Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Troufaki αν μπορεις εξηγησε λιγο την λογικη και για εμας που δεν τα πιανουμε με την πρωτη, να μαθουμε και κατι :-D

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Troufaki αν μπορεις εξηγησε λιγο την λογικη και για εμας που δεν τα πιανουμε με την πρωτη, να μαθουμε και κατι :-D

xaxaxa sarcasm? o κολυμβητής πρέπει να εξηγήσει :P

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτόμουν να φτιάξω εναν κωδικα για εδώ σε φάση treasure hunt, δηλαδή να υπαρχουν 5-6 και ο ενας να οδηγεί στον άλλο, με σκοπο τελικα να βρεις τον τελευταιο που οδηγει στον "θησαυρο". Ενδιαφερεται κανεις, μην το φτιαχνω τσαμπα :P Δεν θα ναι ιδιαιτερα δυσκολο.

• Like 2
Δημοσ.

Σκεφτόμουν να φτιάξω εναν κωδικα για εδώ σε φάση treasure hunt, δηλαδή να υπαρχουν 5-6 και ο ενας να οδηγεί στον άλλο, με σκοπο τελικα να βρεις τον τελευταιο που οδηγει στον "θησαυρο". Ενδιαφερεται κανεις, μην το φτιαχνω τσαμπα :P Δεν θα ναι ιδιαιτερα δυσκολο.

μεγάλη φασαρία μου ακούγεται! πάντως όσο πιο δύσκολο, τόσο πιο καλά για μένα! οπότε: ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω ειλικρινα βαριεμαι να γραφω.. εχω και διαβασμα :P

Απλα στο αρχικο της post ειχε βαλει το κωδικα-κλειδι με την μορφη 2 προτασεων:

Δεν το κοβω να βαζει αλλος, φιλοι μου.        31 γραμματα
Αρα μηπως να ξαναβαλω εγω; Θαυμασια!   31 γραμματα

Ετσι το καθε γραμμα απο την μια προταση αντιστοιχιζοταν με το γραμμα απο την αλλη προτασηι.. το Α γινοταν Δ κλπ... απλα το Α μπορει να γινοταν και Ν πχ, επρεπε να διαλεξεις εσυ οποιο σου ταιριαζε καλυτερα, και με μια δοση τυχης..

Εγω μεσα ειμαι παντως..

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν.. ψάχνετε εναν 5ψήφιο κωδικό.. ακολουθήστε τις εικόνες (απο αριστερά πρός τα δεξιά πάντα) και θα τον βρείτε :) ευκολάκι..

3t90.jpg

Δημοσ.

ευκολάκι ε; χμ.

Πολυ ευκολο.. θα μπορουσε πχ ο 5ψηφιος κωδικος να ειναι απλα ενα στοιχειο, και οχι το ζητουμενο..

Δημοσ.

Οταν λες 5ψηφιος εννοεις μονο νουμερα προφανως ετσι; 

για την ακριβεια ενα γραμμα και 4 αριθμοι..  αν και δεν εχει σημασια στην ευρεση της λυσης..

Δημοσ.

αυτό το ατομικώς αριθμός γερμανίου τι είναι μονο αυτό μου λύπη για να το βρω

χαχα μας τρολλάρεις μάλλον :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...