Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dungeons & Dragons.

0 λεφτά. Μόνο φαντασία. Πολλές ώρες σε κάτι που σε ταξιδεύει αλλού.

Το Dungeons and Dragons είναι free to play; Εννοείς Link.png Site: αυτό ; Θα το δοκιμάσω, αν και σημείωσα ότι με ενδιαφέρει κάτι που να γίνεται εκτός σπιτιού, καμιά άλλη πρόταση;
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε τώρα χειμωνιάτικα.. Αν το βαστά η τσέπη σου κανένα ski/snowboard, κανένα snorkeling ή πως λεν τς μαλακίες αυτές που περπατάς μες στα δέντρα και σκαρφαλώνεις σαν το κατσίκι.. Κατα τ'αλλα ΜΕΣΑ, κάνει κρύο!

Δημοσ.

Ε τώρα χειμωνιάτικα.. Αν το βαστά η τσέπη σου κανένα ski/snowboard, κανένα snorkeling ή πως λεν τς μαλακίες αυτές που περπατάς μες στα δέντρα και σκαρφαλώνεις σαν το κατσίκι.. Κατα τ'αλλα ΜΕΣΑ, κάνει κρύο!

Δυστηχώς η τσέπη μου δεν αντέχει, άνεργος βλέπεις. Σκεφτόμουν πεζοπορία μέχρι ένα γειτονικό χωριό (5χλμ απόσταση) αλλά δυστηχώς στον δρόμο υπάρχουν ζωοτρόφοι με τα μαντριά τους και τα τσοπανόσκυλα που έχουν επιτίθονται σε όποιον άγνωστο βλέπουν, κανείς δεν τολμάει να περάσει από εκεί με τα πόδια. Είναι ωραία διαδρομή αλλά δυστηχώς... Κάτι άλλο; Όσο για τον χειμώνα για μένα προσωπικά δεν υπάρχει θέμα, εμάς μας έπιασε αργά εδώ στο χωριό και δεν είχαμε πρόβλημα μέχρι πριν μερικές μέρες, τώρα μόνο ένα ζευγάρι γάντια μου λείπουν και σκοπεύω να αγοράσω σύντομα.
Δημοσ.
Δυστηχώς η τσέπη μου δεν αντέχει' date=' άνεργος βλέπεις. Σκεφτόμουν πεζοπορία μέχρι ένα γειτονικό χωριό (5χλμ απόσταση) αλλά δυστηχώς στον δρόμο υπάρχουν ζωοτρόφοι με τα μαντριά τους και τα τσοπανόσκυλα που έχουν επιτίθονται σε όποιον άγνωστο βλέπουν, κανείς δεν τολμάει να περάσει από εκεί με τα πόδια. Είναι ωραία διαδρομή αλλά δυστηχώς... Κάτι άλλο; Όσο για τον χειμώνα για μένα προσωπικά δεν υπάρχει θέμα, εμάς μας έπιασε αργά εδώ στο χωριό και δεν είχαμε πρόβλημα μέχρι πριν μερικές μέρες, τώρα μόνο ένα ζευγάρι γάντια μου λείπουν και σκοπεύω να αγοράσω σύντομα.[/quote']

Δές το σαν μια ευκαιρία για σκοποβολή!!!!! Lol !!!!

Δημοσ.

που μένεις ρε ψηλέ; Προιδέασέ μας λίγο

Φίλε μου, μένω σε ημιορεινό χωριό στην επαρχία περίπου 3300 κατοίκων, η κοντινότερη πόλη έχει 23000 κατοίκους. Όπως ανέφερα κάνω ήδη ποδήλατο και πεζοπορία στην εξοχή δεν παίζει διότι εξήγησα ότι έχουμε πολλούς ζωοτρόφους και υπάρχει ένα θεματάκι με τα σκυλιά, πηγαίνω μόνο με το ποδήλατο με το οποίο πάω γρήγορα και δεν με φτάνουν. Προς το παρόν πηγαίνω και για τρέξιμο σε ένα μικρό γήπεδο που έχουμε μέσα στο χωριό.
Δημοσ.

Κυνήγι σε ψήνει; Τα προλαβαίνεις όλα εκτός από φασιανό και πέρδικα.

Εδώ εκτός από σπουργίτια και περιστέρια, δεν έχουμε άλλα πτηνά. Εξάλου θα χρειαζόμουν να αγοράσω όπλο, ρούχα, εξοπλισμό... είπαμε άνεργος.
Δημοσ.

Το Dungeons and Dragons είναι free to play; Εννοείς Link.png Site: αυτό'>https://signup.ddo.c...57089']αυτό ; Θα το δοκιμάσω, αν και σημείωσα ότι με ενδιαφέρει κάτι που να γίνεται εκτός σπιτιού, καμιά άλλη πρόταση;

Όχι. Αυτό είναι το video game. Το D&D (το "παραδοσιακό") είναι pen & paper, το οποίο σημαίνει πως μαζεύεσαι με φίλους, όπου σας αρέσει και παίζετε.

Διάβασε στην Wiki.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...