Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα desktop που μετά από 30' περίπου λεπτά χρήσης σβήνει απότομα και μετά ανά 5λεπτο. Οι θερμοκρασίες της CPU φτάνουν μέχρι και 100 βαθμούς πριν σβήσει. Επίσης αυξημένη θερμοκρασία βλέπω και στο AUX χωρίς να ξέρω τι είναι.

Έχω κάνει format, αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή και αλλαγή τροφοδοτικού χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια άλλη ιδέα;

Δημοσ.

Μήπως έχει σπάσει κανένα ποδαράκι της ψύκτρας του επεξεργαστή ή δεν έχει πιάσει καλά στη μητρική; Αν κάνεις πως την κουνάς, είναι στιβαρή ή παίζει; Το fan της γυρνάει κανονικά;

Το aux πιθανόν να ναι μια άκυρη τιμή. Η θερμοκρασία του είναι σταθερή;

Δημοσ.

Μήπως έχει σπάσει κανένα ποδαράκι της ψύκτρας του επεξεργαστή ή δεν έχει πιάσει καλά στη μητρική; Αν κάνεις πως την κουνάς, είναι στιβαρή ή παίζει; Το fan της γυρνάει κανονικά;

Το aux πιθανόν να ναι μια άκυρη τιμή. Η θερμοκρασία του είναι σταθερή;

Είναι στιβαρή η ψήκτρα αν την κουνήσω και λειτουργεί το ανεμιστηράκι της.. Το AUX μεταβάλλεται η θερμοκρασία του..

Δημοσ.

Τετοιες θερμοκρασιες με σειρά πιθανοτήτων δικαιολογουνται μονο αν δεν πατάει καλα η ψήκτρα (πολλες φορές φαίνεται σαν να παταει αλλα δεν) , να μην στροφάρει καθόλου ο ανεμηστήρας, να τα έφτυσε ο σενσορας.

Στο aux μην δίνεις σημασία ... είναι ακυρη ένδειξη.

Δημοσ.

Μέχρι να δω αυτά που είπατε, 1960 RPM είναι οκ για το ανεμιστηράκι της CPU?

Οκ ακούγεται (φανταζομαι στοκ ψύκτρα ετσι?)

Δημοσ.

Μας πέθανες με το txt ,, screenshot απο το main window please!!

Και βεβαιώσου ότι παταει καλα η ψήκτρα!

Δημοσ.

Μονό στον επεξεργαστή έχεις θέμα... συνεχίζω να επιμένω ότι δεν πατάει καλά η ψήκτρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...