Προς το περιεχόμενο

γάντια box


χριστινιω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας!ο φιλος μου εχει ξεκινησει box και θελει τωρα να αγορασει γαντια...ΘΕΛω να του τα κανω εγω δωρο αλλα δεν ξερω λεπτομερειες τυπου νουμερο μαρκες ειδος κτλ κ δεν θελω κ να τον ρωτησω γ να μην καταλαβει την εκπληξη! αμα δωσω πληροφοριεσ σχετικα με υψος βαρος κλπ μπορει να με βοηθησει καποιος???ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορουμε να σε βοηθησουμε αλλα δεν θα το συνιστουσα. Το πως μπαινει το χερι μες στο γαντι ειναι παρομοιο με το πως καθεται το ποδι σου σε ενα παπουτσι. Θα φορουσες παπουτσια τα οποια σου ειναι λιγο μικροτερα ή λιγο μεγαλυτερα? Ακομα, τα γαντια εχουν διαφορα μεγεθη(δεν εννοω small,medium,κλπ) που οι διαβαθμισεις τους ειναι σε ounces-oz και δεν ξερεις ακριβως τι του εχουν πει απο την σχολη να παρει. Συνηθως,προτεινουν 10 oz ή 12 oz και μετα εξαρταται απο το ποσο μεγαλα χερια εχει ο φιλος σου. Επειδη,δεν θες να του παρεις γαντια τα οποια δεν του κανουν,παρτον και πηγαινετε σε ενα μαγαζι να επιλεξει οποια θελει και τα πληρωνεις εσυ.

 

btw,μην δωσεις/δωσετε πανω απο 30-35 ευρω για πρωτο ζευγαρι γαντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε μια γαμάτη φόρμα. Προτείνω τις Platinum το παντελόνι για προπόνηση. Στενό πατζάκι (δεν πατιέται η φόρμα) ελαφριά και μπόλικη. Τις αγάπησα για τα βάρη , τις προτείνω γενικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...