Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλι καλα που τα βλεπουμε μαζεμενα τα επεισοδια .Φανταζεσαι να επρεπε να περιμενεις καμμια δεκαετια για να δεις τι θα γινει ?  :lol:

Με 5 κυκλους ο dexter ηταν κομπλε.Ευτυχως ειναι το ειδος της σειρας τετοιο που οσο και να ξεχειλωσει δυσκολα θα γινει lost  :P

Aν συνεχιζε λιγο ακομα παντως θα επρεπε να τον φωναζουμε τον dexter Ριτζ

Δημοσ.

Αρχίζω να κρατάω χρονοδιάγραμμα για το πότε θα εμφανιστεί το ανάλογο "Ναι, αλλά σαν το Dexter δεν είναι τίποτα...". Και μετά κάθε τόσο, κάτι νύχτες με πανσέληνο, τα ανάλογα polls "Είναι το dexter η χειρότερη σειρά ever?" κτλ κτλ...

• Like 4
Δημοσ.

Νταξει παντου επεσε κραξιμο. Και στο house εγω θυμαμαι κραξιμο και μαλιστα απο νωρις αλλά μας ελειψε πολυ, εμενα σιγουρα, οταν τελειωσε. Το ιδιο θα γινει και με το νταξτερ, εστω και σε μικροτερο βαθμό.

Δημοσ.

Praetorian is the only one who understands the real me.

Δεν πειράζει, μπορείς και συ να βρεις κάθε χρόνο και κάποιον άλλον που σε καταλαβαίνει :Ρ

Δημοσ.

Πάντως ο Michael C. Hall θα περάσει στην ιστορία ως ο ηθοποιός που συμμετείχε τόσο στο καλύτερο φινάλε όλων των εποχών με το επικό Six Feet Under όσο μακράν κ στο χειρότερο φινάλε της ανθρώπινης τηλεοπτικής ιστορίας με το Dexter.

Το φινάλε του Ντέξτερ είναι η επιτομή της παπάτζας,ξεπερνάει σε τραγικότητα την τελευταία πουτάνα στη τρούμπα .Είναι σε αξία χειρότερο από το ξέραμα του πιο ξεπεσμένου σκουλικιού.

Οι writers του φινάλε πρέπει να μείνουν άνεργοι εφόρου ζωής ως αντάλαγμα στην ανθρωπότητα.

• Like 5
Δημοσ.

Θέλω να πω κάτι σοφό για να σας ηρεμήσω πριν καν ξεκινήσει το φεστιβάλ χολής, αλλά όταν ακόμα και ψυχολόγος παραδίδεται έρμαιο σε υπέρμετρο συναίσθημα οργής, δυσκολεύομαι. :P

• Like 1
Δημοσ.

Με μια μετριοτατη σεζον (θα την θεωρουσα αξιοπρεπη αν δεν ηταν η τελευταια) το φιναλε οπως ειχε παει το στορυ ηταν αρκετα καλο για μενα.Προφανως ηταν ραντομ με βαση την εξελιξη του χαρ/ρα του ντεξτερ(δεν βρισκω πως βαζω σποιλερ για να ειμαι πιο συγκεκριμενος) αλλα ηταν αρκετα εντονο και προσωπικα μου αρεσε αρκετα. Τωρα για αυτους που λενε για ελλειψη ρεαλισμου τους αφηνω να θεωρουν ρεαλιστικο το ολο στορυ του ντεξτερ σε 4 σεζον(πρωι σκατοφλωρος βραδυ σιριαλ κιλλερ) κ επισης πολυ ρεαλιστικοτερο απο καθηγητης χημειας drug lord

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...