Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα μπουκαλι αδειο απο βοτκα και θελω να το γεμισω με χρωματιστο υγτο.. πως μπορω να αφαιρεσω την μπιλια στο στομιο χωρις να διαλυσω το μπουκαλι?

Δημοσ.

Η μπίλια είναι μέσα σε ένα διάφανο πλαστικό πώμα στο χείλος του μπουκαλιού, πρέπει να σπάσεις σιγά-σιγά αυτό το πώμα ώστε να ελευθερωθεί η μπίλια και το πλαστικό μαζί.

Δημοσ.

Γιαυτο εγω αγοραζω απο τα Duty Free και ειναι χωρις μπιλια :Ρ Αλλη φαση! 

Στο θεμα μας τωρα κανε αυτο που λεει ο Narayan. Το ειχα προσπαθησει αλλα μου εσπασε τα νευρα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδη ηθελα να το κανω σε ενα μπουκαλι απο τζονυ αυτο :P ναι θα ξεθαψω τοπικ !
λοιπον πηρα αναπτηρα απ αυτους που ρυθμιζεις ποσο "ψηλη" φλογα θα βγαλουν ,αυτοματο (δλδ χωρις το τσακμακι ή εστω αυτους με κουμπακι δεν ξερω γιατι δε τους χρησιμοποιω γενικα)
ελιωσα λιγο το πλαστικο ,και πηρα μετα κατσαβιδι πλατυ σε μεγεθος περιπου βιδας tower pc ,εσκαψα λιγο το λιωμενο πλαστικο ,το κατσαβιδι μπηκε μεσα [στο λιωμενο πλαστικο] και μετα με...backflip χρησιμοποιώντας  εβγαλα το πλαστικο αυτο, το οποιο εσπασε , και εβγαλα το κομματακι που ειχε απομεινει ,μετα εβγαλα τη μπιλλια , τραβηξα και ενα πλαστικο που ειχε ακομη το μπουκαλι [εκει που παταει η μπιλια,το πλαστικο εχει μια τρυπα να περναει το ποτο] ... κ ετσι win ! :D το παν ειναι καλο κατσαβιδι , εννοω οχι αυτο που ειναι πλαστικο ή πολυ λεπτο! :)

• 12 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/3/2013 στις 12:53 ΠΜ, panosno1com είπε

επειδη ηθελα να το κανω σε ενα μπουκαλι απο τζονυ αυτο :P ναι θα ξεθαψω τοπικ !
λοιπον πηρα αναπτηρα απ αυτους που ρυθμιζεις ποσο "ψηλη" φλογα θα βγαλουν ,αυτοματο (δλδ χωρις το τσακμακι ή εστω αυτους με κουμπακι δεν ξερω γιατι δε τους χρησιμοποιω γενικα)
ελιωσα λιγο το πλαστικο ,και πηρα μετα κατσαβιδι πλατυ σε μεγεθος περιπου βιδας tower pc ,εσκαψα λιγο το λιωμενο πλαστικο ,το κατσαβιδι μπηκε μεσα [στο λιωμενο πλαστικο] και μετα με...backflip χρησιμοποιώντας  εβγαλα το πλαστικο αυτο, το οποιο εσπασε , και εβγαλα το κομματακι που ειχε απομεινει ,μετα εβγαλα τη μπιλλια , τραβηξα και ενα πλαστικο που ειχε ακομη το μπουκαλι [εκει που παταει η μπιλια,το πλαστικο εχει μια τρυπα να περναει το ποτο] ... κ ετσι win ! :D το παν ειναι καλο κατσαβιδι , εννοω οχι αυτο που ειναι πλαστικο ή πολυ λεπτο! :)

Σε ουίσκι ρε εσύ είναι ποιο εύκολο γίνεται κ με ανοιχτηρι

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, PETRITIS13 είπε

Μαν μου, απλά ρισπεκτ που βρήκες και απάντησες ένα θέμα 12 ετών.

dgmfng.JPG.87a6ea2dcd9d204395dbc3e17daa27dc.JPG

Αναφορά σε κείμενο

From and including: Saturday, 9 March 2013
To and including: Tuesday, 15 July 2025

Result: 4512 days

It is 4512 days from the start date to the end date, end date included.

Or 12 years, 4 months, 7 days including the end date.

Or 148 months, 7 days including the end date.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, PETRITIS13 είπε

Δεν το ξαναδοκιμασα απο τοτε, δεν χρειαστηκε 🤷🏻‍♂️

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...