Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια το desktop μου κανει το εξης : βαζω να παιξω καποιο παιχνιδι και μετα απο 20-30 λεπτα χανεται η συνδεση της μοναδας με την οθονη.το pc συνεχιζει να ειναι ανοιχτο αλλα δε μπορω δω τπτ.πρεπει να πατησω το power για να κλεισει,το reset δε λειτουργει.μολις το ανοιξω παλι δειχνει κανονικα στην οθονη.μπορει καποιος να βοηθησει?ευχαριστω

Δημοσ.

Για κάποιον λόγο, σου πετάει τον driver. Δοκίμασε να βάλεις πρώτα την κάρτα στις στοκ ρυθμίσεις (αν έχεις κάνει overclock) και μετά πέρασε έναν παλιότερο driver για να σιγουρευτείς οτι δεν σου την "κάνει" αυτός. Μετά στην θέση σου, θα τσέκαρα πρώτα ένα άλλο τροφοδοτικό στο pc σου και τέλος θα δοκίμαζα την κάρτα γραφικών σε ένα φιλικό pc.

Δημοσ.

θα δοκιμασω να βαλω αλλον driver.να φανταστεις το pc το εχω 2 βδομαδες οποτε δυσκολο να φταει το τροφοδοτικο?

Δημοσ.
θα δοκιμασω να βαλω αλλον driver.να φανταστεις το pc το εχω 2 βδομαδες οποτε δυσκολο να φταει το τροφοδοτικο?
Εύκολα - δύσκολα συμβαίνει και σε καινούργια!
Δημοσ.

δεν θα έλεγα ότι ειναι τροφοδοτικό , τώρα δεν ξέρω κ τι μηχάνημα έχεις αλλα αν ηταν απο τροφοδοσία θα ειχες κ αλλου θέματα οχι μονο στην οθόνη όπως λες! 

Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται και δύσκολο η κάρτα γραφικών να τα φτύνει(αν και καινούριο). Τρέξε ένα occt και δες αν σου βγάλει error η κάρτα γραφικών γιατί τότε θέλει άλλαγμα.

Για τσέκαρε αν το ανεμιστηράκι δουλεύει σε καλό βαθμό.

Δημοσ.

Δοκιμασα αλλους drivers αλλα συνεχιζει να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα.το occt ποση ωρα πρεπει να το τρεξω για να ειμαι καλλυμενος?τα ανεμηστηρακια μεσα απο το vision engine της AMD μου λεει οτι δουλευουν στο 30%.το occt μου λεει πως το ενα δουλευει στις 3500 rpm και το αλλο στις 1400.η καρτα γραφικων μου ειναι αυτη 

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1672&psn=0006&lid=1&leg=0

και η μητρικη αυτη 

http://www.msi.com/product/mb/970A-G46.html

υπαρχει περιπτωση να πρεπει να κανω καποια επανεγκατασταση στα windows?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...