Προς το περιεχόμενο

Η AMD κατηγορεί πρώην εργαζομένους της για κλοπή εμπιστευτικών εγγράφων


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η AMD ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη με τον πρώην αντιπρόεδρό της στο τμήμα ανάπτυξης για επιχειρήσεις, κατηγορώντας τον ότι έκλεψε πάνω από 100.000 μυστικά έγγραφα που ανήκαν σε αυτήν. Πρόκειται για τον Bon Feldstein ο οποίος έφυγε από την εταιρεία τον Ιούλιο του 2012 για μια θέση εργασίας στην NVIDIA.Το κατηγορητήριο της AMD περιλαμβάνει και άλλα τρία ονόματα πρώην εργαζομένων της, τους Manoo Desai, Nicolas Kociuk και Richard Hagen και κάνει λόγο για κλοπή ηλεκτρονικών εγγράφων που περιλαμβάνουν “προφανώς εμπιστευτικό, ιδιόκτητο, μυστικό υλικό σχετικά με την ανάπτυξη τεχνολογίας και με εμπιστευτική επιχειρηματική στρατηγική”.

 

Η εταιρεία κάνει επίσης λόγο ότι μερικά από τα αρχεία περιλαμβάνουν δύο συμφωνίες για αδειοδοτήσεις σε σημαντικούς της πελάτες, καθώς και ένα έγγραφο που περιγράφει προτεινόμενες στρατηγικές της AMD όσον αφορά τις χορηγήσεις αδειών. Η AMD αναφέρει ότι αν αυτές οι πληροφορίες αποκαλυφθούν σε ανταγωνίστρια εταιρεία όπως είναι η NVIDIA, τότε αυτό θα έδινε ένα σημαντικό ανταγωνιστικό προβάδισμα στην τελευταία.

 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τους τέσσερις πρώην εργαζομένους της εταιρείας, ούτε επίσης από την NVIDIA. Πριν αποχωρήσει από την AMD ο Feldstein είχε κατοχυρώσει μια συμφωνία με τη Microsoft για ενσωμάτωση των Radeon chip γραφικών στο Xbox 360, μαζί με το Wii και Wii U της Nintendo. Η φημολογία αναφέρει ακόμη ότι οι επερχόμενες κονσόλες των Microsoft και Sony θα περιλαμβάνουν επίσης chip γραφικών και επεξεργαστή κατασκευασμένο από την AMD.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/amd-claims-some-ex-employees-stole-secret-files-before-going-to-nvidia[/url]']neowin.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και κάπως έτσι γεννιούνται οι επιχειρηματικοί εγκέφαλοι που μετά θησαυρίζουν.

Λες και δεν υπάρχει ποιό μάγκας από τον Bill Gates ..... ή δεν ξέρω και εγώ ποιόν άλλον .... απλά τύχανε οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Το θέμα είναι ότι αν είναι σωστή και τίμια η Nvidia ..... να τον σουτάρει και από εκεί ... να δούμε που θα πάει μετά. 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι πιο τίμια εταιρία πεθαίνει! Μα προφανώς γι'αυτό άλλαξε εταιρία. Αυτό υπάρχει χρόνια τώρα και ονομάζετε κατασκοπεία του ανταγωνισμού. Στο εξωτερικό άμα δεν έχεις αλλάξει 3-4 εταιρίες σε 3 χρόνια θεώρησε αποτυχημένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...