Προς το περιεχόμενο

προβλημα με κοινη χρηση φακελων ή και σκληρων δισκων σε win7


thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα το οποιο δεν ξερω πως να το λυσω και θα τρελλαθω !!!! προσπαθω να κανω κοινη χρηση καπους δισκους του υπολογιστη μου και φακελους αλλα μου πεταει αυτο το παραθυρο οταν παω να μπω μεσα απο τον αλλο μου υπολογιστη:

 

33c29kz.png

 

ειτε γινει κοινη χρηση απο τον ενα υπολογιστη ειτε απο τον αλλο παλι το ιδιο παραθυρο εχω επισης να πω πως στον εναν εχω αγγλικα windows 7 home premium και στον αλλο ελληνικα windows 7 professional service pack 1, το ονομα για την ομαδα εργασιας ειναι workgroup και στους δυο υπολογιστες. Αν μπορειτε να με βοηθησετε βημα-βημα με ελληνικες οδηγιες και εικονες θα το εκτμουσα ιδιαιτερα για να βρω την λυση .

 

Σας ευχαριστω πολυ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω απάντηση στο ερώτημά σου γιατί δε χρησιμοποιώ Windows7, αλλά ΧΡ. Απλά γράφω κάποιες ιδέες που ίσως σου δώσουν λύση.

 

α) Εγκατέστησε το ίδιο λογισμικό και στα δύο pc.

 

β) Άσε την ίδια ομάδα εργασίας.

 

γ) Εάν υπάρχουν λογαριασμοί χρηστών με κωδικούς πρόσβασης, φρόντισε να δημιουργήσεις τους λογαριασμούς και στους δύο υπολογιστές.

Π.χ. έστω ότι στο pc1 υπάρχει ο χρήστης bill με κωδικό 1234 και στο pc2 υπάρχει ο χρήστης nick με κωδικό 5678. Τότε στο pc2 θα δημιουργήσεις το χρήστη bill με κωδικό 1234 και αντίστοιχα στο pc1 το χρήστη nick με κωδικό 5678. 

 

δ) Εάν υπάρχει λογαριασμός Guest, όπως στα XP, τότε πρέπει να τον απενεργοποιήσεις γιατί θα σου μπλοκάρει την όλη διαδικασία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάνε στον Η/Υ με τα αρχεία στον φάκελο όπου θες να μοιράσεις κάνε δεξί κλικ πάνω στον φάκελο και μπες στο Ιδιότητες->ασφάλεια εκεί ή θα δόσεις δικαιώματα μόνο στον δεύτερο Υ/Η που θες να μπει ή γενικά σε όλους.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...