nemesiskp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα αφου πλεον η αγορες απο το εξωτερικο εχουνε γινει καραμελα,αμα συνεχισεις να εχεις την ιδια λογικη τοτε δεν θα βρεις ευκολα αγοραστη και καποια στιγμη θα αναγκαστεις να ριξεις την τιμη.Ειδικα εαν βαζεις αγγελιες σε τεχνολογικα φορουμ που οι χρηστες οσο να ναι ειναι πιο ψαγμενοι και γνωριζουν οτι φθηνοτερα αγοραζουν καινουριο. Για εμενα παντως εισαι ενας κακος πωλητης.Διοτι οπως σου ξαναειπα εμενα δεν με νοιαζει ποσο και απο που αγορασες το προιον που πουλας.Εγω ψαχνω μεταχειρισμενα για να γλυτωσω λεφτα.Δεν μπορεις να ερχεσαι εσυ και να μου λες στο δινω πιο ακριβα απο οτι το βρισκεις καινουριο,με εγγυηση κτλ.
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ναι αλλα να υπαρχει μια κοινη λογικη...πχ αμα βαλω αγγελια κατι που βγηκε σημερα και μετα απο καμια δεκαρια μερες το δωσω ε δε θα το δωσω και μιση τιμη! Κοιτα αφου πλεον η αγορες απο το εξωτερικο εχουνε γινει καραμελα,αμα συνεχισεις να εχεις την ιδια λογικη τοτε δεν θα βρεις ευκολα αγοραστη και καποια στιγμη θα αναγκαστεις να ριξεις την τιμη.Ειδικα εαν βαζεις αγγελιες σε τεχνολογικα φορουμ που οι χρηστες οσο να ναι ειναι πιο ψαγμενοι και γνωριζουν οτι φθηνοτερα αγοραζουν καινουριο. Για εμενα παντως εισαι ενας κακος πωλητης.Διοτι οπως σου ξαναειπα εμενα δεν με νοιαζει ποσο και απο που αγορασες το προιον που πουλας.Εγω ψαχνω μεταχειρισμενα για να γλυτωσω λεφτα.Δεν μπορεις να ερχεσαι εσυ και να μου λες στο δινω πιο ακριβα απο οτι το βρισκεις καινουριο,με εγγυηση κτλ. ναι οκ αλλα αν εγω σου πω στο δινω τοσο μην κατσεις να μου πεις οτι ολοι απο εξω αγοραζουν κλπ..πες ενα οκ ευχαριστω και παρε το απο εξω αφου μπορεις!
arianos16 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Και όπως λες και στο θέμα σου που ξέρω γω τι χρήση του έχεις κάνει? Επίσης το να αγοράζεις από το εξωτερικό δεν είναι και κανέναν μπελάς πια (ειδικά από ευρώπη)
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα το δωσεις μιση τιμη,αλλα θα το δωσεις σιγουρα χαμηλοτερα απο το φθηνοτερο της αγορας.Και για να μην παμε μακρια,οχι το φθηνοτερο της παγκοσμιας αγορας αλλα σιγουρα το φθηνοτερο της ευρωπαικης αγορας.Τωρα εαν η χαμηλοτερη τιμη που υπαρχει ειναι χαμηλοτερη και απο το μισο της τιμης που το αγορασες εσυ,ατυχησες.Σημαινει οτι εξαρχης εσυ ο ιδιος δεν εψαξες για μια καλη τιμη και το αγορασες ακριβα.Μην περιμενεις ο αγοραστης να πληρωσει τα λαθοι σου.
chill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά , δεν λέω οτι αυτό είναι το σωστό , ίσως να είναι για κάποιους βλακεία , να με πουν κορόϊδο , κλπ , αλλά κρίνω πως αυτό είναι το έντιμο , και το κάνω. Όταν είναι να πουλήσω κάτι , άπαξ και το έβγαλα απο την ζελατίνα και το χρησιμοποίησα , είτε 1 μήνα είτε 1 χρόνο , είναι μεταχειριζμένο. Για αυτό και η αρχική τιμή πώλησής του απο εμένα , καλώς ή κακώς , ξεκινάει απο το 40-50 % της αρχικής αξίας . Πχ αγορασμένα απο Ελλάδα πέδιλα σκι , τα αγόρασα 620 ευρώ , τον επόμενο χειμώνα τα πούλησα 380 Κινητό αγορασμένο 350 ευρω , το πούλησα στα 200 σε ενα εξάμηνο . Μπορεί να ήταν άρτια απο άποψη συντήρησης και λειτουργικότητας , δεν παύει να όμως να είναι μεταχειρισμένα , ακι εγω δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον άλλο που ενδιαφέρεται και πχ να πουλησω μεταχειρισμενο πράγμα απο τα 400 που το αγόρασα , στα 350 . Μάλλον ο OP μιλάει για την περίπτωση που αγόρασε κάτι απο Ελλάδα με τιμή 2x την στιγμή που σε όλο τον κόσμο πωλείται στα x και προσπαθεί να το μετά πωλήσει μεταχειρισμένο σε τιμή 1,5x. Χεστηκε ο αγοραστής για τις τιμές Ελλαδος.Το μόνο του λάθος εξαρχής ήταν που ασχολήθηκε με την αγγελία. Μόνο φαγωσιμα απο την Ελληνική αγορά και αυτά μέχρι να αρχίσει το amazon ή οποιοδήποτε άλλο site να τα πουλά. Εγώ το προϊόν θέλω να αγοράσω όχι να συντηρώ το μαγαζάκι, τον δήμο, τον εισαγωγεα κ να πληρώνω καπέλο το 1/4 της αξιας στον νταβατζη. 8
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ο καθένας πουλάει όσο θέλει. Ούτε "κοινή λογική" (που το λογικό για μένα είναι παράλογο για σένα ή τούμπαλιν) ούτε "δεν μπορείς να μου λες κάνει τόσο". Εγώ τόσο το αξιολογώ. Βρίσκεις φτηνότερα; Πήγαινε αγόρασέ το από εκεί και μη με σκοτίζεις. Για όλα υπάρχει αντίλογος. Το αν θα βρεις να πουλήσεις στην τιμή που θέλεις και το αν στην πορεία αναγκαστείς να ρίξεις την τιμή είναι μια άλλη ιστορία, αλλά το να χαλιέσαι που σου κάνουν παζάρια, ενώ μπορείς πανεύκολα να τα αγνοήσεις, είναι σαν να χαλιέσαι που δε συμφωνεί όλος ο κόσμος μαζί σου.
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δεν είπα να το δώσεις και στην μισή τιμή . Απλά σκέψου , οτι κακά τα ψέμματα , κόπηκε η ζελατίνα , άνοιξε κουτί , αν οχι για 10μερο , για πάνω απο μήνα ==> είναι μεταχειρισμένο , δεν μπορείς να κάνεις κάτι , και αναγκάζεσαι να το πουλήσεις σαν μεταχειρισμένο . Αν όχι απο τα 300 στα 150 , τουλάχιστον κάτω απο την χαμηλότερη τιμή την εκάστοτε χρονική στιγμή πώλησης .
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 βρε εχετε δικιο γιατι κι εγω σαν αγοραστης το φθηνοτερο θα κοιταξω αλλα δε θα κατσω στον πωλητη να του πω σε αυτο το χωριο το βρισκω φθηνοτερα...τραβα παρτο απο κει θα μου πει...! και δε μιλαω και διαφορες 100 ευρω..αλλα για 10-20,δωσε τα λεφτα ρε φιλε σε ελληνα που τσιγκουνευεσαι 10 ευρω που για καποιους οκ οπως και για μενα μπορει να μην ειναι λιγα αλλα δεν ειναι και 100 να πεις θα το παρω απο εξω γιατι αυτος το δινει πανακριβα! και δε μιλαω για 2πλασια τιμη εδω...για 10-20 ευρω λεω!
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Αγοραζεις κατι απο ελλαδα,για καποιο λογο μετα θες να το δωσεις,κοιτας ποσο εχει τωρα καινουριο στο φθηνοτερο καταστημα,αφαιρεις καποιο ποσο λογω μεταχειρισης και βαζεις την τιμη... και οπως παντα υπαρχουν καποιοι που θα πουν ''μα στο αμαζον,μα στη γαλλια...μα στην ζιμπαμπουε εχει φθηνοτερα"...ρε φιλε εγω το αγορασα απο εδω τοσο,τωρα εχει τοσο και σου εχω μειωσει και την τιμη τοσο...να κατσω να με ...κιολας??? αντε παρε το κι απο το εργοστασιο τη μερα που βγηκε αμα μπορεις για να γλυτωσεις λεφτα,στην ελλαδα ζεις,αμα ειναι να κοιταζω εγω σε ποια απο οοοολες της χωρες του κοσμου ειναι φθηνοτερο σωθηκαμε!! Εγώ πάλι έχω δει αρκετές περιπτώσεις που ο πωλητής έχει σαν επιχείρημα ότι στο ebay ή στη Ζιμπάμπουε έχει τόσο αυτό που πουλάω... δεν το κάνουν μόνο οι υποψήφιοι αγοραστές αυτό.
nemesiskp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Το οτι σε πρηζουνε ειναι οντως σπαστικο(και εγω το κανω καμια φορα).Αλλα αν δεν εχεις σκοπο "υποκυψεις" στα παζαρια του πωλητη,απλα μην ασχολεισαι.Τσαμπα θα χαλας το κεφι σου.
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 [...] τραβα παρτο απο κει θα μου πει...! Ε σου λέμε πως αυτό πρέπει να τους απαντήσεις κι εσύ [...] δωσε τα λεφτα ρε φιλε σε ελληνα [...] Δεν είναι επιχείρημα πλέον αυτό. Ας προσέχαμε.
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάλι έχω δει αρκετές περιπτώσεις που ο πωλητής έχει σαν επιχείρημα ότι στο ebay ή στη Ζιμπάμπουε έχει τόσο αυτό που πουλάω... δεν το κάνουν μόνο οι υποψήφιοι αγοραστές αυτό. κι αλλοι παλι πουλανε κατι παλιο και σου δειχνουν λινκ του skroytz με τιμες του τοτε..!!
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 κι αλλοι παλι πουλανε κατι παλιο και σου δειχνουν λινκ του skroytz με τιμες του τοτε..!! Ακριβώς! Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του, είτε πουλάει είτε αγοράζει. Μην κάνουμε διακρίσεις
moumias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 μπες δες,ρωτα τιμη κι αν δε σου κανει ψαξε αλλου!
Sadamiraq Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδια το θεμα που θιγεται ειναι αρκετα πολυπλοκο,μιας και ασχολουμαι αρκετα με τις αγγελιες εδω στο ινσομνια,υπαρχουν οι καλες προσφορες(αυτες που φευγουν μπαμ μπαμ)υπαρχουν οι προσφορες που τις θεωρεις λογικες για την τιμη τους και θα αγορασεις αν οντως τις χρειαζεσαι και υπαρχουν οι προσφορες του σου πιανω τον κωλο αν τα καταφερω - δεν γνωριζω καν τις τιμες που παιζουν ας το βαλω λιγο λιγοτερο απο την τιμη που το πηρα πριν 3 χρονια προσφατα ζητουσα 6870 και μου προσφερε ενας με 130 ευρω, μεταχειρησμενη ενος χρονου και του λεω με 133 παιρνω απο το digital master καινουργια,δεν ειπα κατι παραλογο,ο πωλητης απλα ειπε οτι ειναι ΟΕΜ(φουλ κινεζια με ειπε ) και τελειωσε εκει η συζητηση,απλα αγνοεις τον παραλογο και συνεχιζεις,αν η τιμη σου ειναι λογικη θα βρεις αυτο που παρεις η θα πουλησεις,αν παλι η τιμη σου ειναι τραγικη απλα θα εισαι τυχερος αμα βρεις καποιον ασχετο που δεν ξερει τις τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα