Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Ας μοιραστώ τον πόνο μου..

29/10/12 πέρασα την οδήγηση(για μηχανάκι) στην Πάτρα..Είναι το πρώτο μου, οπότε και θα βγέι καινούριο δίπλωμα..

Μου είχε πει ο δάσκαλος ότι κάνει 1 με 1.5 μήνα να βγεί το δίπλωμα..Οι φίλοι μου στην Χαλκίδα το είχανε σε 1-2 βδομάδες στα χέρια τους.Το είπα στον δάσκαλο και μου είχε πει οτι άλλο Χαλκίδα και άλλο Πάτρα..

Σήμερα και αφού έχει περάσει 1.5 μήνας μίλησα με την σχολή οδηγών και μου είπε 2-3 μήνες (Ο_ο) και μετα μου το άλλαξε λεγοντάς μου οτι μέχρι τις 23/12(τότε φεύγω για Χαλκίδα για Χριστούγεννα) θα το έχω λογικά..

Είναι λογική τόση μεγάλη διαφορά απο πόλη σε πόλη??Έχω ρωτήσει παιδία απο Χαλκίδα, Ξάνθη, Καλαμάτα και μέχρι 2 βδομάδες μου έχουν πει.

Και ήθελα να πάρω μηχανακί, ακόμα περιμένω γ!@ω την γκαντεμία μου, μου αρέσει που πήγα και σε μια απο τις πιο ακριβές σχολές που βρήκα κάνοντας έρευνα αγοράς.

Αναμένω απάντηση παλικάρια.

Δημοσ.

Ναι είναι λογική τόσο μεγάλη διαφορά από πόλη σε πόλη. Το μηχανολογικό στην Πάτρα πάντως είναι το χειρότερο και με διαφορά σε τέτοια θέματα.

Δημοσ.

Καταρχας σε ευχαριστώ για την απαντησή σου..

Οπότε δεν μου λένε μπαρούφες στη σχολή οδηγών..

Με κόβω να το περιμένω 2+ μήνες..

Δημοσ.

υπάρχει το παρακατω μέρος που μπορείς να δείς στο ΥΜΕ . πρέπει να ξέρεις τον Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος που έχει βγει η κάρτα σου (το γνωρίζει η σχολή οδηγών σου) . Πρέπει όλα τα στοιχεία να είναι ακριβώς όπως έγραφε η κάρτα σου (που είχε η σχολή σου και πρέπει να το έχει σε φωτοτυπία).

Δημοσ.

Της κοπέλας μου(Κομοτηνή) έκανε δίμηνο στο χαλαρό

μου αρέσει που πήγα και σε μια απο τις πιο ακριβές σχολές που βρήκα κάνοντας έρευνα αγοράς.

Έρευνα αγοράς για να πας στην πιο ακριβή σχολή οδηγών?

:ph34r:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.

υπάρχει το παρακατω μέρος που μπορείς να δείς στο ΥΜΕ . πρέπει να ξέρεις τον Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος που έχει βγει η κάρτα σου (το γνωρίζει η σχολή οδηγών σου) . Πρέπει όλα τα στοιχεία να είναι ακριβώς όπως έγραφε η κάρτα σου (που είχε η σχολή σου και πρέπει να το έχει σε φωτοτυπία).

Το δοκίμασα αυτό και μου λέει ότι τα στοιχεία μου εχουν κατοχυρωθει αλλα δεν εχει δωθεί εντολή εκδοσης, μετα έβαλα για πλάκα άκυρα στοιχεία και μου έβγαλε και πάλι το ίδιο οπότε δεν του πολυ δείνω σημασία.

Της κοπέλας μου(Κομοτηνή) έκανε δίμηνο στο χαλαρό

Έρευνα αγοράς για να πας στην πιο ακριβή σχολή οδηγών?
:ph34r:

Ναι διότι ήθελα να είμαι σίγουρος, κανένας δεν έκανε μαθήματα θεωρίας.με 360 μου είχαν πει "ε θα πάμε το πρωι πρίν δώσουμε να σου δείξω κάποια πράγματα" ,δεν ήταν η πιο ακριβή αυτή που πήγα αλλα η δεύτερη σε κόστος, anyway.

Στο θέμα μας..

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΈΡΘΕΙ.

Παίρνω τηλ στο μηχανολογικό και δεν το σηκώνουν.

Στην σχολή μου είχαν πει ότι ή την προηγούμενη η αυτή την βδομάδα, θα έχει έρθει, αλλα @@

Δημοσ.

αν δεν βάλεις τα σωστά στοιχεία ακριβώς όπως τα γράφει η κάρτα σου (ΔΕΕ) σου βγάζει ότι δεν έχει σταλεί. Αν τα στοιχεία είναι σωστά και σου βγάζει ότι δεν έχει σταλεί σημαίνει ότι ακόμα στην υπηρεσία μεταφορών που ανήκεις δεν τα έχουν στείλει (πιθανώς επεξεργάζονται τα στοχεία σου ακόμα). Πάντως είναι δοκιμασμένο και δουλεύει. Αν έχει φτάσει εκει ο φάκελος σου (διευθυνση διαβατηρίων) σου βγάζει μια πράσινη μπάρα και σου δείχνει την πορεία εκτύπωσης. Στον Πειραία πάντως είναι δοκιμασμένο και δουλεύει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το σύστημα.

Τσπα σήμερα δοκίμασα 2 φορες και την δευτερη μου έβγαλε την μπάρα που λες.και έγραψε αυτά.

1. [05/11/2012 10:17] -Καταχωρήθηκε η αίτηση εκτύπωσης.

2. [08/11/2012 11:02] -Η Δ/νση Διαβατηρίων επεξεργάζεται την αίτηση εκτύπωσης.

3. [09/11/2012 22:27] -Η άδεια οδήγησης εκτυπώθηκε επιτυχώς.

Έχει εκτυπωθεί εδώ και 2 μήνες.Και ρωτάω εγώ, γιατί δεν το έχω πάρει ακόμα?Με δουλέυουν απο την σχολή?

Αυριο θα πάρω τηλ στο μηχανολογικό και μετα στην σχολή..Τα νεύρα μου δεν ειναι και στην καλύτερη κατάσταση..

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το σύστημα.

Τσπα σήμερα δοκίμασα 2 φορες και την δευτερη μου έβγαλε την μπάρα που λες.και έγραψε αυτά.

1. [05/11/2012 10:17] -Καταχωρήθηκε η αίτηση εκτύπωσης.

2. [08/11/2012 11:02] -Η Δ/νση Διαβατηρίων επεξεργάζεται την αίτηση εκτύπωσης.

3. [09/11/2012 22:27] -Η άδεια οδήγησης εκτυπώθηκε επιτυχώς.

Έχει εκτυπωθεί εδώ και 2 μήνες.Και ρωτάω εγώ, γιατί δεν το έχω πάρει ακόμα?Με δουλέυουν απο την σχολή?

Αυριο θα πάρω τηλ στο μηχανολογικό και μετα στην σχολή..Τα νεύρα μου δεν ειναι και στην καλύτερη κατάσταση..

Εγώ βλέπω πως το σύστημα δουλεύει μια χαρά... λέει όχι μόνο την ημέρα που εκτυπώθηκε η άδεια, αλλά και την ώρα.

Επίσης έχε υπόψη σου ότι τις νέες άδειες πλέον τις εκτυπώνει η διεύθυνση διαβατηρίων της αστυνομίας, και αφού εκτυπωθούν πρέπει να "ταξιδέψουν" ως το μηχανολογικό. Αυτό το "ταξίδι" είναι πολύ μεγάλο.

Αλήθεια τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πετύχεις κάτι με το να τηλεφωνήσεις στο μηχανολογικό??? Πήγαινε ο ίδιος και ρώτα αν έχει έρθει το δίπλωμα σου.

Δημοσ.

Δεν θέλω να πετύχω κάτι, θέλω απλα να δώ τι θα μου πούν.Αν δεν βγάλω άκρη θα πάω εκεί απλα είναι μακρια.

2 μήνες ταξίδι?γιατί τοσο πολυ ακομα και ο δάσκαλος στην αρχή μου είχε πει 1.5 μήνα..θα φτάσω τους 3 σε λίγο.

Δημοσ.

Γιατί μιλάμε για ελληνικό δημόσιο, για αυτό αργεί τόσο πολύ.

Με τη σχολή αλήθεια τι έχεις συμφωνήσει? Ότι θα το παραλάβει η σχολή όταν έρθει για να στο δώσουν? Θα σε ειδοποιήσει η σχολή όταν έρθει να πας να το πάρεις εσύ? Όπως και ναχει, δεν νομίζω η σχολή να στέλνει από κει καθημερινά κάποιον να ρωτάει αν έχει έρθει το δικό σου δίπλωμα. Τη γνώμη μου στην είπα, πήγαινε από κει ο ίδιος και ρώτα, ίσως να είναι ήδη εκεί το δίπλωμα.

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν μπορώ να δεχτώ οτι το δικό μου θα κάνει 3 μήνες, και μια κοπέλας που το έβγαλε καλοκαίρι (πιο πολλά διπλώματα) εκανε 1 μήν (για Πατρα μιλάω)

Με την σχολή εχω συμφωνήσει οτι οταν ερθει θα με παρουν τηλέφωνο.Θα πάρω πρώτα τηλέφωνο και αν δεν βγάλω άκρη θα πάω, μένω στην μία άκρη της Πάτρας και το μηχανολογικό ειναι στην άλλη.

Δημοσ.

Γιατί μιλάμε για ελληνικό δημόσιο, για αυτό αργεί τόσο πολύ.

Με τη σχολή αλήθεια τι έχεις συμφωνήσει? Ότι θα το παραλάβει η σχολή όταν έρθει για να στο δώσουν? Θα σε ειδοποιήσει η σχολή όταν έρθει να πας να το πάρεις εσύ? Όπως και ναχει, δεν νομίζω η σχολή να στέλνει από κει καθημερινά κάποιον να ρωτάει αν έχει έρθει το δικό σου δίπλωμα. Τη γνώμη μου στην είπα, πήγαινε από κει ο ίδιος και ρώτα, ίσως να είναι ήδη εκεί το δίπλωμα.

Είχες δίκιο τελικά.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου λενε το δίπλωμα σου είναι εδώ απο τις 9/11 και ευθύνεται η σχολή που δεν το έχεις πάρει ακόμα..

Βασικά ειναι και δικιά μου ηληθιότητα που δεν το ειχα ψάξει και απο πιο πριν, αλλα μου είχαν πει θα με πάρουν τηλ οταν βγεί,και τους πίστεψα.

Πήρα την σχολή και μου ειπε οτι μπορεί να εχει ερθεί απο τότε αλλα δεν μπόρεσε να το πάρει λογο απεργιών.

Πολύ ηλήθια δικαιολογία αυτή με τις απεργίες..

Επαγγελματίες να σου πετύχουν.Μετα βρίζουμε το δημόσιο.

Δημοσ.

Μόλις μου άλλαξες την κοσμοθεωρία μου... κατάφερες να αποσπάσεις τη πληροφορία αυτή από το μηχανολογικό Πατρών μέσω τηλεφώνου??? Σίγουρα δεν τρολάρεις???

Τέσπα, καλές βόλτες :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...