Προς το περιεχόμενο

Πάνω από £1 δις οι ψηφιακές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι ψηφιακές πωλήσεις ηλεκτρονικού περιεχομένου όπως μουσική, video και games σημείωσαν το 1 δισεκατομμύριο λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο χρόνο, σύμφωνα με στατιστικά της ένωσης πωλητών προϊόντων λιανικής.Οι ψηφιακές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 11.4% το 2012, κάτι που σημαίνει ότι το ψηφιακό περιεχόμενο αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο της αγοράς που καταλαμβάνει η ψυχαγωγία. Παρά τη μείωση κατά 17.6% του ποσοστού τους, οι πωλήσεις περιεχομένου μουσικής και video σε φυσικά μέσα όπως το DVD και το BluRay καταλαμβάνουν τα υπόλοιπα τρία τέταρτα της αγοράς.

 

Η διευθύντρια της ένωσης Kim Bayley τονίζει τη φορητότητα και την ευκολία που προσφέρει το ψηφιακό περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να αναλωθεί οποιαδήποτε στιμή σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκεται ο χρήστης. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι ακόμη προτιμάται η αγορά φυσικού μέσου λόγω της ποιότητας αλλά και της αμεσότητας που προσφέρουν. Περισσότερο από το μισό των ψηφιακών πωλήσεων περιλαμβάνει video games, με μερίδιο 552 εκατομμυρίων λιρών.

 

Link.png Site: http://www.zdnet.com/uk/-7000009273/[/url]']zdnet.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα χάζευα στο iTunes διάφορα CD με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Συγγενικό μου πρόσωπο μου είπε πως ένα CD από το iTunes το είδε στα Public 23€, όταν στο πρώτο κόστιζε 12€. Του είπα πως δεν αγοράζουμε τόσο ακριβά CD από ιδεολογία και μόνο.

 

Από την άλλη και τα 12€, δεν είναι λίγα για τους μισθούς μας. Αν βγάζαμε περίπου στα 1500€ - 1800€, δεν νομίζω να το σκεφτόμασταν ιδιαίτερα. Θα μπορούσαμε ίσως να ξοδεύουμε ένα 20άρικο το μήνα για μουσική.

 

Επειδή αρκετοί είναι αυτοί που θα πουν για τις τιμές των Smartphones και ειδικά του iPhone, θα πω πως αυτό το αγοράζεις είτε με ζόρι είτε άνετα, μία φορά και μπορεί να το έχεις βάλει με δώσεις. Δύσκολα μένει περιθώριο για άλλες αγορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τονίσω πως δεν είναι Βρετανοί αποκλειστικά,όσοι αγοράζουν από Ην.Βασίλειο.

 

Επειδή ακριβώς παρατηρείται υγιής ανταγωνισμός στη Γηραιά Αλβιώνα,στο κομμάτι των ψηφιακών πωλήσεων,παρουσιάζονται ανά καιρούς εξαιρετικές προσφορές.

Στα games συγκεκριμένα γίνεται χαμός,με κόσμο να κατεβάζει απ'όλη την Ευρώπη και ακόμα κ στις περιπτώσεις που η πώληση υπαγορεύει uk ip,κυκλοφορούν διάφορα guides κλπ στα fora των fans για το πως θα μπορούν οι εκτώς UK να κατεβάζουν.

 

Συνεπώς ένα μέρος αυτών των πωλήσεων ανήκει και σε κατοίκους εκτώς UK.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρε παιδια στην ελλαδα ολα ειναι καρτελ.ολα μας μα ολα μας τα προιοντα ακομα και τα ενχωρια πωλουνται ακριβοτερα απο τον υπολοιπο κοσμο.ασε τους μισθους.συμφωνω με τον παραπανω σχολιαστη οτι και εμεις εαν παιρναμε 1500€ μισθο θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι και θέμα κουλτούρας, διάβαζα ένα άρθρο Έλληνα δημιουργού προγραμμάτων για iPhone, ενώ το πουλούσε 2 ευρώ, όλοι προσπαθούσαν να το κατεβάσουν παράνομα ενώ για έναν καφέ δίνουμε 3-5 ευρώ την ημέρα χωρίς να έχουμε κανένα ενδοιασμό.

Προσωπικά αρχίζω να αγοράζω όταν βρίσκω κάποιο πρόγραμμα ότι αξίζει το γνήσιο ώστε να έχω την υποστήριξη και τις αναβαθμίσεις και να μην αναλώνομαι στο να βρω την σπασμένη έκδοση. Φυσικά δεν δίνω λεφτά για Windows

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν υπηρχαν φραγκα ουτε τα καφε θα γεμιζαν ουτε τα Public ουτε τα ετσιατορια ουτε ουτε .....Οκ εχει πεσει η αγορα  ενα  πραγματικο 35% αλλα κινειται ...τωρα τι λενε οι τηλεορασεις και οι στατιστικες...κλαιν σημασια εχει τι βλεπω με τα ματια μου .Οσο για την ανεργια ...δεν ειδα φετος νακεναν να φιλοτιμηθει να παει στις Ελιες ...30Ε μεροκαματο διναμε και τελικα με το ζορι ηρθαν κατι ξαδερφια ανεργα (παιρνουν  απο 3 ενοικια αλλα φωναζουν πεινανε κατεβαινουν πορειες και τετοια..λογω μοδας) απλα πολλοι φτωχοι εγιναν φτοχωτεροι οι αλλοι κουτσα στραβα θα τα βγαλουν περα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...