yannis27gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μου ΄ρθε φλασιά για το που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα η έλλειψη τριχοφυίας. Είναι ένα επάγγελμα βασισμένο στην τεμπελιά, τον κομπλεξισμό, την υπακοή στους κανόνες και την... άφθονη τριχοφυία. Είναι το μόνο επάγγελμα που προσφέρει ακόμα δια βίου εξασφάλιση, έχει ελάχιστες ακαδημαϊκές απαιτήσεις και χρειάζεται μέσο για να μπεις και να σταδιοδρομήσεις. Αλλά το μούσι είναι προαπαιτούμενο. Ποιοοοοοοοο;
pantelis21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως πλέον το έχω αποδεχθεί και μου αρέσει. Το να ξυρίζεσαι αραιά και που και φυσικά εύκολα και γρήγορα χωρίς πολλά πολλά ακόμα και στο πόδι. Και φυσικά με babyface...
MovingShadow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τεστοστερόνη = τριχοφυία υψηλή τεστοστερόνη(παντα στα όρια)α ( Ζαγοράκης) = υψηλή τριχοφυία χαμηλή τεστοστερονη(παντα στα ορια) = χαμηλη τριχοφυία. Πολύ υψηλή τεστοστερόνη = προβλημα καράφλας Παντως , δεν σημαινει απαραίτητα ότι αν έχεις πιο χαμηλη τεστοστερονη οτι έισαι αδερφή , και αν έχεις υψηλη είσαι αντρακλας. Και οι γυναίκες έχουνε τεστοστερόνη , και μερικές έχουνε και υψηλή τεστοστερόνη. Απλά , η τεστοστερόνη βοηθά στα πιο "αντρικα" χαρακτηριστικα , όπως μπάσα φωνή , τριχοφυία , στην στύση φυσικά , αλλά όχι αυτή καθεαυτή την στύση , αλλά στην σωστή σεξουαλική λειτουργία(άντρες και γυναίκες) , στην ψυχική υγεία , στον σχηματισμό των μυών , στον σχηματισμό των οστών και πολλά άλλα. Δεν νομίζω ότι στα 18 σου έχεις κάποιο πρόβλημα , απλά κάποιοι μεγαλώνουνε διαφορετικά απο άλλους , πχ στα 18 άλλοι ψηλώνουνε ακόμα. Εαν δεν έχεις προβλημα στύσης ή ολιγοσπερμία( όταν εκπερματώνεις) , τότε δεν έχεις θέμα , άλλωστε η τεστοστερονη είναι μαι ορμόνη που εξαρτάται απο πολλά, πχ το στρες , το πόσο αθλείσαι , το πόσο κάνεις σεξ κλπ κλπ κλπ. Αυτα
Mandrivamaniac Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τεστοστερόνη = τριχοφυία υψηλή τεστοστερόνη(παντα στα όρια)α ( Ζαγοράκης) = υψηλή τριχοφυία χαμηλή τεστοστερονη(παντα στα ορια) = χαμηλη τριχοφυία. Πολύ υψηλή τεστοστερόνη = προβλημα καράφλας Παντως , δεν σημαινει απαραίτητα ότι αν έχεις πιο χαμηλη τεστοστερονη οτι έισαι αδερφή , και αν έχεις υψηλη είσαι αντρακλας. Και οι γυναίκες έχουνε τεστοστερόνη , και μερικές έχουνε και υψηλή τεστοστερόνη. Απλά , η τεστοστερόνη βοηθά στα πιο "αντρικα" χαρακτηριστικα , όπως μπάσα φωνή , τριχοφυία , στην στύση φυσικά , αλλά όχι αυτή καθεαυτή την στύση , αλλά στην σωστή σεξουαλική λειτουργία(άντρες και γυναίκες) , στην ψυχική υγεία , στον σχηματισμό των μυών , στον σχηματισμό των οστών και πολλά άλλα. Δεν νομίζω ότι στα 18 σου έχεις κάποιο πρόβλημα , απλά κάποιοι μεγαλώνουνε διαφορετικά απο άλλους , πχ στα 18 άλλοι ψηλώνουνε ακόμα. Εαν δεν έχεις προβλημα στύσης ή ολιγοσπερμία( όταν εκπερματώνεις) , τότε δεν έχεις θέμα , άλλωστε η τεστοστερονη είναι μαι ορμόνη που εξαρτάται απο πολλά, πχ το στρες , το πόσο αθλείσαι , το πόσο κάνεις σεξ κλπ κλπ κλπ. Αυτα Η τριχοφυϊα στο πρόσωπο ξεκίνησε απο την εφηβεία,όμως ακόμα και σήμερα στα 29 η περιοχή στα μάγουλα δεν έχει γεμίσει πλήρως,και το απίθανο είναι πως φυτρώνουν ακόμα και στα 29 καινούριες τρίχες..γενικότερα από τα 20 έχω τρίχες στο λαιμό,στο κάτω μέρος του προσώπου και γενικότερα παντού εκτός από την περιοχή στα μάγουλα που ήταν πιο αραιές (το σχήμα στα γένια μου ήταν σαν το τοξωτό με κάποιες επιπλέον τρίχες όπως του nba player kevin love),σταδιακά όμως στα μάγουλα αρχίζει και πυκνώνει η τριχοφυϊα και φυσικά εκεί που έχω το'χω αφήσει και μέχρι 9 m.m να μεγαλώσει 1 μήνα . Όσον αφορά την τεστοστερόνη,μπορεί να μην έχω και το full beard ala Gallifianakis (ειδικά στα μάγουλα)...ούτε μπάσα φωνή,όμως η στύση μου είναι μια χαρά ,και είμαι ικανός κάνω σέξ και 24 ώρες το 24 ωρο,φυσικά έχω μύες αποτέλεσμα της γυμναστικής (και δες torres,cristiano που είναι σπανοί να δεις),μια χαρά ύψος έχω,και ανάπτυξης των οστών,οπότε τα περί τυχόν αρνητικής επίδρασης της πιθανόν μειωμένης τεστοστερόνης λόγω μειωμένης τριχοφυΐας στο κεφάλι είναι μύθος.
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βλέπω και από φτυάρισμα καλά πας. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2015 από 8elwADSL 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Και γω κάποτε ήμουν "η μια τρίχα εδώ η άλλη στον προφήτη Ηλία" . Εχω φίλους στην ηλικία μου (35) που ακόμα βγάζουν σε ορισμένα σημεία και τα γένια τους μεγαλώνουν αρκετά αργά. Εγώ τα 10 και πλέον τελευταία χρόνια έχω μόνιμα μουσι . έχω ξυριστεί τελείως αυτό το διάστημα 3-4 φόρες . Ας είναι καλά η λεύκη που είχα στο πρόσωπο ..η οποία από το πρόσωπο έχει φύγει πλέον αλλά το μούσι δεν το αλλάζω, Μην αγχώνεσαι για τις ΤΡΙΧΕΣ , υπάρχουν άλλα προβλήματα .καλά να είμαστε
MT60RS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μου ΄ρθε φλασιά για το που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα η έλλειψη τριχοφυίας. Είναι ένα επάγγελμα βασισμένο στην τεμπελιά, τον κομπλεξισμό, την υπακοή στους κανόνες και την... άφθονη τριχοφυία. Είναι το μόνο επάγγελμα που προσφέρει ακόμα δια βίου εξασφάλιση, έχει ελάχιστες ακαδημαϊκές απαιτήσεις και χρειάζεται μέσο για να μπεις και να σταδιοδρομήσεις. Αλλά το μούσι είναι προαπαιτούμενο. Ποιοοοοοοοο; παπας (οχι το φιλτροκουτι), ενας κοινωνικα αποδεκτος τροπος να επαγγελεσαι τεμπελης
sfakattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μα πόσο πολύ μου αρέσουν αυτά τα posts του ΣΚ
duende Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ετσι, γιατι δεν εχουμε αρκετους ατημελητους μουσατους χιπστεραδες σε λιγο θα αλλαξουμε και ονομα σαν χωρα, θα το κανουμε ΜΟΥΣΑΔΙΣΤΑΝ
LongTom Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ετσι, γιατι δεν εχουμε αρκετους ατημελητους μουσατους χιπστεραδες σε λιγο θα αλλαξουμε και ονομα σαν χωρα, θα το κανουμε ΜΟΥΣΑΔΙΣΤΑΝ Αλήτες,γιεγιέδες και τεντι-μπόις ,τι να πεις....
duende Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αλήτες,γιεγιέδες και τεντι-μπόις ,τι να πεις.... στη γενια σου μπορει να τους λεγατε ετσι, τωρα τους λεμε απλα μουσατους μαλακες
LongTom Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 στη γενια σου μπορει να τους λεγατε ετσι, τωρα τους λεμε απλα μουσατους μαλακες Ωραίες εποχές.
Silenzio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ελπίζω να αστειεύεσαι για το ωραίες εποχές..
qsis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 εδώ που τα λέμε άμα πέταγες γιαούρτι κατά γυναικός ίσως και να σου άξιζε
mousatoi.gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πρέπει να αφήσεις τα γένια σου να μεγαλώσουν για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Ήταν ίσως το πρώτο πράγμα που παρατήρησα όταν προσπαθούσα να καταλάβω πως να βγάλω μούσι. Μόνο τότε , τα περισσότερα γένια αρχίζουν να ενώνονται. Μετά από ένα σεβαστό χρονικό διάστημα , θα μπορείς να αξιολογήσεις τις πραγματικές δυνατότητες της γενειάδας σου. Αφοσιώσου. Το να βγάλεις μούσι απαιτεί αφοσίωση. Το να μεγαλώσεις γένια 7 - 10 ημερών είναι εύκολο. Είναι απλά αναμονή μερικών ημερών. Μετά απ αυτό , απαιτεί μόνο την βασική περιποίηση για να το συντηρήσεις. Η ανδρική ορμόνη γνωστή ως τεστοστερόνη έχει μια δραματική επίδραση στην ανάπτυξη της τρίχας στο πρόσωπο. Είναι η βασική ορμόνη για να δημιουργηθούν θύλακες τρίχας στο πρόσωπο μας. Πρακτικά λοιπόν όσο περισσότερο τεστοστερόνη έχεις , τόσο πιθανότερο είναι να μπορείς να μεγαλώσεις μια πυκνή γενειάδα. Η διυδροτεστοστερόνη είναι ένα υποπροιόν της τεστοστερόνης. Και οι δύο ορμόνες παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό και την ανάπτυξη των τριχών του προσώπου μας. ( Όπως επίσης και σε δευτερεύοντα φυλετικά χαρακτηριστικά , όπως το μέγεθος του πέους , οι τρίχες στο σώμα , τρίχες στην μύτη κ.ο.κ. ) Ευρήματα υποδεικνύουν πως η τεστοστερόνη και η διυδροτεστοστερόνη μπορεί να έχουν ανεξάρτητο ρόλο στον έλεγχο της ανάπτυξης της τρίχας στο πρόσωπο μας. Για παράδειγμα η τεστοστερόνη να είναι υπεύθυνη για τον σχηματισμό του θύλακα της τρίχας και η διυδροτεστοστερόνη για την προαγωγή του ινώδους ιστού. Αυξάνοντας λοιπόν τα επίπεδα τεστοστερόνης και διυδροτεστοστερόνης , μπορείς να βγάλεις μούσι πλουσιότερο και πιο ομοιόμορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα