gfilippas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμα και αν για οικιακή χρήση δεν χρειάζομαι τις επιλογές του Ms Office, δεν νομίζω ότι μπορώ να καλυφθώ με τα Google Apps
lepaterious Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αγιε μου Βασιλη,η Google ειμαι,φετος ειμουν πολυ καλο παιδι!!!!Θελω φετος να μου κανεις δωρο το 90% των χρηστων που χρησιμοποιουν τα προιοντα της κακιας microsoft(να ξερεις δεν ειναι καλο παιδι και να μην της πας κανενα δωρο).Εγω ομως δεν το αξιζω?Σε ευχαριστω Αι βασιλη...Με αγαπη Google
Chemical Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Το 90% απαιτησεων χρησης των word excel καλύπτεται ήδη απο το google drive, προσωπικά εγω καλυπτομαι 100%, βάλε και την ευκολία αποθήκευσης και ανάκτησης απο οπουδήποτε, βάλε και οτι οι περισσότεροι εχουν gmail accounts ετσι μπορεί να γινει πανευκολα oi διασυνδεσεις για collaborations. Δεν βλεπω γιατι να μην προτιμήσει ο χρήστης τις cloud εφαρμογες, υπάρχει point.
moukoublen Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μερικοί γράφουν για desktop google docs κτλ... Δεν νομίζω ότι αυτά ισχύουν. Η google παίζει έξυπνα. Δεν πάει να ανταγωνιστεί εκεί που το παιχνίδι είναι χαμένο (στην desktop έκδοση του office). Σου προσφέρει κάτι νέο. (Όποιος έχει κάνει real-time team edit καταλαβαίνει τι λέω. Οι υπόλοιποι απλώς φαντάζονται και φαντάζονται λάθος). Άλλωστε το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η microsoft. Γιατί έβγαλε την web έκδοση με το skydrive δωρεάν; Αν δεν ένοιωθε κανέναν ανταγωνισμό από τη google γιατί να βγάλει και η ίδια web-cloud office και μάλιστα δωρεάν; Αυτό το απλό ας προσπαθήσουν να απαντήσουν όσοι φανατίζονται υπέρ της microsoft. Τώρα, δε ξέρω αν θα καταφέρει να μαζέψει το 90% αλλά το σίγουρο είναι πως ο σοβαρός ανταγωνισμός μας ωφελεί. Και επιτέλους υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στον τομέα του office. Αυτό κρατάμε. Αυτό μας ωφελεί. 1
stelrp Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 πάντως για την δική μου δουλειά , το αρχαίο απλό office 2003 με όλα τα service packs και το compatibility pack είναι αρκετό , πανάλαφρο και ταχύτατο σε σχέση με το 2007 και το 2010 που έχουν κάπως "λαστιχένια" αίσθηση ειδικά στην γρήγορη πληκτρολόγηση κειμένου. Εξάλλου , πολλά αρχεία που μου στέλνουν είναι doc και οχι docx ή xlsx που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος επιμένει στο παλιό ή έχει oppenoffice ή libre ή κάτι αντίστοιχο και ελαφρύ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Εξάλλου , πολλά αρχεία που μου στέλνουν είναι doc και οχι docx ή xlsx που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος επιμένει στο παλιό ή έχει oppenoffice ή libre ή κάτι αντίστοιχο και ελαφρύ. Kαλα κι εγω ειμαι με το 2007 αλλα οταν μιλαμε για εγγραφο που θα στειλω σε αλλον ΠΑΝΤΑ θα το μετατρεψω σε doc/xls ακριβως για περιπτωσεις σαν τη δικη σου ή αλλους που εχουν ακομα παλαιοτερη εκδοση
ektor7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μ'αρεσει,που ακόμη δε ξεκίνησαν και έβαλαν στόχο το 90%! Ειναι παιχνιδάκι το θεμα,office,για τη Google,τελικά!
Captain Nemo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Λέτε να έχει την ίδια τύχη με τον Iznogoud και αυτός κάτι τέτοιες μικροφιλοδοξίες είχε να γίνει λέει βεζύρης στην θέση του βεζύρη. 1
copydisk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Άρχισε η κατηφόρα και διάφοροι εκεί μέσα στο Mountain View πετάνε στάχτη μπας και βγάλουν κανά φραγκάκι στο χρηματιστήριο μου φαίνεται. Η ιστορία του yahoo σας δείχνει το μέλλον σας, μη φοβάστε. Κατά τα άλλα το libre office είναι μακράν η ποιο "value for money" σουίτα γραφείου. Δεν είναι ms office αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι το 50% των χρηστών office κάνουν την ΔΟΥΛΕΙΑ τους άνετα και όπως ΠΡΕΠΕΙ και όχι όπως θέλει η google ή κάθε wannabe office cloud εταιρία etc .
XPHSTOS_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αν μιλάει για την desktop version του Office, ονειρεύεται και έχει παραισθήσεις...Αν μιλάει για την clouded υπηρεσία του ms Office, ονειρεύεται απλώς... Για μένα τόσο μακριά είναι η google από την ms σε αυτόν τον τομέα.Παρόλα αυτά δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι... 1
Millennium Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ε θα δουμε πως θα τα παει αλλα εχει βαλει εναν οχι και τοσο ρεαλιστικο στοχο.
Architekt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι τα Office ειναι πααανακριβα! Και επειδη δεν ψηνομαι για σπασμενο λειτουργικο, εχω βαλει τα Libre και ειμαι αρχοντας! ....αν και σοβαρος ανταγωνιστης ειναι και τα Pages/ Keynote απο Apple μερια...
norms Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλα ρε παιδιά τι περιμένατε να πουν; Οτι θέλουν το 5%; Το αν θα το καταφέρουν είναι άλλο θέμα. Για μένα το παιχνίδι είναι στο offline. Δε ζούμε όλοι στον ουτοπικό online κόσμο της google. Ευτυχώς δείχνει σιγά σιγά να το καταλαβαίνει (βλ. caching στο google maps).
Chemical Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλα ρε παιδιά τι περιμένατε να πουν; Οτι θέλουν το 5%; Το αν θα το καταφέρουν είναι άλλο θέμα. Για μένα το παιχνίδι είναι στο offline. Δε ζούμε όλοι στον ουτοπικό online κόσμο της google. Ευτυχώς δείχνει σιγά σιγά να το καταλαβαίνει (βλ. caching στο google maps). Ουτοπικο; Για ρίξε μια ματιά στα cookie σου
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Είχα μια αγάπη, αχ καρδούλα μου,που `μοιαζε συννεφάκι, συννεφούλα μου.Σαν συννεφάκι φεύγει ξαναγυρνάειμ’ αγαπά τη μια την άλλη με ξεχνάει. .......................... libre ........ οχι οχι .... καλυτερα LIBRE k cuba libre .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα