lambroszekis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αν θυμαμαι καλα το ΠΛΑΙΣΙΟ οταν στελνεις το βιογραφικο σου εχει μια σημειωση για τον εαν εχεις κανει την στρατιωτικη σου θητεια. Το οποιο μαλλον δεν εχεις κανει ακομα και ετσι προφανως δεν θα πληρεις τις προυποθεσεις τους.Παρολα αυτα δεν εχεις να χασεις κατι, το λιγοτερο να σου πουν ενα ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες.
panosem Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγω αυτο που παρατηρώ έξω στην αγορα ειναι οτι κλείνουν κάθε λογής καταστήματα, και απεναντίας βλεπω να ανοίγουν συνεχώς μικρά καφε τύπου Γρηγορης,εβερεστ, καφε-μπαρ μικρά σε καινούριες περιοχές, λόγω του οτι τα σημεία που ειναι βιτρίνα ακομα χρυσο πληρώνονται, και τέλος ενεχυροδανιστηρια... Προτίμησε σε κάποια απ τα δυο πρώτα... Sent from my iPhone using Insomnia
rhoudi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 φίλε το πλαίσιο είναι κανονικό κάτεργο. Καλύτερα ψάξε σε μπαρ, καφετεριες κλαμπ κλπ.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αν θυμαμαι καλα το ΠΛΑΙΣΙΟ οταν στελνεις το βιογραφικο σου εχει μια σημειωση για τον εαν εχεις κανει την στρατιωτικη σου θητεια. Το οποιο μαλλον δεν εχεις κανει ακομα και ετσι προφανως δεν θα πληρεις τις προυποθεσεις τους. Παρολα αυτα δεν εχεις να χασεις κατι, το λιγοτερο να σου πουν ενα ευχαριστω για το ενδιαφερον που εδειξες. Φίλε μου αν αναφέρεσαι σε μένα, τελείωσα από τον στρατό πριν 3 χρόνια ακριβώς, και κατά την υποβολή του βιογραφικού από την online φόρμα που έχει, δήλωσα ότι έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Είμαι και πτυχιούχος ΤΕΙ Πληροφορικής, λες να φταίει αυτό; Να ψάχνουν άτομα χωρίς πτυχίο για μικρότερο μισθό; Έχω κάνει αίτηση και για πωλητής και για τεχνικός.
black_widow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα παιδια, θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με ενα θεμα που με απασχολει πολυ καιρο. ειμαι αποφοιτος λυκειου και σπουδαζω σε μια σχολη θα ηθελα ομως να βρω και μια δουλεια ταυτοχρονα για τους γνωστους λογους.Ομως σκεφτομαι οτι με την κριση και την ανεργια που υπαρχει εμενα θα παρουν?Ενδιαφερομαι περισσοτερο για καταστηματα τεχνολογιας οπως πλαισιο κτλπ αφου πανω σε αυτο το αντικειμενο σπουδαζω αλλα εχω και τις αμφιβολιες μου. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ Το Πλαίσιο δεν παίρνει φοιτητές. Όταν είχα στείλει βιογραφικό ως φοιτήτρια ( ανήξερη τότε για το τι επικρατεί εκεί σε καλύτερες εργασιακά εποχές ) με είχαν πάρει τηλ. και μου είχαν πει ότι παίρνουν μόνο στο τηλεφωνικό κέντρο φοιτητές ( και έπεφτε πολύ μακριά ). Θα πρέπει να κρύψεις ότι σπουδάζεις για να έχεις ελπίδες ή αν σε δεχτούν κάπου γνωρίζοντας ότι σπουδάζεις θα πρέπει να είσαι ευέλικτος, καταλαβαίνεις...Εννοείται ότι παίζουν προσλήψεις μόνο για κάτω των 25 με κάρτα ΟΑΕΔ ( καθαρά 400 ευρώ περίπου ).
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου αν αναφέρεσαι σε μένα, τελείωσα από τον στρατό πριν 3 χρόνια ακριβώς, και κατά την υποβολή του βιογραφικού από την online φόρμα που έχει, δήλωσα ότι έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Είμαι και πτυχιούχος ΤΕΙ Πληροφορικής, λες να φταίει αυτό; Να ψάχνουν άτομα χωρίς πτυχίο για μικρότερο μισθό; Έχω κάνει αίτηση και για πωλητής και για τεχνικός. Φυσικά και προτιμουν άτομο χωρίς πτυχίο (ειδικά στην εποχή που ζούμε). Δεν είναι απαραίτητο το πτυχίο για να πουλήσεις ένα σκληρό δίσκο, ούτε να βιδώσεις μια μητρική σε ένα κουτί. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο να πεις ότι έχεις .
black_widow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Έτσι και αλλιώς στους περισσότερους κλάδους δεν υπάρχει πλέον κλαδική , πας δηλαδή με τη ΕΓΣΕΕ . Οπότε πτυχιούχοι και μη τα ίδια θα παίρνουν, στην προηγούμενη δουλειά μου επειδή έχει λήξει η κλαδική παροχής υπηρεσιών πήραν γραφίστα και μία απόφοιτη Marketing ( με μάστερ παρακαλώ ) με 586 μεικτά παρακαλώ στο αντικείμενο τους ( για την ακρίβεια και ως πωλητές/ταμίες και στο αντικείμενο τους παράλληλα )... Στα εμπορικά καταστήματα υπάρχει μία κλαδική που όμως γενικά ακούγεται ότι δε θεωρείται υποχρεωτική , μπορούν να σε πάνε με ΕΓΣΕΕ ... Παλιά υπήρχε το φαινόμενο του να κρύβεις πτυχίο όταν υπήρχανε κλαδικές...Εντάξει εάν έχεις διδακτορικό κρύψτο ! Παίρνουν πτυχιούχους γιατί είναι πολύ δημοφιλές τώρα το μοντέλο του " πολυ-εργαλείου". Ψάχνουν π.χ. web content editor με γνώσεις SEO, web design, development και δικτύων ( ω ναι είδα πρόσφατα τέτοια αγγελία ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα