Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ολοκληρώσαμε και εμείς την σειρά με την γυναίκα μου.

Το φινάλε δυστυχώς ήταν παραπάνω από απογοητευτικό. Οι χαρακτήρες της σειράς άξιζαν πολύ καλύτερο τέλος. Και δεν εννοώ απαραίτητα ευτυχισμένο τέλος.

Γενικά η τελευταία σεζόν μας φάνηκε αρκετά μπερδεμένη, σαν να ήθελαν οι σεναριογράφοι να μας κρατάνε συνεχώς μπερδεμένους ώστε να μήν μπορούμε να υπολογίσουμε προς τα πού θα ολοκληρωθεί η όλη ιστορία.

Αλλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν σαν να βλέπαμε άλλη ταινία. Ακόμα δεν χωνέψαμε τις τελευταίες σκηνές.

Ότι και να γράψω είναι λίγο για να περιγράψω την απογοήτευσή μας για το τέλος μιάς από τις πιό αγαπημένες μας σειρές.

• Like 2
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

<p>Αντε να δουμε και την 8 μετα την πολυ καλη 7 αρκει να μην το τραβηξουν πολυ και καταντησει σουπα μια σειρα που ηταν διαφορετικη απο τα συνηθισμενα.</p>

Σούπα η σειρά

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Still a better ending than the original series' finale...
Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Δεν είναι greeklish gamotostaniomoy!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά δεν είμαι φαν των re-vamping series και παρόλο που ξέρω ότι θα απογοητευτώ (βέβαια ήδη μας είχε ξενερώσει το φινάλε του 8ου κύκλου), ομολογώ πως μας έχει λείψει το ... χιούμορ του Dex!

Δημοσ.

Milking a dead cow... Οταν δεν υπαρχει εμπνευση για original σεναρια, θα αναβιωσουν ακομα και τη Τζινι και το τζινι.

Προσωπικα καμια ορεξη δεν εχω να δω μια σειρα που στις 2-3 τελευταιες σεζον ηταν πραγματικο σκουπιδι σεναριακα, με αμετρητα
plot holes, κανενα σεβασμο στο κοινο της. Θα μας δειξουν τι δηλαδη, καινουριους serial killer και πως τους ξαποστελνει ο Dexter κατω απ την μυτη
καινουριων ηλιθιων μπατσων? 

Ελπιζω να εχει την τυχη του Prison Break.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...