panaathas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα,έχω το σύστημα της υπογραφής μου,οι σκληροί δίσκοι είναι αργοί λόγο παλαιότητας και οι θόρυβοι απ'τους κραδασμούς ενοχλητικοί.¨Ετσι είπα να κάνω μια αναβάθμιση να ησυχάσω και είμαι ανάμεσα είτε να πάρω έναν SSD για λειτουργίκό και προγράμματα μόνο είτε έναν ήσυχο HDD μεγάλης χωρητικότητας. Τι λέτε ; Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Θέμα προτιμήσεων είναι,αν θέλεις ταχύτητα ένας ssd θα το απογειώσει το μηχάνημα,αν χρειάζεσαι χώρο όμως δεν τον γλυτώνεις τον hdd. 3
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβώς. Δεν είναι δίλημμα, αν χρειάζεσαι και τα 2 χαραχτηριστικά ταχύτητα-μέγεθος παίρνεις και τους 2.
XMorsX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μου φαινεται πως εχεις αρκετο αποθηκευτικο χωρο. Παρε εναν ssd. 1
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Οπως ειπαν τα παιδια,ενας ssd θα αναβαθμιζε το συστημα σου. 1
giokou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δε το συζητώ για ssd, κυριολεκτικά απογειώνει το σύστημα. Εγώ προσωπικά είχα κάτι ψιλοαμφιβολίες, αλλά κάτι μια απάντηση εδώ στο forum και κάτι μερικές ώρες ψαξίματος μου τις διέλυσαν εντελώς! Είχα laptop με hdd 640GB στις 5400rpm και τώρα στο desktop με τον OCZ ακόμα αδυνατώ να πιστέψω τις επιδόσεις του σχεδόν στα πάντα! Σαν extreme makeover ένα πράμα...! 1
TZANNSPY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα,έχω το σύστημα της υπογραφής μου,οι σκληροί δίσκοι είναι αργοί λόγο παλαιότητας και οι θόρυβοι απ'τους κραδασμούς ενοχλητικοί.¨Ετσι είπα να κάνω μια αναβάθμιση να ησυχάσω και είμαι ανάμεσα είτε να πάρω έναν SSD για λειτουργίκό και προγράμματα μόνο είτε έναν ήσυχο HDD μεγάλης χωρητικότητας. Τι λέτε ; Ευχαριστώ. Έχεις ήδη 1ΤΒ + αποθηκευτικό χώρο άρα παίρνεις έναν SSD για το λειτουργικό και τα προγράμματα που χρησιμοποιείς πιο συχνά. Μοντάρεις καλύτερα τους HDD με λαστιχένιες ροδέλες ή κομματάκια από τσόχα ή ότι μπορείς να βάλεις για να απορροφάει τους κραδασμούς, που σημειωτέον θα είναι πολύ λιγότεροι, αφού δεν θα διαβάζουν/γράφουν συνέχεια και έτσι νικάς και τον θόρυβο, σαν τη ΣΥΡΤΕΞ ένα πράγμα...
pOLoS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ssd σίγουρα! θα νομίζεις ότι πήρες άλλο υπολογιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα