Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ανεβάσω και εγώ το δικό μου εφόσον ήρθαν και τα καλώδια...

Ξερει κανείς τι μπορώ να κάνω με τις ραμ ώστε να ταιριάζουν?

Μπορεις να αλλαξεις τα heatsing με aftermarket, π.χ https://www.arctic.ac/eu_en/rc.html 

Μπορείς να αλλάξεις τα heatsing με aftermarket, π.χ https://www.arctic.ac/eu_en/rc.html 

η να βάλεις ένα RAM COOLER στο χρώμα που θέλεις...

Δημοσ.

Καλοκαιρινή φώτο με μοντα στο κουτί και βάψιμο με ακρυλικο σπρέι και στο πάνω φιν της hyper 212!

Και arctic φανακι βλεπω ;) Εχεις την 212 με arctic 120mm pwm??

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα στην ψύκτρα και ένα μπροστά, μπορώ να σου πω ότι είναι αρκετά πιο αθόρυβα από τα Phanteks του κουτιού!

Από 'σένα ακόμη περιμένω το κουτί σου.. ;).. Πότε θα ανεβάσεις καμιά φυτογραφία?

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα στην ψύκτρα και ένα μπροστά, μπορώ να σου πω ότι είναι αρκετά πιο αθόρυβα από τα Phanteks του κουτιού!

Από 'σένα ακόμη περιμένω το κουτί σου.. ;).. Πότε θα ανεβάσεις καμιά φυτογραφία?

Σε λιγες μερες το τελειοποιω και τ'ανεβαζω.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος, με ένα f12 pwm pst! Πολύ πιο αθόρυβο απο το cm και άλλα που εχω!
  • Like 1
Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση:

Αντικατέστησα σήμερα κάποια από τα Enermax Magma που είχα πάνω στην Η100i με τα Noctua Industrial F12PPC (τα Magma μετά από λίγο καιρό χρήσης όταν είναι οριζόντια και πετάνε τον αέρα προς τα πάνω, αρχίζουν και χάνουν το ζύγισμά τους και συντονίζουν σε μεγάλο εύρος στροφών...ακόμα χειρότερα, βρίσκουν στο σασί τους).

Από ότι σκαμπάζω, πάνω στον controller της Η100, παίρνουν 12V και λειτουργούν στις 1000 στροφές (βγάζουν βέβαια περίπου τόση πίεση όσο τα άλλα στις 1500 και με λιγότερο θόρυβό, οπότε πάλι κερδισμένος είμαι).

Ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να δώσω παραπάνω?

Συγγνώμη για το ελαφρά off...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...