Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετρεξα το Prime 95 και μετα απο 4 ωρες και 25 λεπτα μου εβγαλε :FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4.

Καμια ιδεα ρε παιδια?

Δημοσ.

Prime δεν τρέχεις με τις ώρες!!! :confused:  Τον έσκισες τον επεξεργαστή... 5-10 λεπτά τα τρέχουν αυτά.

Memtest με +4 passes έτρεξες?

Τα Random crashes/BSODs κατά 99% είναι από μνήμες

• Like 1
Δημοσ.

Prime95, IntelBurnTest ή OCCT τα τρεχεις αρκετη ωρα για να δεις αν ο υπολογιστης ειναι σταθερος και αν ψυχεται καλα ο επεξεργαστης.

Prime95: 3 ωρες minimum, 6-9 ωρες για σιγουρια.

OCCT: 1 ωρα minimum, 2-3 ωρες για σιγουρια.

IntelBurnTest: συνηθως 10 runs σε maximum stress level, για σιγουρια ομως ειναι καλυτερα 20-30 runs σε maximum stress level. (εγω το ξεφτυλισα λιγο και το πηγα στα 40 runs σε maximum stress level)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε σε αναλογη περιπτωση το προβλημα ηταν οι μνημες και αυτο μου ετυχε 2 φορες.

Memtest να τρεξεις για ενα ενα dimm ξεχωριστα, και βαλτο να τρεξει για το καθε ενα ολο το βραδυ.

Δημοσ.

Θα τρεξω ξανα και ξανα το μεμτεστ...το ετρεξα μονο μια φορα μεχρι τωρα. παω να τρεξω το intelburn και επιστεφω

ερωτηση : στο intelburntest τι πρεπει να κοιταω?

Δημοσ.

Αν υπαρχει λαθος το IntelBurnTest θα στο πει (θα σταματησει με μηνυμα λαθους).

Κατεβασε το πακετο που εχω ποσταρει (το οποιο περιεχει και το τελευταιο linpack, και ειναι patched για να λειτουργει και σε AMD).

Μπορει βεβαια το προβλημα να οφειλεται και σε virus/trojan

Δημοσ.

Αν υπαρχει λαθος το IntelBurnTest θα στο πει (θα σταματησει με μηνυμα λαθους).

Κατεβασε το πακετο που εχω ποσταρει (το οποιο περιεχει και το τελευταιο linpack, και ειναι patched για να λειτουργει και σε AMD).

Μπορει βεβαια το προβλημα να οφειλεται και σε virus/trojan

Δεν νομιζω να οφειλεται σε Virus/Trojan καθώς ειναι φρεσκα τα windows, και δοκιμασα και με διαφορετικους σκληρους. Το ΙntelBurnTest το εχω βαλει εδω και ωρα να τρέχει στο μαξιμουμ λεβελ, στα 30 περασματα, αλλα δεν ειναι αυτο που ειχες ποσταρει, το κατεβασα απο αλλο σαιτ. Να βαλω αυτο που λες η να το αφησω να τελειωσει?

edit: Βρισκομαι στα 11 runs και δεν εχει εμφανισει καποιο Error.

Δημοσ.

Εχεις βάλεις υψηλές επιδόσεις στα win στην διαχείριση ενέργειας ?

Εκλεισες COOL n QUIET ?

Μνήμες είναι αλλά προσπάθησε να τις τρέχεις χωρίς αυξομείωση της συχνότητας.

Στην ουσία παίζει ασυμβατότητα με το mobo και την διαχειριση ενέργειας που κάνει πάνω τους.

Δημοσ.

Λοιπον, το intelburntest δεν εβγαλε κανενα error. Δοκιμασα να δουλεψω το πισι μια με το ενα dimm και μια με το αλλο, αλλα μου κρασαρε προγραμματα και με τα δυο. Δοκιμασα να μεταφερω τα στικακια απο τισ θεσεισ 1,2 (κιτρινες) στισ 3 και 4 (μαυρες) αλλα εκει με το που εμφανιζοταν το logo των win7 ετρωγε BSOD με ταχυτητα φωτος, τοσο που ουτε να το διαβασω δεν προλαβαινα. Ακουω... :/

edit: απενεργοποιησα και το cool n quiet

Δημοσ.

UPDATE.

Μαζι με αυτα ειχα και αλλο θεμα...οποτε προσπαθουσα να αλλαξω αναλυση οθονης, με το που παταγα να ανοιξει η λιστα, ετρωγα την μπλε οθονη στην μαπα. Αυτο το ελυσα , αλλαζοντας ψυκτρα. η ψυκτρα π ειχα πριν ειχε 4 πιν, ενω αυτη εχει τρια...αραγε αυτο συνδεεται και με τα κρασαρισματα των προγραμματων και με τις υπολοιπες μπλε οθονες?

Δημοσ.

Μολις εβαλα το OCCT και μου εμφανιζει οτι ο επεξεργαστης ειναι Overclocked 0.5%......original  συχνοτητα μου διχνει τα 3000mhz ενω η τρεχουσα μου λεει οτι ειναι 3016 ...μπας και αυτο φταει?

Δημοσ.

Αλλαξα τα Dimm θεση και προς το παρων (εδω και κανα 20λεπτο δλδ) δεν εχω καποιο κρασαρισμα. Αλλαξα επίσης την παθητικη ψυχτρα του chipset μου, και εβαλα μια με ανεμηστιρακι απο μια καρτα γραφικων ( αυτη ) με λιγη παστουλα ηρθε gg χαχαχα...τωρα περιμένω να δω αν η αλλαγη slot εκανε την δουλεια... παρεπιμπτωντως ευχαριστω οσους ξοδεψαν λιγο χρονο για να μου απαντησουν.

edit:Μολις κρασαρε ο media player  οποτε θεωρηστε ακυρο το "δεν εχω καποιο κρασαρισμα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...