Soulseeker Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γιατι την τελευταια φορα που ειπαν βγηκες και εκραζες για τα γραφικα 1
CarbonFibre Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εντάξει, θα μπορούσαν να πουν, "Κοιτάξτε παιδιά θα καθυστερήσει μέχρι τότε..." . Πολλοί το έχουν προπληρώσει το expansion. Μια απλή ενημέρωση θέλουμε. Δεν τους πιάσαμε και από το λαιμό!
Sprou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ή τουλάχιστον κάποιο trailer, κάποιο νέο screenshot..
Soulseeker Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ναι μωρε δεν διαφωνω...καλαμπουρι να γινεται Βεβαια με αυτη την τακτικη τους εχει φτασει το hype στο Θεο
Gentleman88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γιατί να βγάλουν ανακοινώσεις, βίντεο, teasers κλπ ; Αντί να λέμε και ευχαριστώ που δεν μας teasάρουν όπως ΟΟΟΟΛΕΣ οι άλλες εταιρίες. Αυτά το κάνουν οι εταιρίες που έχουν ανάγκη. Αυτό θα τρέξουμε όλοι να το πάρουμε day One. Ένα μήνα πριν να βγάλει ανακοίνωση μαι χαρά θα είναι. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μάλλον ξεχάσατε το "When it's ready" saying Ένα trailer ένα μηνα πριν το release more than enough όπως είπε ο φίλος παραπάνω. Πιο πολύ με ενδιαφέρει ανακοίνωση για ΕΕ tbh.
marios_geo Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μια ακόμη βοήθεια,καθώς με προβλημάτισε η αργή εξέλιξη του χαρακτήρα μου. 1) Έβγαλα όλη την πρώτη περιοχή με όλα τα side quest και contract (είδα από ένα walkthrough αν περελειψα κανένα) εκτός το παιχνίδι με τα χαρτιά. Παρόλα αυτά, είμαι ακόμη επίπεδο 4. Είναι φυσιολογική αυτό; Κάποιες από τις επόμενες κυρίες αποστολές ζητάνε επίπεδο 16. Πως διαολο θα φτάσω εκεί; 2) Σε ένα χάρτη, τα ερωτηματικά δείχνουν διαφορά μέρη που είτε έχει θησαυρό, είτε λίγο ξύλο είτε δευτερευουσες αποστολές. Έχει νόημα να κόβεις βόλτες σε μέρη που δεν έχουν ερωτηματικό; 3) Τα ερωτηματικά, αποκαλειπτονται όταν επισκέπτης τον πίνακα με τα contracs σε μεγάλες πόλεις; Πχ βλέπω ένα σκασμό από αυτά στο νότιο δυτικό μέρος του χάρτης που είμαι, αλλά τίποτα βόρεια (δεν έχω επισκεφτεί ακόμη εκεί). 4) Πώς μπορείς να επιδιόρθωσεις τα όπλα, πέρα από τον σιδερά; Πχ στη μεγάλη περιοχής, έχει μόνον έναν, ο οποίος προς το παρόν είναι σε περιοχή μέσα στην πόλη την οποία δεν μπορώ να επισκεφτώ, καθώς η πύλη είναι κλειστή.
Sprou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 1)σιγά σιγά με υπομονή.. Απέφυγε αυτές τις περιοχές και επανερχεσαι αργότερα.. 2)αξίζει και το τελευταίο σημείο του χάρτη να ανακαλύπτεις,κάποιο θαυμαστικό μπορεί να κρύβεται εκεί.. 3)και όχι μόνο,με λίγα λόγια όπου έχει πίνακα 4)υπάρχουν repair kit για τον κάθε εξοπλισμό σου..τα αγοραζεις ή τα βρίσκεις.. Εν συντομία φίλε μου οι απαντήσεις.. 2
Soulseeker Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 2) Σε ένα χάρτη, τα ερωτηματικά δείχνουν διαφορά μέρη που είτε έχει θησαυρό, είτε λίγο ξύλο είτε δευτερευουσες αποστολές. Έχει νόημα να κόβεις βόλτες σε μέρη που δεν έχουν ερωτηματικό; 2)αξίζει και το τελευταίο σημείο του χάρτη να ανακαλύπτεις,κάποιο θαυμαστικό μπορεί να κρύβεται εκεί.. Απλα προσοχη μερικες φορες γιατι με το να πηγαινεις σε μερη που βλεπεις σπιτακια κτλ μπορει να ανακαλυψεις καποιο quest που κανονικα να στο εδινε καποιος npc. Μπορεις να το ολοκληρωσεις αλλα μπορει να χασεις τυχον reward 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μια ακόμη βοήθεια,καθώς με προβλημάτισε η αργή εξέλιξη του χαρακτήρα μου. 1) Έβγαλα όλη την πρώτη περιοχή με όλα τα side quest και contract (είδα από ένα walkthrough αν περελειψα κανένα) εκτός το παιχνίδι με τα χαρτιά. Παρόλα αυτά, είμαι ακόμη επίπεδο 4. Είναι φυσιολογική αυτό; Κάποιες από τις επόμενες κυρίες αποστολές ζητάνε επίπεδο 16. Πως διαολο θα φτάσω εκεί; 2) Σε ένα χάρτη, τα ερωτηματικά δείχνουν διαφορά μέρη που είτε έχει θησαυρό, είτε λίγο ξύλο είτε δευτερευουσες αποστολές. Έχει νόημα να κόβεις βόλτες σε μέρη που δεν έχουν ερωτηματικό; 3) Τα ερωτηματικά, αποκαλειπτονται όταν επισκέπτης τον πίνακα με τα contracs σε μεγάλες πόλεις; Πχ βλέπω ένα σκασμό από αυτά στο νότιο δυτικό μέρος του χάρτης που είμαι, αλλά τίποτα βόρεια (δεν έχω επισκεφτεί ακόμη εκεί). 4) Πώς μπορείς να επιδιόρθωσεις τα όπλα, πέρα από τον σιδερά; Πχ στη μεγάλη περιοχής, έχει μόνον έναν, ο οποίος προς το παρόν είναι σε περιοχή μέσα στην πόλη την οποία δεν μπορώ να επισκεφτώ, καθώς η πύλη είναι κλειστή. Για το 1 να πω οτι ειναι κακο design του παιχνιδιου οτι αν ενα κουεστ εχει προτεινομενο λεβελ 5 πχ και εσυ το κανεις οταν εισαι 6 παιρνεις πολυ μειωμενο xp. Επισης τα main quest δινουν δυσαναλογα πολυ xp σε σχεση με τα side. Λογικα αυτα τα 2 οφειλονται
noFEARgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Κανεις λαθος στο απο πανω. Για να σου δωσει μειωμενο xp πρεπει η διαφορα να ειναι πανω απο 6 level
La_MoRt Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Επίσης αν είσαι για παράδειγμα 4 και πας να κάνεις τα q από 6-8 μπορείς να τα κάνεις κανονικά απλά είναι λίγο πιο δύσκολα. Το παιδί πιο πάνω μάλλον δε έχει γυρίσει καθόλου το χάρτη και έχει πάει μόνο όπου το πάει το main story.
marios_geo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εξαντλησα την περιοχή White Orchard, δεν έχει κάτι άλλο εκεί. Από ότι κατάλαβα τελικά, τα ερωτηματικά δεν έχουν και πολύ νόημα, καθώς δεν δίνουν πολύ xp ούτε ιδιαίτερα καλά πραγματάκια. Μάλλον αλλάζω στρατιγική, και ακολουθώ τα κύρια quest, με την ελπίδα να οδηγούν σε μέρη που θα βγάλουν και secondary quest. Αν βρεθούν ερωτιματικά στο δρόμο, τα επισκέφτομαι.
jim777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έχεις λάθος. Τα "?" είναι η βασική πηγή loot στο game για μένα. 1
WizNick Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Κανε τα παντα εκτος απο τα smuggler's caches στην θαλασσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα