LongTom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοεις με αυτο: "και η ποιότητα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα Αγγλοσαξωνικά..." ? Π.χ. Το πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης είναι στα 50 καλύτερα του κόσμου,πολλά Σουηδικά είναι μέσα στα 100 καλύτερα του κόσμου. Δεν είναι και άσχημες επιδόσεις για ιδρύματα που μπορείς να φοιτήσεις τελείως τζάμπα. Με <500€ το εξάμηνο σπουδάζεις στο ETH της Ελβετίας που το 2012 ήταν 13ο στην παγκόσμια κατάταξη. Γενικά πάντως βρίσκεις πολύ ποιοτικά ιδρύματα-προγράμματα δίχως να δώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου σε δίδακτρα. Βέβαια από την άλλη εάν τα έχεις γιατί να συμβιβαστείς με τα πρώτα π.χ. 50-100 και να μην πας κατευθείαν στα πρώτα 10;
gokuthelegend Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τι ακριβώς θέλεις; Να κάνεις μεταγραφή στο εξωτερικό ή να πας για λίγο(6 μήνες) ; Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, αλλά μια φίλη μου τα 2 τελευταία χρόνια των σπουδών της ήταν μόνιμα στην Γερμανία και όταν την ρώτησα μου είχε πει ότι είχε πάει εκεί μέσω του προγράμματος Erasmus, τελείωσε εκεί όλα τα μαθήματα και γύρισε να πάρει το πτυχίο από το Ελληνικό ΤΕΙ στο οποίο σπούδαζε τα 2 πρώτα χρόνια. Δυστηχώς δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες. Αν σκοπεύεις να το κάνεις, θα περάσεις έτσι κι αλλιώς από τους υπεύθυνους της σχολής που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα, δεν θα το γλυτώσεις, οπότε καλύτερα πήγαινε μια ώρα νωρίτερα και ρώτησε τους ίδιους.
REDODIN7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ναι το ξερω αυτο το τελευταιο.... κι επισης ξερω και για τις αιτησεις απλα αναρωτιεμαι μηπως γινεται μεσω της σχολης σου γιατι μου χαν ει κατι αλλα δεν ξερω... Πηγαινε και ρωτα το γραφειο διασυνδεσης σου.
Pianomusic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Π.χ. Το πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης είναι στα 50 καλύτερα του κόσμου,πολλά Σουηδικά είναι μέσα στα 100 καλύτερα του κόσμου. Δεν είναι και άσχημες επιδόσεις για ιδρύματα που μπορείς να φοιτήσεις τελείως τζάμπα. Με <500€ το εξάμηνο σπουδάζεις στο ETH της Ελβετίας που το 2012 ήταν 13ο στην παγκόσμια κατάταξη. Γενικά πάντως βρίσκεις πολύ ποιοτικά ιδρύματα-προγράμματα δίχως να δώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου σε δίδακτρα. Βέβαια από την άλλη εάν τα έχεις γιατί να συμβιβαστείς με τα πρώτα π.χ. 50-100 και να μην πας κατευθείαν στα πρώτα 10; Ναι οντως..... Καταλαβα.... Πηγαινε και ρωτα το γραφειο διασυνδεσης σου. Σωστο κι αυτο!! Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, αλλά μια φίλη μου τα 2 τελευταία χρόνια των σπουδών της ήταν μόνιμα στην Γερμανία και όταν την ρώτησα μου είχε πει ότι είχε πάει εκεί μέσω του προγράμματος Erasmus, τελείωσε εκεί όλα τα μαθήματα και γύρισε να πάρει το πτυχίο από το Ελληνικό ΤΕΙ στο οποίο σπούδαζε τα 2 πρώτα χρόνια. Δυστηχώς δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες. Αν σκοπεύεις να το κάνεις, θα περάσεις έτσι κι αλλιώς από τους υπεύθυνους της σχολής που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα, δεν θα το γλυτώσεις, οπότε καλύτερα πήγαινε μια ώρα νωρίτερα και ρώτησε τους ίδιους. Απλα ηθελα κι αλλες γνωμες οποιος ξερει ας πουμε και γι αυτο...
REDODIN7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Να ξέρεις ότι γίνονται πάρα πολλά προγράμματα(bachelor&Master) στα Αγγλικά εκεί και η ποιότητα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα Αγγλοσαξωνικά... Και εγω θελω στο μελλον να κανω αλλα με την καθημερηνοτητα τη γυνετε μπορεις να συνενοηθεις μονο με αγγλικα, ξερω οτι αυτο ισχυει μονο στην ολλανδια.
Pianomusic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Και εγω θελω στο μελλον να κανω αλλα με την καθημερηνοτητα τη γυνετε μπορεις να συνενοηθεις μονο με αγγλικα, ξερω οτι αυτο ισχυει μονο στην ολλανδια. Τι ισχυει μονο στην Ολλανδια ?
LongTom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Και εγω θελω στο μελλον να κανω αλλα με την καθημερηνοτητα τη γυνετε μπορεις να συνενοηθεις μονο με αγγλικα, ξερω οτι αυτο ισχυει μονο στην ολλανδια. Από όσο ξέρω και στην Σκανδιναβία σημαντικό μέρος του πληθυσμού ξέρει Αγγλικά,βέβαια δεν μπορώ να σχολιάσω παραπάνω γιατί δεν έχω πάει.
Pianomusic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Αααα ε ναι λογικο ειναι.... Ολοι τωρα πρεπει να ξερουν αγγλικα... δυσκολευεσαι ?
REDODIN7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τι ισχυει μονο στην Ολλανδια ? Μπορεις να ζησεις εκει να σπουδασεις και να βρεις δουλεια μονο με αγγλικα επειδη εχει πολλους μεταναστες. Αααα ε ναι λογικο ειναι.... Ολοι τωρα πρεπει να ξερουν αγγλικα... δυσκολευεσαι ? Οχι ρε δεν δυσκολευομαι εχω lower αλλα σε επιπεδο μπορω να πω οτι ειμαι τωρα σε C1 αλλα δεν ειναι παντου ετσι. Γερμανια που εγω κατι ξαδερφια μου ειπαν οτι θελει γερμανικα και ιταλια επισης ειναι πολυ σνομπ με οσους δεν μιλανε τη γλωσσα τους.
LongTom Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να ζησεις εκει να σπουδασεις και να βρεις δουλεια μονο με αγγλικα επειδη εχει πολλους μεταναστες. Καλά μην βασίζεσαι σε αυτό. Εκτός και εάν είσαι Ο σούπερ ουάου επιστήμων στον τομέα σου δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο μόνο με αγγλικά παρά εάν ξέρεις και την γλώσσα. Τουλάχιστον από όσο ξέρω εάν ξέρεις την γλώσσα όπου και να είσαι είναι τεράστιο συν(εκτός που θα κάνει και την ζωή σου ευκολότερη).
Pianomusic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Οχι ρε δεν δυσκολευομαι εχω lower αλλα σε επιπεδο μπορω να πω οτι ειμαι τωρα σε C1 αλλα δεν ειναι παντου ετσι. Γερμανια που εγω κατι ξαδερφια μου ειπαν οτι θελει γερμανικα και ιταλια επισης ειναι πολυ σνομπ με οσους δεν μιλανε τη γλωσσα τους. Α οκ τοτε...
REDODIN7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καλά μην βασίζεσαι σε αυτό. Εκτός και εάν είσαι Ο σούπερ ουάου επιστήμων στον τομέα σου δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο μόνο με αγγλικά παρά εάν ξέρεις και την γλώσσα. Τουλάχιστον από όσο ξέρω εάν ξέρεις την γλώσσα όπου και να είσαι είναι τεράστιο συν(εκτός που θα κάνει και την ζωή σου ευκολότερη). Δεν σου λεω ρε για τρελα λεφτα αλλα για μα κανονικη δουλιτσα με να μετριο μισθο, σε σχεση με εδω που δεν εχω τιποτα θα ειμαι πολυ καλυτερα. Ενα φιλαρακι μονο με Αγγλικα ειχε βρει δουλεια στη Western Digital
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα