Junior22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα!τον τελευταιο καιρο οταν λειτουργει ο υπολογιστης ακουω κατι περιεργους ηχους απο τα ανεμοστηρακια!το ανοιξα να δω μηπως ηταν η σκονη,το καθαρισα,το συναρμολογησα και τωρα ο μπροστα ανεμιστηρας δεν δουλευει αλλα ακουγεται παλι θορυβος!τι να κανω?το συστημα ειναι της υπογραφης μου και αγοραστηκε περισυ αρχες οκτωβριου απο πλαισιο..να φωναξω καποιον απο εκεινους να το φτιαξουν?αν ειναι χαλασμενα τα ανεμιστηρακια και καλυπτομαι απο εγγυηση θα τα αντικαταστησουν δβρεαν ε?ευχαριστω!
AiWaaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 σταματα ενα ενα τα φαν με ενα μολυβι για πολυ λιγο και δες πιο κανει την φασαρια. Τι μαρκα ειναι ? Ελπιζω οχι turbo x. Οταν βρεις πιο ειναι καθαρισε το καλα απο την σκονη και δες αν συνεχισει να το κανει. Δεν χρειαζεται να ξοδεψεις χρηματα για ένα πράγμα το οποίο το κάνεις εύκολα και μονος σου. Είσαι σίγουρος οτι ειναι απο τα φανς ? Μπορει να είναι απο το cpu η την gpu
Junior22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 τα καθαρισα ολα το μεσημερι απο τη σκονη!δεν ξερω αλλα υποπτευομαι τα φανς γιατι το μπροστινο σταματησε και χθες το μπροστινο δεν γυρνουσε ομαλα!ισως ειναι και gpu η cpu βεβαια!θα το κοιταξω.φανς εχω τα μαμισια.νομιζω turbo x εχει!:ν δεν ειναι τα φανς και ειναι π.χ. η καρτα γραφικων τοτε τι κανουμε?αν υπεστη βλαβη θα μου την αντικαταστησουν?
AiWaaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 βλάβη δυσκολα να έχει. Απλά θα έχει γεμίσει σκόνη και δεν θα μπορεί να γυρνάει καλα. Αχα το φανταστηκα. Κανε το αλλο βγάλε όλα τα ανεμηστηράκια και δες αν κανει θορυβο. Αν δεν κανει κάποιο απο τα ανεμηστηράκια έχει θέμα.
Junior22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 τα ανεμιστηρακια ειναι συνδεδεμενα μα καλωδια!να τα αποσυνδεσω τα καλωδια η να ξεβιδωσω τα ανεμιστηρακια?αυτα να τα κανω με το pc ανοιχτο η οχι?το λεω για να μην παθουμε και τιποτα!αν η ο cpu η η gpu εχουν θεμα θα το καταλαβω οταν τα δω σωστα?
AiWaaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 κλεινεις το pc κλεινεις το τροφοδοτικο πατας το διακοπτη που ανοιγει το πισι για 10 δευτερα να αποφορτηστουν οι πυκνωτες και μετα βγάζεις τα καλωδιακια απο τους ανεμηστηρες και το ξεκινας. αν δεν σταματήσει ο θόρυβος τότε ελενξε την ψυκτρα του cpu-gpu. Α ξεχασα να σου πω οτι ο ηχος καλλιστα μπορει να προερχεται και απο τον hdd.
Junior22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 τον υπολογιστη εννοεις να τον κλεισω απο την Εναρξη ετσι?οχι απο καποιο κουμπι?και μετα με το κουμπι που ξεκιναει να λειτουργει να το πατησω 10"?αν δεν ειναο τα φανς τι κανω?πως βλεπω αν ειναι gpu i cpu και πως αποσυνδεω το καθενα?τον hdd πως το ελεγχω?
AiWaaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 οπως τον κλεινεις καθε μερα θα τον κλεισεις. μετα θα πας πισω στο τροφοδοτικο θα πατησεις το διακοπτακι που εχει και μετα θα πατησεις να ανοιξει το πισι ωστε να αποφροτιστει η μητρικη(φυσικα και δεν θα ανοιξει). Αν δεν ειναι τα φανς που ατυα θα ειναι θα πλησιασεις με το αυτι σου το κουτι και θα καταλαβεις απο που προερχεται. Τον δισκο τον ελενχεις με crystal disk info η hard disk sentinel.
Junior22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 προγραμματα ειναι τα τελευταια?τα κατεβαζω και λενε αν υπαρχει προβλημα με hdd?
Rod@X Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Εγώ τα δοκιμάζω πατώντας τα ανεμιστηράκια ενα- ενα με το δάκτυλο ελαφριά στο κέντρο όσο είναι σε λειτουργία μέχρι να σταματήσει.(..και μεχρι τωρα τα εχω όλα τα δακτυλα ) 2
Junior22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αμε προγραμματα. οποιο θες κατεβάζεις. ανοιξα και ειδα πως το προβλημα ειναι του 2ου ανεμιστηριου της καρτας!(το δεξι της φωτο)..οταν ανεβαζω την καρτα απο τη δεξια μερια επειδη γερνει,σταματαει ο θορυβος.τι να κανω?επισης επειδη ειχε σκονη το φαν του cpu το εβγαλα και το καθαρισα και το ξαναεβαλα κανονικα.εκανα καμια μ@λ@κια μηπως που το εβγαλα?
yiannisT Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αυτό έχω πάθει και εγώ στο σταθερό. Εδώ και καιρό άρχισε ένας θόρυβος. Αμέσως βρήκα πως ήταν το ανεμιστηράκι στην πίσω πλευρά του pc. Το καθάρισα αλλά ακόμα κάνει. Θέλει άλλαγμα. Δεν έχω κοιτάξει ακόμα τιμές. Ελπίζω να μην είναι ακριβό. Υπάρχει κάποια πιο αξιόπιστη μάρκα ή δεν έχει μεγάλη σημασία;
AiWaaa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 εβγαλες το κοολερ της cpu χωρις να βάλεις νεα πάστα ? Οταν λες της καρτας εννοεις την γραφικών ? Την έχεις βιδώσει καλά στο κουτι ?
Junior22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 εβγαλες το κοολερ της cpu χωρις να βάλεις νεα πάστα ? Οταν λες της καρτας εννοεις την γραφικών ? Την έχεις βιδώσει καλά στο κουτι ? ναι στο πρωτο..ναι την γραφικων.δεν εκανα εγω τη συναρμολογηση,απο το πλαισιο εγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα