπροστα. Τα enermax tb silence 120mm αποδειχτηκαν μαπα τελικα. Συνολικα δλδ 6 noctua και 2 corsair. Μετακινησα και τον τελευταιο σκληρο πισω ωστε να εχω καλυτερο airflow απο τα μπροστα fans. Λιγο με φοβιζει η ψυκτρα, αν και λογικα οι σωληνες τα "μαλακωσουν". Το ζορισα λιγακι για να ερθε σε αυτην την θεση το ψυγειο οπως και το corsair να το διαβαζεις. Το πολυ πολυ αν τρεξει το υγρο θα πεσει κατω. Κανα σοκετ να μην παρει μαζι 😂 Edit: αν ξερει καποιος για τα μπροστινα φιλτρα. Εχω προσπαθησει να τα πλυνω, αλλα αυτο το χρωμα απο την σκονη δεν φευγει. Τι μπορω να κανω? Βασικα δεν εχω δοκιμασει να τα πλυνω με καμια πχ οδοντοβουρτσα μπας και γινει κατι. Το 1ο επειδη δεν ειναι σε θεση fan, ειναι οκ Edit2: τα καλωδια των 3 fan δεν μπορουν να πανε απο αλλους δυστυχως. Στην 2η φωτο οπου φαινεται η δεξια πλευρα, δεν χωρανε να περασουν απο τα τετραγωνα που εχει. Αν δεν βαρεθω, ισως τα κοψω καποια στιγμη Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απο αυτο το χαλι, στο: Πραγματα που τα βρηκα λιγο meh: Θα ηθελα μεντεσεδες στα πλαινα Κουμπωμα hot swappable hdds. το ενα το στραβωσα στην προσπαθεια να ξανα κουμπωσω τους σκληρους και γενικα δεν εχεις προσβαση στο να το μετακινησεις εκεινο το σιδερακι με το thumbscrew (ισως το εκανα λαθος? Δεν εχει κατι στο manual. Ισως πχ μονο γυρνας λιγο τα thumbscrews και το μετακινεις) Παλι δεν εχει στο manual οτι δεν αφαιρεις τα 2 thumbscrews για να βγαλεις το top panel (απλα δειχνει σε εικονες οτι τα γυρνας). Μου εκανε εντυπωση που ta thumbscrews ειχαν τοσο μυτερες ακρες (κοβεσαι ανετα) και απλα ειπα να δω απο μονος μου αν μενουν στην θεση τους κατα την αφαιρεση του πανελ Πολλες, πολλες μυτερες ακρες. Κατα το setup, καταλαβα σε 3-4 σημεια με το χερι οτι το μεταλλο δεν ειναι λειο Θα ηθελα 2-3-4 εκ περισσοτερο βαθος συνολικα στο case, και αυτο το εξτρα βαθος να το δω στο motherboard tray. To commander pro μαζι με τα hdds δεν εχει και πολυ χωρο για να κολλησει και να συνδεσεις κτλ. Γενικα το cable management το βρηκα λιγο φτωχο σε σχεση με το silverstone rv03 που ειχα (οκ δεν ειχα ασχοληθει, αλλα απο το quoted post βλεπετε πολλες διαδρομες για να φτιαξεις τα καλωδια) Καποια στιγμη θα αλλαξω παστα για να επαναφερω το corsair logo της aio Στα πολυ +++ και νομιζω σωστα επραξα και δεν πηγα στο corsair 5000d. Καλυτερες θερμοκρασιες, τοσο σε gpu, αλλα και σε cpu. Θεωρω οτι 3 φαν να χτυπανε την gpu ειναι+ Τα 3 πλαινα τα εχω χαμηλα. Πραγματικα τα ηθελα μονο για το rgb της υποθεσης Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από SabotazNic 8
triplex1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Απο αυτο το χαλι, στο: Πραγματα που τα βρηκα λιγο meh: Θα ηθελα μεντεσεδες στα πλαινα Κουμπωμα hot swappable hdds. το ενα το στραβωσα στην προσπαθεια να ξανα κουμπωσω τους σκληρους και γενικα δεν εχεις προσβαση στο να το μετακινησεις εκεινο το σιδερακι με το thumbscrew (ισως το εκανα λαθος? Δεν εχει κατι στο manual. Ισως πχ μονο γυρνας λιγο τα thumbscrews και το μετακινεις) Παλι δεν εχει στο manual οτι δεν αφαιρεις τα 2 thumbscrews για να βγαλεις το top panel (απλα δειχνει σε εικονες οτι τα γυρνας). Μου εκανε εντυπωση που ta thumbscrews ειχαν τοσο μυτερες ακρες (κοβεσαι ανετα) και απλα ειπα να δω απο μονος μου αν μενουν στην θεση τους κατα την αφαιρεση του πανελ Πολλες, πολλες μυτερες ακρες. Κατα το setup, καταλαβα σε 3-4 σημεια με το χερι οτι το μεταλλο δεν ειναι λειο Θα ηθελα 2-3-4 εκ περισσοτερο βαθος συνολικα στο case, και αυτο το εξτρα βαθος να το δω στο motherboard tray. To commander pro μαζι με τα hdds δεν εχει και πολυ χωρο για να κολλησει και να συνδεσεις κτλ. Γενικα το cable management το βρηκα λιγο φτωχο σε σχεση με το silverstone rv03 που ειχα (οκ δεν ειχα ασχοληθει, αλλα απο το quoted post βλεπετε πολλες διαδρομες για να φτιαξεις τα καλωδια) Καποια στιγμη θα αλλαξω παστα για να επαναφερω το corsair logo της aio Στα πολυ +++ και νομιζω σωστα επραξα και δεν πηγα στο corsair 5000d. Καλυτερες θερμοκρασιες, τοσο σε gpu, αλλα και σε cpu. Θεωρω οτι 3 φαν να χτυπανε την gpu ειναι+ Τα 3 πλαινα τα εχω χαμηλα. Πραγματικα τα ηθελα μονο για το rgb της υποθεσης Στην 1η φωτο αμα βαλεις μπροστα και μια γυαλα με χρυσοψαρα θα βγει τελεια η φωτογραφια. Πες μου ποιο case εχεις.
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Στην 1η φωτο αμα βαλεις μπροστα και μια γυαλα με χρυσοψαρα θα βγει τελεια η φωτογραφια. Πες μου ποιο case εχεις. O11 xl rog Black
triplex1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε O11 xl rog Black Ωραιος , απλα το μονο που δεν μ'αρεσει σ'αυτου του ειδους τα case ειναι η θεση του τροφοδοτικου
harrybani Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Καλορίζικο!Πολύ ωραίο,θα περιμένω,ελπίζω να μην αργήσει πολύ....
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ωραιος , απλα το μονο που δεν μ'αρεσει σ'αυτου του ειδους τα case ειναι η θεση του τροφοδοτικου Γτ τι έχει? Είναι χαμηλά και παίρνει αέρα από έξω
triplex1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Γτ τι έχει? Είναι χαμηλά και παίρνει αέρα από έξω τιποτα ρε συ , θεμα γουστου ειναι , ενταξει λιγο πολυ δεν ειμαι και πολυ φιλος με τις υδροψυξεις και τα πολλα γυαλια , μπορει στο μελλον σε καμια 20αρια χρονια ν'αλλαξω αποψη. 20 λεπτά πριν, harrybani είπε Καλορίζικο!Πολύ ωραίο,θα περιμένω,ελπίζω να μην αργήσει πολύ.... Αλλο κουτι πολυ πιο ομορφο με αεροψυξη
Herald Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Γτ τι έχει? Είναι χαμηλά και παίρνει αέρα από έξω Έτοιμασε ξεσκονόπανα πάντως. Δεν χωράει το μυαλό σου 😜
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Έτοιμασε ξεσκονόπανα πάντως. Δεν χωράει το μυαλό σου 😜 γτ ετσι. Τα φιλτρα δεν κανουν δουλεια? Για την ωρα εχω θετικη πιεση στο συστημα
Herald Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε γτ ετσι. Τα φιλτρα δεν κανουν δουλεια? Για την ωρα εχω θετικη πιεση στο συστημα Άμα τα καθαρίζεις κάθε 2-3 βδομάδες ναι, αμά το αφήσεις. Καλή τύχη 😜
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Άμα τα καθαρίζεις κάθε 2-3 βδομάδες ναι, αμά το αφήσεις. Καλή τύχη 😜 α νταξ, πιο συχνα καθαριζω. Συνηθως βαζω σκουπα 1/εβδομαδα οποτε καθαριζω και τα φιλτρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα