Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Yuga: Νέες φωτογραφίες κάνουν την εμφάνισή τους


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πολυαναμενόμενο smartphone της Sony, η κωδική ονομασία του οποίου είναι C660X Xperia Yuga, έκανε πλέον την εμφάνισή του σε ορισμένες νέες ανεπίσημες φωτογραφίες.

Όπως παρατηρούμε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το πίσω μέρος της συσκευής είναι επίπεδο ενώ υπάρχει και πλήκτρο κλείστρου στο πλάι της συσκευής. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του να αναφέρουμε ότι εξοπλίζεται με οθόνη των 5 ιντσών τύπου LCD με ανάλυση 1080p. Ο επεξεργαστής του είναι τύπου Qualcomm Snapdragon S4 Pro και όχι ο Samsung Exynos 5 Quad, όπως αρχικώς αναμενόταν. Ενδιαφέρον προκαλεί η αναφορά εκ μέρους του χρήστη που δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες, ότι το επίπεδα θερμοκρασίας του Yuga μπορεί να ανεβούν σημαντικά όταν το chipset επιτελεί αυξημένο αριθμό διεργασιών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια προβλήματα αυξημένης θερμοκρασίας, έχουν παρατηρηθεί και σε άλλες δημοφιλείς συσκευές που κυκλοφορούν, όπως LG Optimus G αλλά και στο Nexus 4. Άγνωστη παραμένει ακόμη η ανάλυση της κάμερας, με τις πρώιμες αναφορές να κάνουν λόγο για 12/13 ίσως και 16 megapixel.

 

ccs-39041-0-64189000-1355794059_thumb.jpg

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/new_photos_of_sony_xperia_yuga_appear_some_specs_confirmed-news-5217.php[/url]']gsmarena.com


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...