Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα Σαλονι αλλα χωρις πορτα ( δεν εχει πορτα καθολου) . Γυρω στα 30-35 τετραγωνικα .

Τι χώρο θες να ζεστάνεις??

Εχεις καποια αλλη προταση μηπως φιλε Γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα !

Δημοσ.

Eγώ σε χώρο 32τμ έχω μια αλογόνου 2200Watt. Για να ζεστάνει θέλει ώρες και καίει αρκετό ρεύμα οπότε την βάζω στη μικρότερη σκάλα και την έχω δίπλα μου, άλλωστε σε έναν χώρο μόνο κάθομαι εκτός και αν θέλω να κάνω κανά μπάνιο πχ όπου την βάζω στο φουλ 2-3 ώρες πρίν. Από ρεύμα το νορμάλ που μου ρχετε είναι γύρω στα 40€ ενώ την περίοδο που χρησιμοποιώ τη σόμπα στα 90+€. (μαζί βέβαια και ο θερμοσίφωνας)

Αν υπάρχει κάτι πιο οικονομικό δεν ξέρω, οι θερμοπομποί που είναι τις μόδας λένε ότι είναι καλοί αλλά δεν το χω ψάξει περισσότερο.

Βέβαια να σημειώσω πως το διαμέρισμά μου είναι σε καλό σημείο κυκλωμένο από παντού. Αν είσαι σε καμιά μονοκατοικία, ρετιρέ ή ανοιχτό μπρος πίσω δύσκολα θα σου κάνει δουλειά κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ΡΕΤΙΡΕ και μπαζει απο παντου !! ΤΟ ΑΕΡΙΟ αναβει 20 ωρες την ημερα και παλι εχει ψοφο !!!!

Τι να παρω πειτε αμεσα ...

Ευχαριστω

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106943&cmicc=skroutz

Οποτε τι λετε γιαυτο ;

Τι καιει πανω-κατω την ωρα ;

Δημοσ.

Τι καιει πανω-κατω την ωρα ;

Τι καίει το γράφει.. Απο 1 ώς 2.5 κιλοβάτ.

Κάνε τους υπολογισμούς..Γύρω στα 10 λεπτά νομίζω έχει το κιλοβάτ,χωρίς να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Καλημέρα. Οπότε από ότι κατάλαβα είναι οικονομική . Από θέμα θέρμανσης? Θα μου κάνει δουλειά για το χώρο ποΥ το θέλω?

Δημοσ.

Καλοριφερ λαδιου αν θες να παιξεις με ρευμα, η αλλιως μια σομπα υγραεριου. Τελος.

τι κερδος εχει του λαδιου??

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ΡΕΤΙΡΕ και μπαζει απο παντου !! ΤΟ ΑΕΡΙΟ αναβει 20 ωρες την ημερα και παλι εχει ψοφο !!!!

νομίζω ότι αυτό πρέπει να σε απασχολήσει περισσότερο.

η καταπολέμησης των αιτιών, όχι των αποτελεσμάτων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...