Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!τον τελευταιο καιρο οταν λειτουργει ο υπολογιστης ακουω κατι περιεργους ηχους απο τα ανεμοστηρακια!το ανοιξα να δω μηπως ηταν η σκονη,το καθαρισα,το συναρμολογησα και τωρα ο μπροστα ανεμιστηρας δεν δουλευει αλλα ακουγεται παλι θορυβος!τι να κανω?το συστημα ειναι της υπογραφης μου και αγοραστηκε περισυ αρχες οκτωβριου απο πλαισιο..να φωναξω καποιον απο εκεινους να το φτιαξουν?αν ειναι χαλασμενα τα ανεμιστηρακια και καλυπτομαι απο εγγυηση θα τα αντικαταστησουν δβρεαν ε?ευχαριστω!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σταματα ενα ενα τα φαν με ενα μολυβι για πολυ λιγο και δες πιο κανει την φασαρια. Τι μαρκα ειναι ? Ελπιζω οχι turbo x. Οταν βρεις πιο ειναι καθαρισε το καλα απο την σκονη και δες αν συνεχισει να το κανει. Δεν χρειαζεται να ξοδεψεις χρηματα για ένα πράγμα το οποίο το κάνεις εύκολα και μονος σου. Είσαι σίγουρος οτι ειναι απο τα φανς ? Μπορει να είναι απο το cpu η την gpu

Δημοσ.

τα καθαρισα ολα το μεσημερι απο τη σκονη!δεν ξερω αλλα υποπτευομαι τα φανς γιατι το μπροστινο σταματησε και χθες το μπροστινο δεν γυρνουσε ομαλα!ισως ειναι και gpu η cpu βεβαια!θα το κοιταξω.φανς εχω τα μαμισια.νομιζω turbo x εχει!:ν δεν ειναι τα φανς και ειναι π.χ. η καρτα γραφικων τοτε τι κανουμε?αν υπεστη βλαβη θα μου την αντικαταστησουν?

Δημοσ.

βλάβη δυσκολα να έχει. Απλά θα έχει γεμίσει σκόνη και δεν θα μπορεί να γυρνάει καλα. 

Αχα το φανταστηκα. Κανε το αλλο βγάλε όλα τα ανεμηστηράκια και δες αν κανει θορυβο. Αν δεν κανει κάποιο απο τα ανεμηστηράκια έχει θέμα. 

Δημοσ.

τα ανεμιστηρακια ειναι συνδεδεμενα μα καλωδια!να τα αποσυνδεσω τα καλωδια η να ξεβιδωσω τα ανεμιστηρακια?αυτα να τα κανω με το pc ανοιχτο η οχι?το λεω για να μην παθουμε και τιποτα!αν η ο cpu η η gpu εχουν θεμα θα το καταλαβω οταν τα δω σωστα?

Δημοσ.

κλεινεις το pc κλεινεις το τροφοδοτικο πατας το διακοπτη που ανοιγει το πισι για 10 δευτερα να αποφορτηστουν οι πυκνωτες και μετα βγάζεις τα καλωδιακια απο τους ανεμηστηρες και το ξεκινας. αν δεν σταματήσει ο θόρυβος τότε ελενξε την ψυκτρα του cpu-gpu. Α ξεχασα να σου πω οτι ο ηχος καλλιστα μπορει να προερχεται και απο τον hdd.

Δημοσ.

τον υπολογιστη εννοεις να τον κλεισω απο την Εναρξη ετσι?οχι απο καποιο κουμπι?και μετα με το κουμπι που ξεκιναει να λειτουργει να το πατησω 10"?αν δεν ειναο τα φανς τι κανω?πως βλεπω αν ειναι gpu i cpu και πως αποσυνδεω το καθενα?τον hdd πως το ελεγχω?

Δημοσ.

οπως τον κλεινεις καθε μερα θα τον κλεισεις. μετα θα πας πισω στο τροφοδοτικο θα πατησεις το διακοπτακι που εχει και μετα θα πατησεις να ανοιξει το πισι ωστε να αποφροτιστει η μητρικη(φυσικα και δεν θα ανοιξει). Αν δεν ειναι τα φανς που ατυα θα ειναι θα πλησιασεις με το αυτι σου το κουτι και θα καταλαβεις απο που προερχεται. Τον δισκο τον ελενχεις με crystal disk info η hard disk sentinel.

Δημοσ.

Εγώ τα δοκιμάζω πατώντας τα ανεμιστηράκια ενα- ενα με το δάκτυλο  ελαφριά στο κέντρο  όσο είναι σε λειτουργία μέχρι να σταματήσει.(..και μεχρι τωρα τα εχω όλα τα δακτυλα )

• Like 2
Δημοσ.

post-224783-0-85130900-1357762648_thumb.jpgαμε προγραμματα. οποιο θες κατεβάζεις.

ανοιξα και ειδα πως το προβλημα ειναι του 2ου ανεμιστηριου της καρτας!(το δεξι της φωτο)..οταν ανεβαζω την καρτα απο τη δεξια μερια επειδη γερνει,σταματαει ο θορυβος.τι να κανω?επισης επειδη ειχε σκονη το φαν του cpu το εβγαλα και το καθαρισα και το ξαναεβαλα κανονικα.εκανα καμια μ@λ@κια μηπως που το εβγαλα?

Δημοσ.

Αυτό έχω πάθει και εγώ στο σταθερό. Εδώ και καιρό άρχισε ένας θόρυβος. Αμέσως βρήκα πως ήταν το ανεμιστηράκι στην πίσω πλευρά του pc. Το καθάρισα αλλά ακόμα κάνει. Θέλει άλλαγμα. Δεν έχω κοιτάξει ακόμα τιμές. Ελπίζω να μην είναι ακριβό. Υπάρχει κάποια πιο αξιόπιστη μάρκα ή δεν έχει μεγάλη σημασία;

Δημοσ.

εβγαλες το κοολερ της cpu χωρις να βάλεις νεα πάστα ?

Οταν λες της καρτας εννοεις την γραφικών ?  Την έχεις βιδώσει καλά στο κουτι ? 

Δημοσ.

εβγαλες το κοολερ της cpu χωρις να βάλεις νεα πάστα ?

Οταν λες της καρτας εννοεις την γραφικών ?  Την έχεις βιδώσει καλά στο κουτι ? 

ναι στο πρωτο..ναι την γραφικων.δεν εκανα εγω τη συναρμολογηση,απο το πλαισιο εγινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...