Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! θέλει να μου κάνει η κοπέλα μου δώρο ένα σκιουράκι , αλλα εγώ τις λέω καλύτερα ινδικό χοιρίδιο. Τι προτείνετε εσείς ? και για ποιόν λόγο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :-D

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! θέλει να μου κάνει η κοπέλα μου δώρο ένα σκιουράκι , αλλα εγώ τις λέω καλύτερα ινδικό χοιρίδιο. Τι προτείνετε εσείς ? και για ποιόν λόγο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! :-D

Παλιά είχα σκιουράκι και συνέχεια κοιμάτανε...

Είχα και μικρό χάμστερ το οποίο είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά δεν έζησε πολύ..

Απο την μικρή πείρα μου προτείνω χάμστερ. Για ινδικά χοιρίδια δεν έχω άποψη,αλλά εμφανισιακά δε μου αρέσουν.

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ινδικό χοιρίδιο. Δεν έχει νόημα να έχεις κατοικίδιο που δε μπορείς να χαϊδέψεις.

Wroooong!

Aπλα θελουν παρα πολλες ωρες για να σε εμπιστευονται τοσο ωστε να τα χαιδευεις. Και γενικα τα αφηνεις και free μεσα στο σπιτι. Αλλα αν δε σε εμπιστευονται και τα αφηνεις ελευθερα, μετα δεν παιζει να τα πιασεις ετσι απλα.

1) Do

http://www.youtube.com/watch?v=klihOYqIQOM

2) Don't

http://www.youtube.com/watch?v=c0BDsly-WlA

Ψηφιζω σκιουρι.

Δημοσ.

Πάσο, νόμιζα ότι γενικά δεν είναι χαϊδέψιμα. Αν είναι μία ή/η άλλη, κι εγώ προτιμώ σκίουρο εμφανισιακά.

(που χέζουν αυτά ;)

Δημοσ.

Το σκιουρι ειναι λιγο μπλεξιμο γιατι αμα σου φυγουν αντε βρες το. Ινδικο ειχα μικρος, ειναι πολυ ησυχα αλλα καταλαβαινουν καποια πραγματα και μπορεις να εχεις λιγο αλληλεπηδραση. Ασε που στις δυσκολες εποχες που ζουμε, αμα πεινασεις το κανεις ωραιοτατο ψητο (στο περου ειναι βασικη πηγη πρωτεινης....)

• Moderators
Δημοσ.

Πάσο, νόμιζα ότι γενικά δεν είναι χαϊδέψιμα. Αν είναι μία ή/η άλλη, κι εγώ προτιμώ σκίουρο εμφανισιακά.

(που χέζουν αυτά ;)

Ειναι πολυ καθαρα ζωα, εχουν ενα συγκεκριμενο σημειο στο κλουβι τους για χεστρα και γενικα τους βαζεις αυτο το ειδικο ροκανιδι τυπου και το αλλαζεις ευκολα.

Επισης εχουν πολυ πλακα ειδικα οταν γεμιζουν τα μαγουλα τους με ξηρους καρπους κλπ σαν να μην υπαρχει αυριο και τα αποθηκευουν στη φωλια τους.

Pro tip: MHN αφησετε ΠΟΤΕ το κλουβι κοντα σε κουρτινα. Εχουν την ταση να θελουν να στρωνουν τη φωλια τους με διαφορα χαλια και θεωρουν πως η κουρτινα ειναι ιδανικο υφασμα για αυτον το σκοπο. Ειχα δυο παλιοτερα και την ειχα πατησει ετσι. Εγω το ειχα βρει αξιολατρευτο. Οι υπολοιποι οχι ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Εγώ λέω να της πεις να πάτε σε κανένα καταφύγιο αδέσποτων και να διαλέξετε τζάμπα κάποιο σκυλί ή γατί

χωρίς να πληρώνετε τη βιομηχανία της βλακείας των pet shops.

Και να σου κάνει δώρο τροφές ή τα πρώτα εμβόλια ή αξεσουάρ (μαξιλάρι - αμμολεκάνη-παιχνίδια) ή κάτι τέτοιο..

Τις Αμερικανιές με τους αρουραίους τους σκίουρους τα ginny pigs , τις σαύρες και τις ταραντούλες δεν τις μπορώ άλλο..

• Like 3
Δημοσ.

Eγώ προτείνω να φερθείς σαν άντρας.

Πλαστική κούκλα καλύτερα

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. τώρα αν ο καθένας λέει τα δικά του ''αποθημένα'' , οι απαντήσεις σας θα σας βοηθήσουν μάγκες ;)

Όσο για τους υπόλοιπους ευχαριστώ για τις απαντήσεις και θα το κοιτάξω...

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...