Προς το περιεχόμενο

Offline GPS - Android - Database


nasos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,

Ειμαι εμπορικος αντιπροσωπος και γυριζω σε ολα τα χωρια της Δυτικης Ελλαδος και οπου γενικα υπαρχει μπακαλικο και μινι μαρκετ. Θελω ενα GPS για το κινητο μου (android) που να μπορει να σωζει τα μαγαζια που επισκεπτομαι (κατι σαν τα favorites)σε googlemaps. Βασικα θα ηθελα να φτιαξω μια βαση δεδομενων με τους πελατες μου ωστε να τους ξαναβρισκω και ιδανικα θα μ'αρεσε να μπορω να τα κανω export ωστε να τα χρησιμοποιουν και συναδελφοι ή οι οδηγοι με τις παραγγελιες. Επισης να λειτουργει offline γιατι εκει που παω πολλες φορες ουτε το κινητο δε πιανει. Μου αρεσε η ιδεα της πλοηγησης με googlemaps καθως εχει ολα αυτα τα points of interest (εστιατορια, ξενοδοχεια, βενζιναδικα)εστω και αν χρειαζεται να ειμαι ονλινε. Δε με πειραζει να πληρωσω αν ειναι καποιο καλο και αναλυτικο που κανει τη δουλεια μου αλλα με τοσα που διαβασα εδω μεσα εχω ψιλομπερδευτει. Οποτε ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες. Thanks


 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω και πολλά από Android για να σε βοηθήσω αλλά υπάρχουν maps όπως:
iGO 
NDrive
Sygic

Μετά στους πελάτες που λες μπορείς να βάζεις "πινέζες" στον χάρτη με το όνομα που θα ορίσεις (λογικά το επίθετο του πελάτη  και όταν το πατάς να σε στέλνει εκεί.

Για offline ποιο παλιά έβαζες ως κεραία την κεραία του ραδιοφώνου (άμα έχει το κινητό).

Νομίζω ποιο καλά θα είναι να πάρεις ένα έτυμο GPS γιατί και το κινητό μην νομίζεις ότι θα αντέξει και πολύ η μπαταρία του.



+- CoPilot

  - Navigon

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...