Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κορίτσια, τρέξτε να προλάβετε !

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ζητεί συνοδό εργασίας, νέα, όμορφη, έξυπνη, δυναμική. η θέση περιλαμβάνει ταξίδια Ελλάδα και εξωτερικό, υψηλές αποδοχές, ασφάλιση, bonus, τιμή 3.000€

Πόσο είναι 3.000€ σε τσιμπούκια ?

• Like 1
  • Απαντ. 333
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κορίτσια, τρέξτε να προλάβετε !

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ζητεί συνοδό εργασίας, νέα, όμορφη, έξυπνη, δυναμική. η θέση περιλαμβάνει ταξίδια Ελλάδα και εξωτερικό, υψηλές αποδοχές, ασφάλιση, bonus, τιμή 3.000€

Θα το σκεφτω σοβαρα.

Δημοσ.

Oύτε Πακιστανός / Ινδός κ.λ.π. δεν αμοίβεται τόσο λίγο:

ΑΤΟΜΟ ζητείται για απομαγνητοφώνηση από Αγγλικά σε Ελληνικά και δακτυλογράφηση στην ελληνική γλώσσα, περίπου 20 σελίδων, αμοιβή 5€

• Moderators
Δημοσ.

ΑΤΟΜΟ ζητείται για απομαγνητοφώνηση από Αγγλικά σε Ελληνικά και δακτυλογράφηση στην ελληνική γλώσσα, περίπου 20 σελίδων, αμοιβή 5€

Θα ψηνομουν ανετα να τους στειλω 20 σελιδες copy απο το θεμα με τα ανεκδοτα την ημερα του deadline. 

Ποσο πληρωνουν τη λεξη, 0,0005? Ενταξει, γελαει ο κοσμος.

Πιο προσοδοφορο ειναι να τριγυρναει καποιος στην Αθηνα μεχρι να βρει 5 ευρω στο δρομο.

Εκτος αν λειπει κανενα 0 διπλα απο το 5 που και παλι για γελια ειναι, αλλα αυτο το 5ευρω μου φαινεται τραγικο.

Δημοσ.

Να το βάλει εδώ θα του έρθει και πιο φθηνά... :X

5$ = 3.71€

http://fiverr.com/

Δημοσ.

Στειλε μου αγγελια/τηλεφωνο/mail να τους στειλω κανα γαμωσταυριδι.

Αντε με τους καραγκιοζηδες.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι μιας και είναι μάλλον σχετικό με το θέμα.

Πρόσφατα γνωστός με ρώταγε τι παίζει με το Δ.Π.Υ. και ότι οι εργοδότες του λένε σε συνεντεύξεις ότι δεν τους συμφέρει το ΙΚΑ.

Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό λοιπόν.

Έστω 10000 καθαρός ετήσιος μισθός και στις 2 περιπτώσεις. Προφανώς ο μηνιαίος για το ΙΚΑ θα είναι μικρότερος αφού ειναι 14 οι μισθοί. Δηλαδή μισθός με ΟΑΕΕ = 833, μισθός με ΙΚΑ = 714

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΟΑΕΕ: 10000 * 23% ΦΠΑ + (240*12 ΟΑΕΕ) = 15180 συνολικό κόστος του εργαζόμενου

ΙΚΑ: 10000 * 16.5% εισφορά εργαζόμενου * 27,6% εισφορά εργοδότη = 14865 συνολικό κόστος

Μου διαφεύγει κάτι άλλο;;; Μήπως είναι τεράστια παπάρα αυτό που πουλάνε; Εντάξει προφανέστατα θέλουν να γλιτώσουν αποζημιώσεις κτλ αλλά εγώ είχα και την εντύπωση ότι όντως τους συμφέρει οικονομικά.

Δημοσ.

ΟΑΕΕ: 10000 * 23% ΦΠΑ + (240*12 ΟΑΕΕ) = 15180 συνολικό κόστος του εργαζόμενου

ΙΚΑ: 10000 * 16.5% εισφορά εργαζόμενου * 27,6% εισφορά εργοδότη = 14865 συνολικό κόστος

Μου διαφεύγει κάτι άλλο;;;

Συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα ...

Το ΦΠΑ πχ δεν πρέπει να το βάλεις στην εξίσωση ... δεν είναι κόστος για κανέναν από τους δύο.

Δημοσ.

ειμαι ο μονος που δεν θα ειχα κανενα κολλημα να παω να σπασω στο ξυλο οποιον γεμιζει 2-3 σελιδες με αγγελιες τυπου, ΣΤΕΛΈΧΗ (5 ) ζητούνται από εμπορική επιχείρηση για τμήματα: Α) Εμπορίου, Β) Διαφήμισης, Γ) Marketing , Δ)Δημόσιες σχέσεις, ή ΑΤΟΜΑ ζητούνται από εμπορική εταιρεία για ημιαπασχόληση και μέσω διαδικτύου ως συντονιστές ομάδας συνεργατών, και ειναι για διαφορετικες πολεις με το ιδιο τηλ?

Δημοσ.

ειμαι ο μονος που δεν θα ειχα κανενα κολλημα να παω να σπασω στο ξυλο οποιον γεμιζει 2-3 σελιδες με αγγελιες τυπου, ΣΤΕΛΈΧΗ (5 ) ζητούνται από εμπορική επιχείρηση για τμήματα: Α) Εμπορίου, Β) Διαφήμισης, Γ) Marketing , Δ)Δημόσιες σχέσεις, ή ΑΤΟΜΑ ζητούνται από εμπορική εταιρεία για ημιαπασχόληση και μέσω διαδικτύου ως συντονιστές ομάδας συνεργατών, και ειναι για διαφορετικες πολεις με το ιδιο τηλ?

Όχι, και εγώ μέσα είμαι.

Θέλω επίσης να πλακώσω άτομα που spamάρρουν τα site με αγγελίες του στυλ. "Δεν βαρεθήκατε να λιώνετε στη δουλειά για 500 ευρώ, ελάτε στην Χ υπερεταιρία, έως 1000 ευρώ ημιαπασχόληση, 3000 πλήρης απασχόληση".

Δημοσ.

Μήπως εννοεί 5 ευρώ ανά σελίδα;

Δε διευκρινίζει.

Μιλάμε πάντως για transcribing, translation και data entry μαζί.

Μόνο και μόνο το transcribing θέλει χρόνο ( δεν ασχολούμαι με transcribing οπότε δεν έχω άποψη , θα έπρεπε να αναφέρει τη διάρκεια σε λεπτά ).

Εγώ πάντως παίρνω 4 ευρώ την ώρα ( καθαρά ) για αριθμητικό data entry και θεωρούμαι και πολύ οικονομική ( δεδομένης πάντα και της ταχύτητας/ ακρίβειας ) ! Transcriber και translator δεν είμαι !

Όλες αυτές οι φοβερές αγγελίες συνήθως στο xe.gr βρίσκονται !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...