Προς το περιεχόμενο

Η Nokia έτοιμη να αντιμετωπίσει το Surface RT με το δικό της tablet


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η παρουσίαση tablet από τη Nokia το οποίο θα τρέχει την έκδοση των Windows RT πλησιάζει και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του ξεκίνησαν να διαρρέουν.Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας The Verge, το tablet της Nokia αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του 2013, πιθανόν στα τέλη Φεβρουαρίου στη Mobile World Congress και θα περιλαμβάνει οθόνη 10.1 σχεδόν όπως του Surface RT της Microsoft (10.6'), 2 USB θύρες και μια HDMI.

 

Η "κόντρα" με το Surface RT θα επικεντρωθεί και στο κάλυμμα το οποίο θα παρουσιάσει η Nokia μαζί και το οποίο θα διαθέτει ξεχωριστή μπαταρία !! Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αυτό θα διπλώνει πίσω από το tablet όπως ένα βιβλίο ενώ θα διαθέτει πληκτρολόγιο αλλά και Kickstand για πιο εύκολη πληκτρολόγηση στα πρότυπα ενός laptop. Η αυτονομία της συσκευής θα κυμαίνεται στις 10 ώρες με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης η οποία θα χαρίζει στο tablet της Nokia τη μισή αυτονομία σε χρόνο ρεκόρ.

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Nokia θα προτιμήσει να κατασκευάσει ένα περιορισμένο αριθμό από το συγκεκριμένο tablet, με τα σχέδια της να περιλαμβάνουν ένα Windows 8 tablet αργότερα μέσα στη χρονιά, χωρίς τους περιορισμούς που διαθέτουν τα Windows RT στις desktop εφαρμογές.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2012/12/24/3791702/nokia-windows-rt-tablet-battery-cover[/url]']The Verge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε Nokia, κλείσε μωρή να τελειώνουμε μας τα' κανες τσουρέκια. Άι σιχτίρ επιτέλους!

Το Lumia σκοτωσε το iPhone η το Galaxy σου γιαβρι'μ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Μακάρι να είναι μια ποιοτική και φθηνή συσκευή μέχρι 400 ευρώ. Αλλά δεν το βλέπω. Γιατί δεν βλέπουν πόσο καλό είναι το Nexus 7 με τόσο λίγα χρήμτα; Γιατί επενδύουν όλοι στο απερχόμενο μέγεθος οθόνης; Είναι όπως πρωτοβγήκε το ipod nano. Οι ανταγωνιστές συνέχισαν να θεωρούν ότι κύριο ανταγωνιστής τους είναι το ipod classic. Slow reflexes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...