siliont Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Γειά σε όλους και καλή χρονιά,αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα και οποιαδήποτε συμβουλή σας θα ήταν υπερπολύτιμη. Έχω έναν west digital player, όπου μέσα έχω πάρα πολλά και πολύ σημαντικά αρχεία, ιδιαίτερα της δουλειάς μου.Πρόσφατα τοποθέτησα τον σκληρό wd σε 1 bluray συσκευή ενός φίλου για να δει κάτι.Το πρόβλημα είναι πως ενώ στη συσκευή bluray τα αρχεία εμφανίστηκαν κανονικά, όταν το συνέδεσα κατόπιν στο pc μου, αναγνώρισε το δίσκο, όμως δεν έβλεπε τα αρχεία μου που προηγουμένως έβλεπε κανονικά.Στην συνέχεια συνδέοντας το πάλι στη bluray συσκευή φαίνονται τα αρχεία κανονικά, όμως σε 2 pc που δοκίμασα δεν φαίνονται.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Οποιαδήποτε συμβουλή σας στο εν λόγω ζήτημα κρίνεται πολύ σημαντική, σας ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281 Διάβασε εδώ,μόνη εναλλακτική είναι να κάνεις επαναφορά με πρόγραμμα σε άλλο δίσκο π.χ. με το active@file recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα