Caiden Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Troufaki αν μπορεις εξηγησε λιγο την λογικη και για εμας που δεν τα πιανουμε με την πρωτη, να μαθουμε και κατι
trouFaki Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Troufaki αν μπορεις εξηγησε λιγο την λογικη και για εμας που δεν τα πιανουμε με την πρωτη, να μαθουμε και κατι xaxaxa sarcasm? o κολυμβητής πρέπει να εξηγήσει 1
bnvdarklord Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σκεφτόμουν να φτιάξω εναν κωδικα για εδώ σε φάση treasure hunt, δηλαδή να υπαρχουν 5-6 και ο ενας να οδηγεί στον άλλο, με σκοπο τελικα να βρεις τον τελευταιο που οδηγει στον "θησαυρο". Ενδιαφερεται κανεις, μην το φτιαχνω τσαμπα Δεν θα ναι ιδιαιτερα δυσκολο. 2
trouFaki Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σκεφτόμουν να φτιάξω εναν κωδικα για εδώ σε φάση treasure hunt, δηλαδή να υπαρχουν 5-6 και ο ενας να οδηγεί στον άλλο, με σκοπο τελικα να βρεις τον τελευταιο που οδηγει στον "θησαυρο". Ενδιαφερεται κανεις, μην το φτιαχνω τσαμπα Δεν θα ναι ιδιαιτερα δυσκολο. μεγάλη φασαρία μου ακούγεται! πάντως όσο πιο δύσκολο, τόσο πιο καλά για μένα! οπότε: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ 1
Caiden Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αποφασιστε ποιος απο ολους δεν με απασχολει και ιδιαιτερα 1
Swimmer21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Πωπω ειλικρινα βαριεμαι να γραφω.. εχω και διαβασμα Απλα στο αρχικο της post ειχε βαλει το κωδικα-κλειδι με την μορφη 2 προτασεων: Δεν το κοβω να βαζει αλλος, φιλοι μου. 31 γραμματαΑρα μηπως να ξαναβαλω εγω; Θαυμασια! 31 γραμματα Ετσι το καθε γραμμα απο την μια προταση αντιστοιχιζοταν με το γραμμα απο την αλλη προτασηι.. το Α γινοταν Δ κλπ... απλα το Α μπορει να γινοταν και Ν πχ, επρεπε να διαλεξεις εσυ οποιο σου ταιριαζε καλυτερα, και με μια δοση τυχης.. Σκεφτόμουν να φτιάξω εναν κωδικα για εδώ σε φάση treasure hunt, δηλαδή να υπαρχουν 5-6 και ο ενας να οδηγεί στον άλλο, με σκοπο τελικα να βρεις τον τελευταιο που οδηγει στον "θησαυρο". Ενδιαφερεται κανεις, μην το φτιαχνω τσαμπα Δεν θα ναι ιδιαιτερα δυσκολο. Εγω μεσα ειμαι παντως.. 1
Swimmer21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Λοιπόν.. ψάχνετε εναν 5ψήφιο κωδικό.. ακολουθήστε τις εικόνες (απο αριστερά πρός τα δεξιά πάντα) και θα τον βρείτε ευκολάκι..
Swimmer21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ευκολάκι ε; χμ. Πολυ ευκολο.. θα μπορουσε πχ ο 5ψηφιος κωδικος να ειναι απλα ενα στοιχειο, και οχι το ζητουμενο..
bnvdarklord Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οταν λες 5ψηφιος εννοεις μονο νουμερα προφανως ετσι;
Swimmer21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οταν λες 5ψηφιος εννοεις μονο νουμερα προφανως ετσι; για την ακριβεια ενα γραμμα και 4 αριθμοι.. αν και δεν εχει σημασια στην ευρεση της λυσης..
Dimitris1948 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αυτό το ατομικώς αριθμός γερμανίου τι είναι μονο αυτό μου λύπη για να το βρω
trouFaki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 αυτό το ατομικώς αριθμός γερμανίου τι είναι μονο αυτό μου λύπη για να το βρω χαχα μας τρολλάρεις μάλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα