Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γνωστός σου, τους έστειλε να πάνε να γ...ούν, ή όχι;

xχαχαχαχαχα...βασικά τους κοίταγε απορημένος και απλά έφυγε :P

Δημοσ.

Εγώ να τρέξω, εντάξει...

...όταν όμως γράφω team america στο google, μου βγάζει τον τίτλο μιας ...κωμωδίας με τα σχετικά link στο imdb!

Κοίτα να δεις που τα πήρε χαμπάρι τα μουλουμου και ο γούγλης...

market america! παρδον!

Δημοσ.

market america! παρδον!

Ναι ρε ξύπνιε! Παίρνεις στο λαιμό σου τον κόσμο, τον βάζεις να ψάχνει άλλα αντ' άλλων για να μάθει πως θα χεστεί στο τάλιρο και καθαρίζεις μ' ένα «παρδόν»...

...έχει και η ανευθυνότητα τα όριά της!!! Ελπίζω να χαίρεσαι που μ' έκανες να χάσω πολύτιμο χρόνο και, ίσως, την ευκαιρία τής ζωής μου...

Δημοσ.

Πλέον πάντως συμφέρει να ψάχνεις για δουλειά. Αν δουλεύεις, σε πληρώνουν με σφαίρες κάποιοι! :shock:

http://topontiki.gr/article/51899/Manolada-Epistates-purobolisan-ergazomenous-metanastes

Ναι τωρα το ειδα τραγικο αν και στο παρελθον η μανολαδα εχει κατηγορηθει για σκλαβοπαζαρο.

Δημοσ.

Ναι ρε ξύπνιε! Παίρνεις στο λαιμό σου τον κόσμο, τον βάζεις να ψάχνει άλλα αντ' άλλων για να μάθει πως θα χεστεί στο τάλιρο και καθαρίζεις μ' ένα «παρδόν»...

...έχει και η ανευθυνότητα τα όριά της!!! Ελπίζω να χαίρεσαι που μ' έκανες να χάσω πολύτιμο χρόνο και, ίσως, την ευκαιρία τής ζωής μου...

Eγω φταιω ρε που προσπαθω να σας ανοιξω τα ματια για να βγαζετε κι εσεις 3000 ευρω τον μηνα απο το σπιτι σας!

• Like 5
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ γέλιο στην σοβαρή αγγελία που μόλις διάβασα ...

Εταιρεία του χρηματοπιστωτικού τομέα ζητεί για αποκλειστική απασχόληση νέο/νέα:

Πολιτικό Μηχανικό

Με τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Εμπειρία στον έλεγχο και διεκπεραίωση υποθέσεων σε πολεοδομία (έλεγχος παραβάσεων, συλλογή φακέλων με άδειες, τοπογραφικά κλπ), ικανότητα επιθεώρησης-αυτοψίας-πραγματογνωμοσύνης σε ακίνητα και κατάρτισης τεχνικής έκθεσης ακινήτων. 
  • Άριστη ικανότητα χειρισμού της ελληνικής γλώσσας (δεν εννοούμε απλά να είναι μητρική γλώσσα, απαιτείται η δυνατότητα σύνταξης ενός εγγράφου χωρίς λάθη και χωρίς να υπάρχει σχετικός «μπούσουλας»).
  • Πολύ καλά αγγλικά, δηλαδή να μπορεί αφενός να διαβάζει Economist με άνεση και χωρίς λεξικό και αφετέρου να συντάξει ένα έγγραφο στα αγγλικά.
  • Χρήσιμο επίσης (αλλά όχι απαραίτητο) είναι να έχει κάποιες γνώσεις χρηματοοικονομικών.
  • Τέλος, αυτά που είναι απαραίτητα είναι να είναι ευφυής, να μην είναι σοβαροφανής και να είναι ανοιχτός/ή σε κάτι διαφορετικό από την κλασική καριέρα του πολιτικού μηχανικού

Μου αρέσει που ζητάνε άνθρωπο να ξέρει να συντάσσει σοβαρό κείμενο

και δεν σχολιάζω καν γραμαμτικά και συντακτικά λάθη .... 

ποιός κρεατέμπορας να είναι από πίσω ?

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ γέλιο στην σοβαρή αγγελία που μόλις διάβασα ...

Πολιτικό Μηχανικό

Με τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Εμπειρία στον έλεγχο και διεκπεραίωση υποθέσεων σε πολεοδομία (έλεγχος παραβάσεων, συλλογή φακέλων με άδειες, τοπογραφικά κλπ), ικανότητα επιθεώρησης-αυτοψίας-πραγματογνωμοσύνης σε ακίνητα και κατάρτισης τεχνικής έκθεσης ακινήτων. 
  • Άριστη ικανότητα χειρισμού της ελληνικής γλώσσας (δεν εννοούμε απλά να είναι μητρική γλώσσα, απαιτείται η δυνατότητα σύνταξης ενός εγγράφου χωρίς λάθη και χωρίς να υπάρχει σχετικός «μπούσουλας»).
  • Πολύ καλά αγγλικά, δηλαδή να μπορεί αφενός να διαβάζει Economist με άνεση και χωρίς λεξικό και αφετέρου να συντάξει ένα έγγραφο στα αγγλικά.
  • Χρήσιμο επίσης (αλλά όχι απαραίτητο) είναι να έχει κάποιες γνώσεις χρηματοοικονομικών.
  • Τέλος, αυτά που είναι απαραίτητα είναι να είναι ευφυής, να μην είναι σοβαροφανής και να είναι ανοιχτός/ή σε κάτι διαφορετικό από την κλασική καριέρα του πολιτικού μηχανικού

ποιός κρεατέμπορας να είναι από πίσω ?

το τελευταίο που ζητάει είναι όλα τα λεφτά, ποιος ξέρει τι χαμό δουλειές περιμένουν τον υποψήφιο.

Δημοσ.

Το τελευταίο είναι όντως για γέλια, αλλά δεν βλέπω πού είναι το κακό ο υποψήφιος να ξέρει ελληνικά της προκοπής. Έτσι για αλλαγή δηλαδή.

Δημοσ.

Πολιτικό Μηχανικό

Ένας ακομα μεγάλος ιδιώτης που ηρθε να επενδύσει και να σωσει την Ελλάδα :-P

Δημοσ.

Το τελευταίο είναι όντως για γέλια, αλλά δεν βλέπω πού είναι το κακό ο υποψήφιος να ξέρει ελληνικά της προκοπής. Έτσι για αλλαγή δηλαδή.

Δεν είπε κανείς να μη ξέρει ελληνικά ο υποψήφιος αλλά όταν η αγγελία είναι γραμμένη σε στυλ καφενίου, χωρίς όταν δεν υπάρχει κάν συμφωνία χρόνων στις προτάσεις ή όταν δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί ΣΩΣΤΑ τα bullet points ... ε, τότε δικαιούμαι νομίζω να γελάω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως αν είχα επιχείρηση έτσι θα ήθελα να ήταν ο υπάλληλος. Άσχετα που ακούγεται περίεργο σε μια αγγελία καθώς τις έχουμε συνηθίσει τελείως σοβαροφανείς

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς να μη ξέρει ελληνικά ο υποψήφιος αλλά όταν η αγγελία είναι γραμμένη σε στυλ καφενίου, χωρίς όταν δεν υπάρχει κάν συμφωνία χρόνων στις προτάσεις ή όταν δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί ΣΩΣΤΑ τα bullet points ... ε, τότε δικαιούμαι νομίζω να γελάω.

Ίσς γι'αυτό να ζητάει άτομο να μιλά σωστά ελληνικά.

Δεν είναι για γέλια.

Δημοσ.

Κοιτα...Είσαι χρηματοοικονομικη εταιρεία και ζητάς πολιτικό μηχανικό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ. Απόφοιτο πολυτεχνείου. Οχι κάποιον τυχαίο.

Και γράφεις τέτοια αγγελία? Αυτό σημαίνει οτι δεν έχεις έναν σοβαρό άνθρωπο να του πάρει μια σοβαρή συνέντευξη!!

Τι εταιρεία εισαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...