Προς το περιεχόμενο

H Canon ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά της φωτογραφικής μηχανής EOS M, για φωτογραφίες ποιότητας DSLR σε compact μέγεθος


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Canon ανακοινώνει σήμερα τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά της νέας EOS M, η οποία επεκτείνει τη βραβευμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών EOS. H πρώτη φωτογραφική μηχανή της εταιρείας στην κατηγορία CSC (Compact System Camera), η EOS M, είναι σχεδιασμένη για όσους η φωτογραφία αποτελεί μια επιλογή δημιουργικής έκφρασης στις καθημερινές τους δραστηριότητες - από το φαγητό και τη μόδα έως τις τέχνες, τη μουσική και τον πολιτισμό. Προσφέροντας ποιότητα στο επίπεδο των DSLR φωτογραφικών μηχανών, επιλογές για δημιουργική φωτογράφιση και δυνατότητα λήψης video ανάλυσης Full HD σε ένα compact, εύχρηστο μοντέλο, η EOS M είναι ο τέλειος, άμεσα διαθέσιμος συνεργάτης για τους λάτρεις της φωτογραφίας, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τη φωτογραφία ως μια καθημερινή δημιουργική έκφραση, χωρίς απαραίτητα να θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες φωτογράφους.

Ο κ. Δρόσος Δρόσος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Canon στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία της EOS-M, μιας μηχανής που επαναπροσδιορίζει τις δημιουργικές δυνατότητες των φίλων της φωτογραφίας, προσφέροντας ποιότητα και ευελιξία επιπέδου DSLR, σε διαστάσεις που επιτρέπουν να μεταφέρεται οπουδήποτε. Διαθέσιμη άμεσα σε 4 υπέροχα χρώματα από ένα εκτεταμένο δίκτυο σημείων πώλησης στην Ελλάδα, επεκτείνει την ηγετική θέση και την παράδοση της Canon στην ψηφιακή φωτογραφία, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες δημιουργικής φωτογράφισης αλλά και λήψης video Full HD υψηλής ποιότητας.»

 

post-1-0-58998400-1355840637_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...