Chris93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Το 2006 ειχα αγορασει ενα λαπτοπ απο το πλαισιο.(εχω την αποδειξη αγορας) Το Νοεμβριο του 2010 μου παρουσιαζει ενα προβλημα και το πηγα στο πλαισιο για διαγνωση του προβληματος αρχικα (το λαπτοπ ηταν εκτος εγγυησης). Υστερα απο λιγες μερες που με ειχαν παρει τηλεφωνο με ενημερωνουν οτι ειχε καει η μητρικη,οτι προφανως δε συμφερε να το επισκευασω ΑΛΛΑ αν επιθυμω να το παραλαβω πισω διχως να γινει καποια επισκευη θα επρεπε να πληρωσω καποιο αντιτιμο.(το θεμα μου δεν ειναι αυτο καθως μου ειναι κατανοητο οτι η διαγνωση και μονο κοστιζει καποια χρηματα). Τοτε τους ειχα πει οτι δεν ηθελα να το παραλαβω(για διαφορους λογους),και οτι μπορουν να το κρατησουν. Και ερχομαι τωρα στο θεμα. Αν παω τωρα στο καταστημα που το παρεδωσα,με την αποδειξη αγορας του(διοτι το χαρτι,αν υπηρχε χαρτι απο το σερβις,δεν το εχω) υπαρχει πιθανοτητα να μπορεσω να το παρω;;;Θα υπαρχει ακομα στις αποθηκες (στα αζητητα);; Πληρωνοντας βεβαια το αντιτιμο που τοτε μου ζητηθηκε.
theofanis20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ναι ρε συ, και μένα χλωμό μου φαίνεται..
Chris93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Προφανως και δεν τρολαρω,γ αυτο και το ποσταρα. Ατομο του χωρου,μου ειπε οτι δικαιωμα για καταστραφη πωληση κτλ δεν εχουν και οτι τα προιοντα αυτα πηγαινουν στα αζητητα(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει,γ αυτο και ρωταω εδω μηπως γνωριζει καποιος καλυτερα).
DrLo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Αν παω τωρα στο καταστημα που το παρεδωσα,με την αποδειξη αγορας του(διοτι το χαρτι,αν υπηρχε χαρτι απο το σερβις,δεν το εχω) υπαρχει πιθανοτητα να μπορεσω να το παρω;;; Μην τους ακούς. Πήγαινε πάρε το ... μόνο πάνε αυριο που κυκλοφορούν οι μονόκεροι με μονές πινακίδες. 14
Chris93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ρε συ DrLo αφου δεν εχεις σκοπο να απαντησεις σοβαρα μην απαντησεις καθολου. Οσο περιεργο κ αν ακουγεται το θεμα,περιμενω να ακουσω μια απαντηση απο καποιον που ισως ξερει. Αν σας φαινεται τοσο παραλογο απλα προσπεραστε το διχως σχολια.αυτο
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν φίλε, εφόσον σε ενδιαφερει, γνωστος μου που εργαζόταν σε τέτοιου είδους επιχείρηση στο service μου είπε πριν 2 λεπτάκια πως δεν τα πετάνε κατά βάση, εκτός και αν περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο δε γνωρίζει. ΟΜΩΣ θα σου ζητήσουν πιθανότατα, έξοδα αποθήκευσης.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Eάν υποτεθεί ότι έχει διατηρηθεί στα "αζήτητα" (που και εκεί υπάρχει χρονικό περιθώριο παραμονής) δε θα χρεωθείς μόνο το κόστος ελέγχου, αλλά και αποθήκευσης για το διάστημα που μεσολάβησε. Αυτό το γνωρίζω από πρόσφατη επίσκεψη στο Πλαίσιο Βουλιαγμένης, συνέπεσα τυχαία στο service με πελάτη που είχε αφήσει εκεί tablet για τρίμηνο και το ζητούσε πίσω. Και με μια πρόχειρη ματιά στους όρους εγγύησης βλέπω πως μετά τις 15 ημέρες αρχίζει και μετρά ο χρόνος αποθήκευσης (αφορά προϊόντα Turbo-X το συγκεκριμένο κείμενο, λογικά τα ίδια ισχύουν για την αποθήκευση γενικά). Το απλούστερο είναι να τηλεφωνήσεις και να μάθεις, αν και το διάστημα που μεσολάβησε μου μοιάζει απαγορευτικό. Και να υπάρχει ακόμη το μηχάνημα κάπου, κόστος αποθήκευσης για πάνω από δύο χρόνια...
Chris93 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Να στε καλα για την ενημερωση ρε σεις,οντως αυτο με τα εξοδα αποθηκευσης δεν το ειχα σκεφτει,κατι μου λεει πως και να υπαρχει θα πληρωσω πολυ παραπανω :Ρ Θα καλεσω αυριο στ καταστημα να με ενημερωσουν...αν εχω νεα θα σας πω!
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Είχες κανα νέο να μας πει και εμάς? Εχει ενδιαφέρον η υπόθεση
johnbond Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Επίσης πες μας τι άλλαξε μέσα σου και ενώ πριν 2 χρόνια το πέταξες,τώρα θέλεις να το πάρεις πίσω. Με τρώει η περιέργεια. 5
Chris93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εστειλα χθες μειλ στο πλαισιο κ το πρωι με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το μηχανημα υπαρχει(κ ομως) στις αποθηκες(λογικα του πλαισιου,δεν θυμαμαι ακριβως) κ οτι θα επικοινωνησει μαζι μου καποιος υπευθηνος.Οποτε περιμενω να δω τι και πως. @johnbondΑπλα επεσε στα χερια μου (σχεδον,γνωστου μου ειναι) το ιδιο ακριβως μηχανημα και θα το παρω πισω για ανταλλακτικα.Δεν περιμενα οτι θα υπαρχει(κ ακομα κραταω μια πισινη) αλλα εφοσον γινεται,γιατι οχι?
Cossutius. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Όταν έχεις νεότερα, πες μας για το κόστος. Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Επιβεβαιώθηκε επίσης πως δεν πετάνε τίποτε. Λογικό. (ελπίζω να αξίζει να το πάρεις πίσω, ειδικά αν το θέλεις για ανταλλακτικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα