panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μόλις ολοκληρώσαμε και εμείς την σειρά με την γυναίκα μου. Το φινάλε δυστυχώς ήταν παραπάνω από απογοητευτικό. Οι χαρακτήρες της σειράς άξιζαν πολύ καλύτερο τέλος. Και δεν εννοώ απαραίτητα ευτυχισμένο τέλος. Γενικά η τελευταία σεζόν μας φάνηκε αρκετά μπερδεμένη, σαν να ήθελαν οι σεναριογράφοι να μας κρατάνε συνεχώς μπερδεμένους ώστε να μήν μπορούμε να υπολογίσουμε προς τα πού θα ολοκληρωθεί η όλη ιστορία. Αλλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν σαν να βλέπαμε άλλη ταινία. Ακόμα δεν χωνέψαμε τις τελευταίες σκηνές. Ότι και να γράψω είναι λίγο για να περιγράψω την απογοήτευσή μας για το τέλος μιάς από τις πιό αγαπημένες μας σειρές. 2
Zugzwang Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 http://graphtv.kevinformatics.com/tt0773262 Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πέρασαν 2 μήνες απ' το τέλος και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω... 1
gatzolopodo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 <p>Αντε να δουμε και την 8 μετα την πολυ καλη 7 αρκει να μην το τραβηξουν πολυ και καταντησει σουπα μια σειρα που ηταν διαφορετικη απο τα συνηθισμενα.</p> Σούπα η σειρά
Mozzie Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Still a better ending than the original series' finale...Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!Δεν είναι greeklish gamotostaniomoy!
speedman_26 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Η τέταρτη σεζόν του Dexter αν και έχω δει δύο επεισόδια μέχρι στιγμής είναι καταπληκτική
Pa0ki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Στην 4η πιάνει κορυφή, από εκεί και πέρα μόνο κατηφόρα
speedman_26 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Η 4η είναι έπος. Τώρα βρίσκομαι στο 5χ05 δεν έχει την ίδια ένταση αλλά είναι καλό
crom251 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Dexter: Η σειρά φαινόμενο επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια 3 3
onelonelystar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Γενικά δεν είμαι φαν των re-vamping series και παρόλο που ξέρω ότι θα απογοητευτώ (βέβαια ήδη μας είχε ξενερώσει το φινάλε του 8ου κύκλου), ομολογώ πως μας έχει λείψει το ... χιούμορ του Dex!
mech35 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 επιτέλους μήπως και του δώσουν το τέλος που του αξίζει 1
katergaris79 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μόνο σ' εμένα άρεσε το τέλος τελικά! 1 1
thermo-sifounas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Milking a dead cow... Οταν δεν υπαρχει εμπνευση για original σεναρια, θα αναβιωσουν ακομα και τη Τζινι και το τζινι. Προσωπικα καμια ορεξη δεν εχω να δω μια σειρα που στις 2-3 τελευταιες σεζον ηταν πραγματικο σκουπιδι σεναριακα, με αμετρητα plot holes, κανενα σεβασμο στο κοινο της. Θα μας δειξουν τι δηλαδη, καινουριους serial killer και πως τους ξαποστελνει ο Dexter κατω απ την μυτη καινουριων ηλιθιων μπατσων? Ελπιζω να εχει την τυχη του Prison Break. 4
Kasrith Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δεν θα αξίζει ούτε το bandwidth έτσι πως το κάνανε τις τελευταίες σεζόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα