MovingShadow Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 διαβασε λίγο περι ψυχαναγκασμου , το να ξέρεις τι έχεις , βοηθάει στο να το ξεπεράσεις... http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder επιμένω , χρειάζεσαι βοήθεια....
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Και;Μόλις επιστρέψω πάλι από την αρχή.Οι σκέψεις επανέρχονται.Και φυσικά ενώ έχω τόσες εργασίες απλά επειδή αγχώνομαι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα.Οπότε οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται. First thing first. Ξεκινάς μία και βλέπεις για τα υπόλοιπα. 1
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ο ψυχαναγκασμός τι σχέση έχει;Το στομάχι μου φούσκωσε ή πρήστηκε δεν ξέρω,νιώθω έναν πόνο κάτω χαμηλά.Το παθαίνω όταν έχω πολλά στο κεφάλι μου και πρέπει να βρω λύσεις για όλα άμεσα.
giasimera Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δωράκι: Μέτρα 1001,1002,1003 κλπ μέχρι το 20 και ταυτόχρονα ρούφα αέρα>Μετά κράτα τον μέσα σταθερά και μέτρα πάλι 1001 κλπ μέχρι το 25 και ακολούθως φύσα μέχρι το 30,όπως είπαμε 1001.....κι αυτή η φάση για πάνω από 20 λεπτά. Μια φορά τη μέρα,να μη σε βλέπει κανένας και γελάει. Σε κανα μήνα θα σε βλέπει η απόγνωση και θ΄αλλάζει πεζοδρόμιο. Να μου το θυμηθείς. Υ.Γ.Αν ήσουν άντρα θα σούλεγα να ασπαστείς τη μεγαλύτερη ως τώρα αναγνωρισμένη θρησκεία:Τον Σταρχιδισμό!
g_alkis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Με μισό προζακ γίνεσαι όσο ζαμπον πρέπει και διαβάζεις άνετα 1
brickoman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ο ψυχαναγκασμός τι σχέση έχει;Το στομάχι μου φούσκωσε ή πρήστηκε δεν ξέρω,νιώθω έναν πόνο κάτω χαμηλά.Το παθαίνω όταν έχω πολλά στο κεφάλι μου και πρέπει να βρω λύσεις για όλα άμεσα. Λοιπόν, τώρα που είσαι στον η/υ κάνε ένα πρόγραμμα στο excel και τύπωσέ το. Απο αυριο αυτο το προγραμμα θα ειναι η ζωη σου.
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Είμαι φυγόπονη δεν θέλω να έχω υποχρεώσεις γιατί να έχω;Παιδιά δεν έχω, μόνο ένα σπίτι που νοικιάζω από το οποίο θέλω να φύγω επειγόντως για να μου φύγει κι αυτό το τεράστιο άγχος.
FilipposMD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 pavlinara, όλοι το έχουμε πάθει αυτό που περιγράφεις. Μερικές φορές δεν γίνονται όλα, οπότε σκέφτεσαι ποιο είναι το πιο σημαντικό και ξεκινάς με αυτό. Αν δεν τα προλάβεις όλα, τι να κάνουμε, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Απλά διάλεξε ένα και ξεκίνα. Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου, εγώ δεν βλέπω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Κατά τα άλλα, ναι η φυσική άσκηση βοηθάει. Δεν θα σου γίνουν οι εργασίες μόνες τους αν βγεις για τρέξιμο, αλλά θα νιώθεις καλύτερα και θα μπορείς να αφοσιωθείς καλύτερα σε αυτό που πρέπει να κάνεις. Βαλεριάνες και χάπια δεν έχουν καμιά δουλειά, κατά τη γνώμη μου. Γίναμε όλοι ψυχίατροι εδώ μέσα...
akpe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 pavlinara, λίγο άσχετο αλλά ίσως σχετικό, μήπως γενικά είσαι τελειομανής; Όχι μόνο στις εργασίες, σε όλα. Πόσο καφέ πίνεις την ημέρα; Πόσο (αν) καπνίζεις; Αρχικά βάζεις πρόγραμμα σε όλα όπως είπε ο brickoman. Σκέψου την επίσκεψη σε κάποιον ψυχολόγο, άσχετα με όσα λένε κάποιοι πως "οι φίλοι μου κάνουν καλύτερη δουλειά" και λοιπές ατάκες του facebook, μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Μόνο και μόνο οι τεχνικές που σου μαθαίνει για να διαχειρίζεσαι το άγχος σου εμένα προσωπικά με έχουν βοηθήσει αρκετά.
vk13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω ακούσει για βαλεριάνα. Ξέρει κανείς κατά πόσο βοηθάει και κατά πόσο είναι ακίνδυνο; Γιατί ακούγεται και για ακίνδυνο...
pavlinara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν πίνω καφέ δεν καπνίζω αλλά πονάω πολύ.Πάντως είναι άδικο αυτό που μου συμβαίνει. Τελωσπάντων δεν σας πρήζω άλλο θα προσπαθήσω τώρα να κάνω μια εργασία να έχω τελειώσει κάτι σήμερα και αύριο πάλι τρέξιμο.
Superuser Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν Να απαντήσω λίγο σοβαρά κ εγώ Εγώ πιστεύω ότι έχεις πάθει μια προσωρινή κρίση πανίκου Γιατί; Όπως έχεις αναφέρει,πρόσφατα μετακόμισες αθήνα για μεταπτυχιακό; (μάλλον,αυτό έδωσες να εννοηθεί) Επίσης είπες ότι έχεις σπουδάσει στην πόλη που γεννήθηκες.Άρα όχι μακριά από συγγενείς και φίλους.Εδώ προφανώς ένοιωσες πραγματικά τι σημαίνει μοναξιά και κλεινεσαι στις σκέψεις σου Φίλους έχεις; Σχέση έχεις;κάποιον να βοηθήσει,καθησυχάσει,να σου πιάσει το χέρι,να σου χτυπήσει την πλάτη,να προτείνει(κι ας είναι λάθος)κάτι;να ενδιαφερθεί για σένα..ένα υποτυπώδες στήριγμα απλώς να υπάρχει και ας μην χρειαστεί ποτέ Σε μια κρίση άγχους, το να ξέρεις ότι υπάρχει κάτι λειτουργεί καταλυτικά. Από ότι καταλαβαίνω(δεν μας λες κιόλας..)πρώτη φορά αντιμετωπίσεις διλήμματα για την ζωή σου και χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις Αυτό σημαίνει ανεξαρτητοποίηση Μην ανησυχείς παροδικό είναι μέχρι να ψηθείς Ναι! χρειάζεται να κάνεις κάποιες επιλογές.Σε αυτές τίς επιλογές μόνο εσύ ξέρεις ποιές και τι.Οτιδήποτε και οποιαδήποτε γνώμη-λύση προταθεί από κάποιους για σένα θα είναι μόνο πληροφορίες.Κάνουμε τις επιλογές μας βάσει των πληροφοριών που έχουμε,όσο περισσότερες πληροφορίες έχουμε τόσο καλύτερη θα είναι η επιλογή μας Που πάλι δεν παύει να είναι δική μας Κάνε ένα καυτό μπάνιο,χαλάρωσε,φτιαξε μία ζεστή σοκολάτα,βάλε μουσική και μην σκέφτεσαι τίποτα(η μόνο ευχάριστα πράγματα)για λίγο. Πρώτα πρέπει να χαλαρώσεις το μυαλό σου και μετά να σκεφτείς Όλοι κάνουμε λάθη(πως θα μαθαίναμε άλλωστε) και θα εξακολουθούμε να κάνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα