anasmzak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γειά χαρά! θα 'θελα να ρωτήσω : Έχετε παρακολουθήσει, μέσω internet, μαθήματα κάποιας Ξένης Γλώσσας?? Έχετε σχετική προσωπική εμπειρία ή εμπειρία κάποιου φίλου σας?? Υπάρχουν πράγματι, πάρα πολλά sites στον Τομέα αυτό, που το καθένα έχει τον τρόπο του, στο να σε πείσει για να το δοκιμάσεις... Όποια εμπειρία και συμβουλή σας, totally welcome...!
ravend Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 livemocha.com εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να μην ξεχνάω τα γαλλικά μου,έχει ασκήσεις για όλα τα επίπεδα και στις διορθώνουν άλλοι χρήστες της σελίδας, σαν facebook για να μαθαίνεις ξένες γλώσσες φαντάσου. έχει δωρεάν αλλά κ επι πληρωμή κάποιες παροχές,αλλά όσο συμμετέχεις κ προσφέρεις στη κοινότητα κερδίζεις πόντους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντι για χρήματα. 1
BritGreek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Η αλληλεπίδραση με τους συμμαθητές σου και με τον καθηγητή δεν μπορεί να αντικατασταθεί με online μαθήματα, ό,τι κι αν λένε. Τα φροντιστήρια είναι πλέον σημαντικά φτηνότερα σε σχέση με το παρελθόν. Είμαι κατά και των ιδιαίτερων μαθημάτων αλλά και των online μαθημάτων. Το κλειδί στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι απόλυτα η διαδικασία του να πρέπει να τη χρησιμοποιείς και να τη μιλάς σε διάφορα contexts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα