Προς το περιεχόμενο

Ascend W1: Το πρώτο Windows Phone 8 smaprthone της Huawei


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Huawei στην CES συνεχίζει δυναμικά την παρουσίαση smartphones. Έπειτα από την παρουσίαση των Ascend Mate και των Ascend D2, σειρά τώρα έχει ένα ακόμη smartphone, το Ascend W1. Πρόκειται για την πρώτη συσκευή με Windows Phone 8 της εταιρείας,με αρκετά προσιτή τιμή, σύμφωνα με την ίδια, η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν.Η εταιρεία ανέφερε ότι το W1 θα είναι διαθέσιμο αρχικώς στην Κίνα και στην Ρωσία από τον Ιανουάριο του 2013, ενώ θα ακολουθήσουν η Δυτική Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Αμερική και άλλες αγορές. Αν και τα χαρακτηριστικά της την εντάσσουν στην κατηγορία των mid-range συσκευών, η εταιρεία το περιγράφει ως ένα entry-level smartphone.

 

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Richard Yu σε δήλωσή του ανέφερε:«Η προσθήκη του Ascend W1 στην σειρά των διαθέσιμων προιόντων μας, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών. Με την ιδιαίτερα φιλική τιμή με την οποία μπορούν αυτά να αποκτηθούν, ικανοποιεί τον στόχο μας που είναι η συνεχής προσπάθεια να καταστήσουμε τις συσκευές αυτές προσιτές σε κάθε καταναλωτή, ανεξαρτήτως τι αναζητά από την συσκευή του»

 

Το Ascend W1 εκμεταλλεύεται την υποστήριξη των Windows Phone 8 για πολυπύρηνους επεξεργαστές και εξοπλίζεται με διπύρηνο Snapdragon S4 χρονισμένο στα 1.2GHz. Η εταιρεία όμως παρέμεινε στις ίδιες αναλύσεις με εκείνες των WP7 handsets (480 x 800), σε μια προσπάθεια να κρατήσει το κόστος χαμηλά. Η μπαταρία του είναι των 1,950mAh ικανή για να ανταπεξέλθει σε 470 ώρες αναμονής ενώ έρχεται και με 5 megapixel camera με LED flash, ενσωματωμένη μνήμη 4GB η οποία είναι επεκτάσιμη έως τα 32GB μέσω ενός micro SD card slot. Το smartphone έρχεται κυρίως στο χρώμα του μαύρου αλλά παρέχεται και σε άλλες χρωματικές εκδόσεις, μπλε, κόκκινο/ρόζ και άσπρο.

 

 

Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/01/08/huawei-outs-entry-level-windows-phone-8-ascend-w1-packs-4-inch-screen-dual-core-1-2-ghz-snapdragon-s4-chip-lowly-price-tag/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Techcrunch+%28TechCrunch%29[/url]']techcrunch.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά τα Huawei ειναι καλα κινητακια όταν εχουν και τη σωστη τιμή..Οπότε χωρις τιμή δε μπορουμε να πουμε τιποτα..

ΑΠο κει και περα σχολια του τυπου δε θα προχωρησει επειδη ειναι wp8 ,εδώ ειμαστε και θα το δουμε . Το λειτουργικό ειναι καλο. Θα ερθουν σιγα σιγα και οι εφαρμογες..

Προσωπικά πάω στοιχημα με οποιον θέλει ότι του χρονου τετοια εποχη τα ποσοστα wp συσκευων θα ειναι διψηφια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4gb ενσωματωμενη με τον γνωστο περιορισμο.

Δηλαδή ποιόν περιορισμό; Στις εφαρμογές που θα περάσεις; Γιατί τα multimedia τα βάζεις στην SD ;) Δεν ξέρω αν υπάρχει και η δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων των εφαρμογών στην SD...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...