.::NikoS::. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας, μήπως γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που να περιέχει ελληνικά; Να μην είναι όμως καμία μούφα... γιατί εντάξει ξέρω ότι για καλά προγράμματα υπάρχουν τα Premier, pinnacle κλπ αλλά δε νομίζω πως βγαίνουν ελληνικά Ευχαριστώ! ΥΓ: εννοώ ελληνικά στα μενού Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2012 από .::NikoS::.
SpirosLouis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ με το Sony Vegas έγγραφα αρκετές προτάσεις στα ελληνικά.
giorgos1966 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ με το Sony Vegas έγγραφα αρκετές προτάσεις στα ελληνικά. Ποια εκδοση λες;Ειναι σχετικα ποιο ελαφρυ απο τα αλλα της κατηγοριας του;
SpirosLouis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Και την 11 και την 10 από ότι θυμάμαι. Είναι ένα αρκετά καλό πρόγραμμα με πολύ υλικό για να μάθεις στο youtube. Μπορείς να κάνεις τρομερά πράγματα αρκεί να ξέρεις και να έχει πολύ φαντασία.
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ναι θέλω να έχει ελληνικά μενού συγγνώμη που δε το διευκρίνισα και μπορεί να καταλάβατε λάθος. Δε κατάλαβα όμως το sony vega έχει ελληνικά δηλαδή;
SpirosLouis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Νόμιζα ότι εννοείς ελληνικό κείμενο μέσα στις διαφάνειες ας πούμε. Δεν νομίζω να έχει κανένα, δεν το λέω και με σιγουριά. Πάντως, άποψή μου. είναι βλακεία να έχει ελληνικό μενου. Οι μεταφράσεις δεν θα αντιπροσωπεύουν τελικά αυτό που παρουσιάζουν. 1000 φορές να έχεις αγγλικά, αφού έχεις να κάνεις με τέτοια ορολογία. Πίστεψέ με θα το μάθεις το πρόγραμμα και στα αγγλικά και ειδικά από τα tutorials του youtube.
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ φίλε μαζί σου είμαι! Πάντα Αγγλικά χρησιμοποιώ, αλλά δεν το θέλω για δική μου χρήση οπότε ο φίλος που το θέλει δυσκολεύεται με τα Αγγλικά
SpirosLouis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πρέπει τότε να εξοικειωθεί με αυτούς του αγγλικούς όρους τότε αναγκαστικά.
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αν ο φίλος σου δεν γνωρίζει από video editing και θέλει να μάθει τώρα του είναι το ίδιο, είτε Αγγλικά είτε Ελληνικά και καλύτερα να μάθει στα Αγγλικά. Εξ' άλλου το overlay και το υπέρθεση θα του μοιάζει το ίδιο "εξωγήινα".
xp-user Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 To Pinacle 12 υπαρχει και με Ελληνικο μενου
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν ο φίλος σου δεν γνωρίζει από video editing και θέλει να μάθει τώρα του είναι το ίδιο, είτε Αγγλικά είτε Ελληνικά και καλύτερα να μάθει στα Αγγλικά. Εξ' άλλου το overlay και το υπέρθεση θα του μοιάζει το ίδιο "εξωγήινα". Όντως σωστή η άποψη σου. To Pinacle 12 υπαρχει και με Ελληνικο μενου Κάπου το πήρε το μάτι μου μαζί με ένα patch για Eλληνικά αλλά ήταν dead τα λινκ... Θα το ξαναψάξω και αν τελικά δεν το βρω θα του δώσω κάτι σε Αγγλικό κι ας το μάθει ψάχνοντας στο γοογλη και στο youtube. Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Πες στον φίλο σου ότι αν ψαχτεί για tutorials και ebooks στο ιντερνετ θα βρίσκει 98 στα Αγγλικά και 2 στα Ελληνικά (να μην πω 1). Οπότε τον συμφέρει να μάθει από την αρχή κάποιο πρόγραμμα στα Αγγλικά παρά να περιοριστεί στα Ελληνικά και να μην καταλαβαίνει μετά τα tutorials που θα του λένε για rendering και δεν θα καταλαβαίνει τι να ψάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα