Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εβαλα, θα γραψω εντυπωσεις οταν βρω χρονο να παιξω κιολας :)

Κοιταω τα graphic mods ρε παιδια αλλα δεν βγαζω ακρη,μπορει να εξηγησει καποιος τα dependencies και το compatibility αναμεσα σε:

-Super Turbo lighting Mod
-Cinematic Realism ReShade
-Visual Enhanced Project Evolved
-Ultimate Lighting Mod Redux
-E3FX
-STLM 2.1 Enhancement Reshade and Extreme Graphics Settings Tier
-Real Graphical Suite

κλπ κλπ

η εστω να δωσει μια κατευθυνση γιατι χαθηκα
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βαλε το πρωτο και το προ τελευταιο απο ολα αυτα .

Ωραιος!

Μπορεις με 2 λογια να εξηγησεις την διαφορα τους απο τα αλλα?

Τι ειναι τα reshade packages και γιατι διαφερουν απο τα αλλα project δηλαδη?

Η μαλλον να το θεσω αλλιως καποια απο αυτα δεν εχουν και ουσιαστικες διαφορες περα απο το να ειναι custom ρυθμισεις του reshade η του sweetfx?

Δημοσ.

απαντησες μονος στην ερωτηση σου 

Η μαλλον να το θεσω αλλιως καποια απο αυτα δεν εχουν και ουσιαστικες διαφορες περα απο το να ειναι custom ρυθμισεις του reshade η του sweetfx? 

Oλα cystom ρυθμισεις του sweetfx ειναι εκτος απο το πρωτο που κανει την διαφορα . 

Σε αυτο παει το lighting σε αλλο επιπεδο , κανε μια αναζητηση στο youtube με το ονομα του και θα καταλαβεις. 

Επισης μετα θα βαλεις το

-STLM 2.1 Enhancement Reshade 

Ουσιαστικα ειναι μονο για το super turbo lighting mod και κανει πιο ρεαλιστικα τα χρωματα. .

• Like 1
Δημοσ.

απαντησες μονος στην ερωτηση σου 

Oλα cystom ρυθμισεις του sweetfx ειναι εκτος απο το πρωτο που κανει την διαφορα . 

Σε αυτο παει το lighting σε αλλο επιπεδο , κανε μια αναζητηση στο youtube με το ονομα του και θα καταλαβεις. 

Επισης μετα θα βαλεις το

-STLM 2.1 Enhancement Reshade 

Ουσιαστικα ειναι μονο για το super turbo lighting mod και κανει πιο ρεαλιστικα τα χρωματα. .

Το ψαξα τελικα χθες το ζητημα, ισως το βαλω μονο για δοκιμη γιατι το vanilla lighting μου αρεσε περισσοτερο απο ο,τι comparison ειδα.

Το stlm μου φενεται μουντο

Τσεκαρε το αυτο παντως, ξεχωριζει απο τα screenshot, τωρα το να μπεις στην διαδικασια να το βαλεις αλλο ζητημα.

-Cinematic Realism ReShade

Χθες περασα ολο το απογευμα στο nexusmods και κατεληξα με 25 mods!

Αγαπημενο μεχρι στιγμης το friendly hud και το random encounters

Καθως και ενα tweak για να κανεις το dismemberment chance και το blood splatter οσο θες που μπορω να το γραψω εδω αν ενδιαφερεται κανεις.

Σκεφτομαι να βαλω το TES αλλα μου φενεται πολυ δραστικη αλλαγη..

Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα , προσωπικα το vanilla μου φαινεται αρκετα καρτουνιστικο γιαυτο και εβαλα το STLM 

To εχω τσεκαρει και το -Cinematic Realism ReShade ειναι καλο επισης . 

Απλα να ξερεις οτι και αυτο χρειαζεται να εχεις εγκαταστησει το STLM 

Δημοσ.

Πολυ "ησυχια" βλεπω οσον αφορα τα mods

Αφου ειναι πλεον πανευκολο μετα το modkit το βαλε βγαλε υπαρχει ακομα κανεις που δισταζει? Αντικειμενικα υπαρχουν πολλα πραγματα στο παιχνιδι που ειναι"σπασμενα" και επιδεχονται modding

Εκτος αν εχει συζητηθει καμια 50 σελιδες πριν, τοτε πασο :)

Δημοσ.

Δεν βγαλανε το redkit τελικα επομενως οι modders δεν μπορουν να προσθεσουν δικα τους αντικειμενα ουσιαστικα ( η τουλαχιστον ευκολα ) . Με τα υπαρχοντα tools πιο πολυ αλλαγες στα υπαρχοντα αντικειμενα μπορουν να γινουν ενω καινουργια quest και νεες περιοχες πρεπει να τα ξεχασουμε 

Δημοσ.

Ναι τουλάχιστον οι τελευταίες αναφορές λένε για 7 Ιουνίου τώρα αν θα φάμε και άλλη ακύρωση και καθυστέρηση κανείς δε ξέρει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...