Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα αυτές οι εταιρίες με τα ημερολόγια και τις εικόνες?

16 χρονών ήμουν οταν ειχα πάει πριν πολλά πολλά χρόνια σε μια τέτοια και μας έδωσαν κάτι ημερολόγια και εικόνες του κ...ου. Φυσικά όσο καλό λέγειν και αν είχαμε, πουλήσαμε μόλις 4 απ τα 20 που μας είχαν δοθεί (10 σε μένα και 10 σε μια κοπέλα). Μόλις γυρίσαμε μας την είπαν κιόλας που τους χαλάσαμε το χρόνο τους, ενω δεν ειχαμε διάθεση να πουλήσουμε, μας πέταξαν κυριολεκτικά στο πάτωμα 500 δραχμές και μας εδιωξαν, επιδεικνύοντας με περηφάνια ένα άλλο ζευγαρι το οποίο είχε πουλήσει τα πάντα και δουλευε εκεί 3 χρόνια.

(το παρασκηνιο είναι πως το επόμενο πρωί, πήγε οικογενειακό μου πρόσωπο με αστυνομία και τους έδεσε. Στο δικαστήριο στο οποίο εγω δεν μπόρεσα να πάω, όντας φοιτητής πλέον, ο ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος πληρωνοντας ένα πρόστιμο. Αθάνατη δικαιοσύνη :P )

Φαντάζομαι οτι απο τότε έβαλαν μυαλό και βάζουν στο κόσμο να υπογραψει για ευθύνες κτλ :P

Eίχα πάει και εγώ σε μία τέτοια στην Αθήνα στα 17 μου με μία φίλη μου , το μόνο που μας είχαν ζητήσει είναι ταυτότητα ( δε δώσαμε κανένα στοιχείο φυσικά ). Τους είπαμε ότι πεταγόμαστε στο περίπτερο και ερχόμαστε...Πω πω υπάρχουν ακόμα αυτοί, ούτε τη διεύθυνση δεν θυμάμαι από τότε !

Δημοσ.

Εχου ξεφυγει τελειος!!!

Εχουμε νεα "μοδα" την οποια εμαθα προσφατα δεν τους φτανει που θα δουλεουμε τσαμπα και θα πληρωνομαστε απο τον οαεδ (αμα μπουμε σε κανενα προγραμμα ) αλλα θελουν και προμυθεια απο τα λεφτα που θα περνουμε  :mad:  

Δημοσ.

Επειδη εχω πολυ καιρο στο εξωτερικο για πειτε καποιο καλο(σε επισκεψιμοτητα) ελληνικο σαιτ για αναρτηση αγγελιας τουριστικου περιεχομενου.

επισης την βαζω και εδω.

http://ihg.jobs.net/job/f-b-reservations-coordinator-intercontinental-doha/J3H6JG6GTBWK3JS7XQV/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας έχω και άλλο (οι περισσότεροι θα το ξέρετε βέβαια αλλά λογος να γινεται)

Παρακολουθεί γνωστός σεμινάρια για προώθηση προιόντων σε εταιρία. Θα διαρκουσαν 5 ημέρες.

Πάει τη πρωτη μέρα, του λένε να παρακολουθησει και εφόσον του φανει ενδιαφέρον να υπογράψει.

Πάει και τη δευτερη, ολα οκ.

Τη τρίτη του λένε οτι αν θέλει να συνεχισει πρέπει να πληρωσει το ποσό των 400 ευρώ για να δεσμευτεί οτι θα πάρει τα προϊόντα, να συνεχίσει τα σεμινάρια και μετά να πάει να πουλήσει τα προιόντα και θα πάρει ποσοστό από αυτά και μισθο!!!!!!

Και η ερώτηση ειναι: Ποιος εργοδότης ζητάει λεφτά απ τον υποψηφιο εργαζόμενο?

• Like 3
Δημοσ.

Και η ερώτηση ειναι: Ποιος εργοδότης ζητάει λεφτά απ τον υποψηφιο εργαζόμενο?

MLM, σαν τα άλλα θέματα που γουστάρουν να κλειδώνουν οι διαχειριστές :)
Δημοσ.

Σας έχω και άλλο (οι περισσότεροι θα το ξέρετε βέβαια αλλά λογος να γινεται)

Παρακολουθεί γνωστός σεμινάρια για προώθηση προιόντων σε εταιρία. Θα διαρκουσαν 5 ημέρες.

Πάει τη πρωτη μέρα, του λένε να παρακολουθησει και εφόσον του φανει ενδιαφέρον να υπογράψει.

Πάει και τη δευτερη, ολα οκ.

Τη τρίτη του λένε οτι αν θέλει να συνεχισει πρέπει να πληρωσει το ποσό των 400 ευρώ για να δεσμευτεί οτι θα πάρει τα προϊόντα, να συνεχίσει τα σεμινάρια και μετά να πάει να πουλήσει τα προιόντα και θα πάρει ποσοστό από αυτά και μισθο!!!!!!

Amway, Herbalife, ή Organo Gold; Μη μου πεις ότι δεν είναι μία από αυτές! Αν υπάρχει κι άλλη, θα σαλτάρω!!!

Και η ερώτηση ειναι: Ποιος εργοδότης ζητάει λεφτά απ τον υποψηφιο εργαζόμενο? Ο γνωστός σου, τους έστειλε να πάνε να γ...ούν, ή όχι;

Fixed...

• Like 3
Δημοσ.

Amway, Herbalife, ή Organo Gold; Μη μου πεις ότι δεν είναι μία από αυτές! Αν υπάρχει κι άλλη, θα σαλτάρω!!!

Team America!! Ψαξ'το! Ειχα παει σε μια "ενημερωση" τους πριν κανα 2μηνο. Τρελη κομπινα, δεν θα αργησει να ερθει και στην Ελλαδα.

Οι τυποι δεν εχουν μεινει στα συμπληρωματα και τις χλωρινες, μπορεις να παρεις οποιο προιον θες απο το "δικτυο συνεργατων" τους και να το πουλησεις μεσω του site σου, το οποιο στο φτιαχνουν αυτοι κιολας.

Δημοσ.

Team America!! Ψαξ'το!

Γιατί ρε;;;  :cry:  :cry:  :cry: Γιατί έπρεπε να μ' ενημερώσεις;;; Σού 'χω κάνει κανένα κακό σ' αυτή, ή σε προηγούμενη ζωή; Θα είσαι δηλαδή χαρούμενος, άμα με δεις στα άσπρα, με λουριά στα μανίκια;  :fear:

• Like 2
Δημοσ.

Προσπαθεί να σε ξεστραβώσει ο άνθρωπος και του την λες και απο πάνω;

Ένα σου λέω, παράτα ότι κάνεις και τρέχα! :-D

Δημοσ.

Προσπαθεί να σε ξεστραβώσει ο άνθρωπος και του την λες και απο πάνω;

Ένα σου λέω, παράτα ότι κάνεις και τρέχα! :-D

Εγώ να τρέξω, εντάξει...

...όταν όμως γράφω team america στο google, μου βγάζει τον τίτλο μιας ...κωμωδίας με τα σχετικά link στο imdb!

Κοίτα να δεις που τα πήρε χαμπάρι τα μουλουμου και ο γούγλης...

• Like 2
Δημοσ.

Εχω κανει αιτηση στο γερμανο και μαζι μου αλλα 5 χιλιαδες ατομα μονο απο το καριερα, δεν θα βρω δουλεια ποτε  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...