johnbond Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το σεξ δεν είναι χόμπυ! Είναι βασική ανάγκη του ανθρώπου.
fuku Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ταβανοσκόπηση... χαχαχαχα φιλε το κανω με τα μακαρανονια αλλα να δεν μπορω να το παρακανω.. εχουμε και αιμορροΐδες Το σεξ δεν είναι χόμπυ! Είναι βασική ανάγκη του ανθρώπου. σωστοοοοςς
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 αγγελικό ρέικι Οχι.
fuku Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 τι λεει ρε μαγκες ολοι γαματε εδω? για ψαρεμα δεν παει κανεις??!!!
arxaggelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 τι λεει ρε μαγκες ολοι γαματε εδω? για ψαρεμα δεν παει κανεις??!!! Μετά το σεξ, για χαλάρωση.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί ρε; Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αμε. Ειδικα στο part που εντοπιζεις ποια σημεια του σωματος ή της ψυχης του αλλου εχουν προβλημα και με τη συμπαντικη ενεργεια που διαχεεται απο τα χερια σου καταφερνεις την ιαση. Βεβαια νταξ για να πεθανεις στα γελια με τα σεμιναρια ειναι καλο, αρκει να μην πληρωσεις για δαυτα 1
takis_koll Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 παιδια για ψαρεμα ξερει κανεις να μου πει πως αρχιζω? καλαμια' date=' μπετονιες..κλπ [/quote'] Αναλόγος πως θες να ψαρέψεις! Υπάρχουν διάφορα είδη παράκτιας αλιείας! Μερικά ειναι : spinning , casting , εγγλέζικο , απίκο.Με μια αναζήτηση θα βαρείς πληροφορίες! Sent from my iPhone using Insomnia
gokuthelegend Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ για χόμπυ. Έχετε να προτείνετε τίποτα; Να τονίσω ότι μένω σε χωριό, ΔΕΝ έχουμε κήπο, η θάλασσα πέφτει λίγο μακριά, κάνω ήδη ποδήλατο, και αυτή την περίοδο θα ξεκινήσω να ασχολούμαι σε εντατική βάση με προγραμματισμό πάνω σε κάποια γλώσσα (μάλλον c++ η/και android). Πέρα από αυτά έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Κατά προτίμηση κάτι που να γίνεται εκτός σπιτιού γιατί δεν την παλεύω να κάθομαι όλη μέρα κλεισμένος στους τέσσερεις τοίχους. Α, και να μην χρειάζεται πολλά λεφτά, αν δεν χρειάζεται καθόλου ακόμη καλύτερα.
fuku Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αναλόγος πως θες να ψαρέψεις! Υπάρχουν διάφορα είδη παράκτιας αλιείας! Μερικά ειναι : spinning , casting , εγγλέζικο , απίκο.Με μια αναζήτηση θα βαρείς πληροφορίες! Sent from my iPhone using Insomnia φιλε για spinning θελω ξερεις με τι αρχιζω? γενικα οτι μπορεις να μου πεις....
archsatan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέχρι πρόσφατα, αν είχες αρκετό χρόνο να αφιερώσεις(+ σου κόβει και λίγο) ίσως το καλύτερο χόμπυ ήταν το πόκερ(ονλάιν). Βέβαια όπως γίνεται με όλα στην Ελλάδα, τα τζιμάνια που μας κυβερνάνε φροντίσανε να το ποινικοποιήσουνε ΛΟΛ (τι Ουγκάντα λέει ο παραπάνω; Ακόμα χειρότερα!!). Αν εφαρμοστούν οι ποινές ελπίζω να έχει αρκετό χώρο στον Κορυδαλό να μας μπάσουνε...
takis_koll Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 φιλε για spinning θελω ξερεις με τι αρχιζω? γενικα οτι μπορεις να μου πεις.... Καλάμι spinning-μηχανάκι spinning πετονιά για το μηχανάκι και κανά τεχνητό ψαράκι! Πριν πάρεις οτιδήποτε ψάξου καλά, γιατι ειναι ικανοί να σου πουλησουν καλάμι casting για spinning... Sent from my iPhone using Insomnia
fuku Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλάμι spinning-μηχανάκι spinning πετονιά για το μηχανάκι και κανά τεχνητό ψαράκι! Πριν πάρεις οτιδήποτε ψάξου καλά, γιατι ειναι ικανοί να σου πουλησουν καλάμι casting για spinning... Sent from my iPhone using Insomnia οκ thanks
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ για χόμπυ. Έχετε να προτείνετε τίποτα; Να τονίσω ότι μένω σε χωριό, ΔΕΝ έχουμε κήπο, η θάλασσα πέφτει λίγο μακριά, κάνω ήδη ποδήλατο, και αυτή την περίοδο θα ξεκινήσω να ασχολούμαι σε εντατική βάση με προγραμματισμό πάνω σε κάποια γλώσσα (μάλλον c++ η/και android). Πέρα από αυτά έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Κατά προτίμηση κάτι που να γίνεται εκτός σπιτιού γιατί δεν την παλεύω να κάθομαι όλη μέρα κλεισμένος στους τέσσερεις τοίχους. Α, και να μην χρειάζεται πολλά λεφτά, αν δεν χρειάζεται καθόλου ακόμη καλύτερα. Dungeons & Dragons. 0 λεφτά. Μόνο φαντασία. Πολλές ώρες σε κάτι που σε ταξιδεύει αλλού.
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Aπαγορεύσαν το πόκερ ονλάιν;; Δλδ αν βάλω το app του Pokerstars θα με μπουζουριάζν; Χειμώνας, οπότε σπίτι, μαγειρική, ίσως μοντελισμός, παζλ.. Εγώ θα πάω για χοκευ, χελ γιεα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα