bestoftherest7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής κάνει σύνολο κανα 5 λεπτο να μπει στα windows. κανει το αρχικο τεστ μετα βγαζει μια μαυρη οθονη για 3 λεπτα και σιγά σιγά μπαίνει στα windows. εχω δοκιμάσει τα πάντα. εχω κάνει φορματ, εχω αλλάξει μνημες και το προβλημα παραμενει. δεν παρουσιαζει κανενα αλλο προβλημα δουλευει κανονικα . τον εχω καθαρισει απο σκονη εχω κανει update τα παντα. εχω ενεργοποιημενο το quick boot εχω απενεργοποιησει το λογοτυπο της μητρικης δεν αλλαξε κατι. επισης εβαλα-εβγαλα τη μπαταρια της μητρικης για τυχον στατικο ηλεκτρισμο.ολα τα ανεμιστηρακια δουλεουν ,το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων κομπλε. τι μπορει να φταιει;
bestoftherest7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον ο δισκος εχει bad sectors τωρα που το λες ειχα τρεξει ενα online προγραμμα για σκληρους δισκους. και μου βρηκε ενα bad sector. αλλα δεν εδωσα σημασια λεω βλακειες θα λεει. τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται;
Rod@X Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον ο δισκος εχει bad sectors Κατεβασε το Site: http://www.hdsentinel.com/ να το τσεκαρεις.
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 τωρα που το λες ειχα τρεξει ενα online προγραμμα για σκληρους δισκους. και μου βρηκε ενα bad sector. αλλα δεν εδωσα σημασια λεω βλακειες θα λεει. τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται; κατεβασε το hdd sentinel και ανεβασε φωτο για να δουμε! εαν ειναι αυτο το προβλημα!
tasbojo1979 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Ειναι σαν να καταστραφηκαν καποιοι τομεις στο δισκο. Γενικα νομιζω δεν φτιαχνεται,τουλαχιστον με ερασιτεχνικο εξοπλισμο που εχει ο καθενας.Ειχα κ εγω εναν δισκο κ μου εκανε τετοια. Η λυση ειναι να δοκιμασεις με εναν αλλο δισκο, δανεικο καλυτερα στην αρχη και αν ειναι ενταξει η δοκιμη αγορασε αλλον. Οπωσδηποτε κανε ενα back up οτι σημαντικο αρχειο εχεις μηπως χαλασει ξαφνικα!!
bestoftherest7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 δεν μπορω να κανω τεστ γιατι ειναι trial το προγραμμα. κανα αλλο υπαρχει;
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 δεν μπορω να κανω τεστ γιατι ειναι trial το προγραμμα. κανα αλλο υπαρχει; ειναι και αυτο http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html
bestoftherest7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ειναι και αυτο http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html το εγκατεστησα αλλα πως βλεπω αυτο που θελουμε; μυστηριο προγραμμα
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 το εγκατεστησα αλλα πως βλεπω αυτο που θελουμε; μυστηριο προγραμμα το τρεχεις και κανονικα σου βγαζει αυτο..
bestoftherest7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ετρεξα ενα προγραμμα της western digital. βρηκε κατι bad sectors. μου λεει να τους διορθωσω ; λεω ναι και σβηστηκαν ολα στο σκληρο! μολις εκανα φορματ και ξαναεγκατεστησα τα παντα. το προβλημα παραμενει. ο σκληρος δουλευει κανονικα ρε γαμωτο δεν εχει κολλησει ποτε. δεν ξερω ειναι πολυ μυστηριο προβλημα
Rod@X Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ελπίζω να μην έχασες κάτι σημαντικό. Backup δεν είχες πάρει που σου είπε ο tasbojo1979?
bestoftherest7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 ελπίζω να μην έχασες κάτι σημαντικό. Backup δεν είχες πάρει που σου είπε ο tasbojo1979? κατι φωτο αλλα τις εχω και στη ψηφιακη. δεν το περιμενα να σβηστουν ολα. ενα τσεκαπ ηταν .
tasbojo1979 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Παντως σου ξαναλεω, δοκιμασε να δεις αν το κανει και με αλλον δισκο!!Μου εχει τυχει στο ιδιο μηχανημα με δυο διαφορετικους δισκους ο ενας να κανει αυτο που λες και ο αλλος ηταν μια χαρα!!!!
bestoftherest7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Παντως σου ξαναλεω, δοκιμασε να δεις αν το κανει και με αλλον δισκο!!Μου εχει τυχει στο ιδιο μηχανημα με δυο διαφορετικους δισκους ο ενας να κανει αυτο που λες και ο αλλος ηταν μια χαρα!!!! ναι θα προσπαθησω να δανειστω κανα σκληρο, δυσκολο βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα