ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά Μέχρι πριν λίγο διάστημα έμενα σε ένα σπίτι με ενοίκιο και έφυγα αφήνοντας απλήρωτους καποιους λογαριασμούς ΔΕΗ σε συνεννόση πάντα με την σπιτονοικοκυρα Έχω πάει τώρα στο νέο σπίτι , έχω βάλει την ΔΕΗ στο όνομα μου και στο προηγούμενο σπίτι η ΔΕΗ ειναι ακομα στο όνομα μου. Πήρα στην ΔΕΗ στην Αριστείδου και μου ειπαν να πάω απο εκει γιατι δεν ήξεραν Θέλω να μεταφέρω το χρέος του παλιου σπιτιού στο νεο σπιτι και να κάνω διακανονισμό για να μεινει το παλιο σπίτι καθαρό από χρέη Ξέρετε αν γίνεται κάτι τέτοιο?
pournaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά Μέχρι πριν λίγο διάστημα έμενα σε ένα σπίτι με ενοίκιο και έφυγα αφήνοντας απλήρωτους καποιους λογαριασμούς ΔΕΗ σε συνεννόση πάντα με την σπιτονοικοκυρα Έχω πάει τώρα στο νέο σπίτι , έχω βάλει την ΔΕΗ στο όνομα μου και στο προηγούμενο σπίτι η ΔΕΗ ειναι ακομα στο όνομα μου. Πήρα στην ΔΕΗ στην Αριστείδου και μου ειπαν να πάω απο εκει γιατι δεν ήξεραν Θέλω να μεταφέρω το χρέος του παλιου σπιτιού στο νεο σπιτι και να κάνω διακανονισμό για να μεινει το παλιο σπίτι καθαρό από χρέη Ξέρετε αν γίνεται κάτι τέτοιο? Δυσκολο να συνεννοηθεις γιατι κατ αρχην δεν κανουν διακανονισμους. Προσωπικα δεν το καταφερα ποτε. Οποτε αυτο που θα σου πουν ειναι να κοψεις το παλιο ρολοι πληρωνοντας το ποσο, γιατι και να το βαλεις στο νεο ρολοι παλι θα σου πουν να το πληρωσεις ολοκληρο το ποσο.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή δεν θα καταφέρω να κάνω διακανονισμό? Δεν έχω και χρονο για να κάτσω με τις ώρες εκει.Θα πάω αύριο και ότι γίνει
gigisoni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή δεν θα καταφέρω να κάνω διακανονισμό? Δεν έχω και χρονο για να κάτσω με τις ώρες εκει.Θα πάω αύριο και ότι γίνει Υπάλληλος δεν θα σου κάνει τίποτα. Μόνο στον διευθυντή θα βρεις άκρη. Ζήτα κατευθείαν τον διευθυντή και μην ασχοληθείς καθόλου να εξηγήσεις το τι και πως σε οποιονδήποτε υπάλληλο. Και αν δεν βρίσκεις άκρη, βάλε την καινούργια ρευματοδότηση στο όνομα της γυναίκας σου, γονιών, κτλ.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έχω βάλει ήδη το νεο ρευμα στο όνομα μου.Θα πάω αν είναι το πρωί και θα δουμε τι θα μου πούνε.
kfyros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 βάσει του ΑΦΜ θα βρουν ότι χρωστάς λογικά. Τώρα για διακανονισμούς, συνήθως όλο και κάτι κάνουν. αυτές οι απίστευτες ουρές για διακανονισμούς είναι. α, και να σαι εκεί το αργότερο 8 παρά αν θες να πάρεις νούμερο ή τελοσπάντων να "εξυπηρετηθείς" εντός της μέρας.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα .Δεν πήγα τελικά σήμερα γιατί έτυχε κάτι στη δουλειά. Θα πάρω άδεια τη δευτέρα για να είμαι σίγουρος και να μην τρέχω.Καλά σίγουρα 8 παρά θα είμαι εκεί.Έχω γνώση για τις ουρές
Joshua21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά Μέχρι πριν λίγο διάστημα έμενα σε ένα σπίτι με ενοίκιο και έφυγα αφήνοντας απλήρωτους καποιους λογαριασμούς ΔΕΗ σε συνεννόση πάντα με την σπιτονοικοκυρα Έχω πάει τώρα στο νέο σπίτι , έχω βάλει την ΔΕΗ στο όνομα μου και στο προηγούμενο σπίτι η ΔΕΗ ειναι ακομα στο όνομα μου. Πήρα στην ΔΕΗ στην Αριστείδου και μου ειπαν να πάω απο εκει γιατι δεν ήξεραν Θέλω να μεταφέρω το χρέος του παλιου σπιτιού στο νεο σπιτι και να κάνω διακανονισμό για να μεινει το παλιο σπίτι καθαρό από χρέη Ξέρετε αν γίνεται κάτι τέτοιο? Εγώ μπερδεύτηκα λίγο με αυτά που γράφεις. Το χρέος στη ΔΕΗ δεν βαρύνει το σπίτι, βαρύνει αυτόν που εκδίδεται στο όνομα του ο λογαριασμός, αυτόν που στο όνομα του έχει γίνει η σύνδεση. Τι σημαίνει το "να μεινει το παλιο σπίτι καθαρό από χρέη"? Τους απλήρωτους λογαριασμούς τους χρωστάς εσύ, δεν τους χρωστάει ούτε το σπίτι ούτε η πρώην σπιτονοικοκυρά σου.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα. Τελικά την παρασκευή πήγα επιτέλους στην ΔΕΗ. Τους ανέφερα επί λέξει ότι θέλω να διακόψω το ρευμα στο παλιό σπιτι που έμενα με ενοίκιο και να το μεταφέρω στο νεο που ειναι πάλι στο όνομα μου ο λογαριασμός. Μια υπεύθυνη δηλωση συμπληρωσα οτι αιτούμαι την μεταφορα του χρέους από τον παλιό μετρητη στον άλλο. Παρολο που οταν ρώτησα στις πληροφορίες μου ειπε η κοπέλα οτι δεν γινεται , περιμενα υπομονετικα στην σειρά και τελικα μου το έκαναν χωρις παρατράγουδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα