Προς το περιεχόμενο

Asus Google Nexus 7 16GB WiFi 219.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις μου είπαν απο Γερμανό οτι για να πάρεις την δωροεπιταγή πρέπει να πλήρωσεις με πιστοτική και 12 άτοκες
ξέρει κανεις αν είναι όντος ετσι ?

Δημοσ.

Και στο φυλλαδιο το εγραφε αυτο και το ειχα  αναφερει στο αλλο θεμα για το Note II, αλλα κι εμενα μου ειχε φανει παραξενο...

Κανε κανα παζαρακι, γελοιο ειναι να το δεχονται με πιστωτικη και οχι μετρητοις αφου με τον 1ο τροπο εχουν και κρατησεις απο την τραπεζα για το ιδιο ποσο κερδιζουν τελικα λιγοτερα (εκτος αν εχει βαλει καμια τραπεζα το χερακι της για τις δωροεπιταγες)!

Δημοσ.
Μόλις μου είπαν απο Γερμανό οτι για να πάρεις την δωροεπιταγή πρέπει να πλήρωσεις με πιστοτική και 12 άτοκες

ξέρει κανεις αν είναι όντος ετσι ?

Δε ξέρουν τι τους γίνεται και σου λένε βλακείες!

Πες τους να ρωτήσουν κανέναν υπεύθυνο ή αλλιώς πήγαινε σε άλλο κατάστημα τους. Αμάν πια αυτή η παντελής άγνοια των υπαλλήλων τους για οτιδήποτε πέρα από τα βασικά (καμιά φορά και για αυτά)

Δημοσ.

Εμενα μου ειπαν σε γερμανο απο μεσα ιανουαριου ξανα διαθεσιμοτητα και πλεον σε 32αρι...φαινεται εξαντληθηκε το στοκ στα 219.90..

Δημοσ.
Εμενα μου ειπαν σε γερμανο απο μεσα ιανουαριου ξανα διαθεσιμοτητα και πλεον σε 32αρι...φαινεται εξαντληθηκε το στοκ στα 219.90..

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε (δεν ήμουν μέσα σε αυτούς)

Δημοσ.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχει το 16GB, μόνο το 32GB σε (ενδεικτική) τιμή 269€ - όπως και στην Ελλάδα, δες post #32.

Λογικά, άμεσα (μιας και έχει ήδη βγει νεότερο μοντέλο) θα "πέσει" η τιμή και στα υπόλοιπα καταστήματα στα επίπεδα της τιμής του Γερμανού... αλλιώς δεν "αξίζει" η αγορά του.

Δημοσ.

Μολις με ενημέρωσαν απο άλλο κατάστημα ότι μπορεί να γίνει πληρομή μετριτής και να πάρω την δωροεπιταγή.
Βέβαια δεν υπάρχει το μοντέλο γιατί ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί ????

Δημοσ.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχει το 16GB, μόνο το 32GB σε (ενδεικτική) τιμή 269€ - όπως και στην Ελλάδα, δες post #32.

Λογικά, άμεσα (μιας και έχει ήδη βγει νεότερο μοντέλο) θα "πέσει" η τιμή και στα υπόλοιπα καταστήματα στα επίπεδα της τιμής του Γερμανού... αλλιώς δεν "αξίζει" η αγορά του.

Να διορθώσω μόνο ότι το δίνουν στα €249 κι όχι €269 κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...