Προς το περιεχόμενο

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ  

136 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι θα κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

• Με όλη την οικογένεια μαζί, θα πεθάνουμε βλέποντας σε επανάληψη το Παρα Πέντε.
    • Μπύρα και φαγητό απο έξω παρέα με τους φίλους.
    • Ότι πιο τρελό υπάρχει. Θα πάρω ναρκωτικά, θα δοκιμάσω πρωκτικό, θα κάνω ελεύθερη πτώση, ετσέτερα...
    • Τίποτα το ιδιαίτερο. Facebook, insomnia, θα ποστάρω τα τελευταία μου ποστς.
    • Δουλεύω μέχρι αργά την Παρασκευή, δεν θα κάνω τίποτα.
    • Άλλο, που δεν το σκέφτηκες εσύ να το γράψεις εδώ, και θα το γράψω εγώ στο κυρίως θέμα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι να φύγω, θα φύγω όπως μου αξίζει, σαν αυτοκράτορας. Στο θρόνο με ένα φύλλο του Πρωταθλητή στο χέρι.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προς τον op , μπορουμε να εχουμε μια διευκρινιση στην τριτη επιλογη για την φραση "θα δοκιμάσω πρωκτικο"?

Δηλαδη νταξει.

Eπισης ψηνει κανεις Θεσσαλονικιος να ανοιξουμε τοπικ για συναντηση στις 22?

• Like 3
Δημοσ.

καλά ψήφισα και δν είδαν ότι ντάλα μεσημέρι θα γίνει το θέμα...ε θα δουλεύω γαμωτο! αλλά κάνα 10λεπτό πριν τις 13:13 θα βγω εξω να πάρω ένα σουβλάκι και μία μπουγάτσα ε δεν λέει συντέλεια με άδειο στομάχι...

ε ναι τουλάχιστον να πας χορτάτη!

Δημοσ.

Περιμένω με χαρά την Παρασκευή 21.12 γιατί από την επομένη αρχίζει να μεγαλώνει η διάρκεια της μέρας σε βάρος της νύχτας, που δηλώνει ότι έρχεται σιγά σιγά η άνοιξη και το καλοκαίρι, με ότι σημαίνει για καθένα αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ από την άλλη θα έπαιρνα να πω σε δυο άτομα ότι τα συγχωρώ. Κανονικά δεν το αξίζουν, αλλά για το τέλος του κόσμου χαλάλι.

Δημοσ.

τι θα κανουν οι maya s fans τωρα?που θα πιστευουν?

<<

Το περίφημο ημερολόγιο των Μάγια, στο οποίο βασίζεται όλη η σχετική «καταστροφολογία», ναι μεν μετράει τον χρόνο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, αλλά δεν σταματάει εκεί. Οι Μάγια είχαν κυκλική αντίληψη του χρόνου και το ημερολόγιό τους δεν θα μπορούσε παρά να είναι κι αυτό κυκλικό. Όσο για τη Συντέλεια του Κόσμου το 2012, για όλα φταίει ο Χοσέ Αργκέλες, ο αμερικανός ιστορικός τέχνης που το 1987 δημοσιοποίησε πρώτος τις καταστροφολογικές θεωρίες του για τις «προφητείες των Μάγια».

Δημοσ.

Κατα καιρούς ανοίγαν διάφορα τόπικ του στυλ ''Τι θα κάνατε την τελευταία μέρα της καταστροφής του κόσμου'' κ.λ.π, ποιος το περίμενε όμως ότι θα ερχόταν μια μέρα που το ερώτημα δεν θα ήταν και τόσο υποθετικό... Πως τα φέρνει καμιά φορά η ζωή ε; Άνοιξα λοιπόν αυτό το θέμα για χαλαρή κουβεντούλα πάνω στον επερχόμενο αφανισμό μας.

Τι σκοπεύετε λοιπόν να κάνετε την ερχόμενη Παρασκευή?

Ξέρω 2 τρομερές μαζικές αυτοκτονίες.

προς τον op , μπορουμε να εχουμε μια διευκρινιση στην τριτη επιλογη για την φραση "θα δοκιμάσω πρωκτικο"?

Δηλαδη νταξει.

Eπισης ψηνει κανεις Θεσσαλονικιος να...

Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...