MostDef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Έχω ταυτότητα που έχει εκδωθεί το 2005 και είναι γραμμένη στο χέρι (όχι όπως τις καινούργιες με εκτυπωμένα τα αναγραφόμενα στοιχεία). ΅Επειδή σε 2 βδομάδες πετάω για αγγλία θα έχω πρόβλημα να πετάξω με τη συγκεκριμένη ταυτότητα ή πρέπει να εκδώσω καινούργια. Τα στοιχεία αναγράφονται φυσικά και σε ελληνικά και σε αγγλικά. Δυστηχώς το διαβατήριο έχει λείξει.
dreamercon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να πας, καλό είναι να έχεις και το παλιό ληγμένο διαβατήριο μαζί σου πάντως.
michael92 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Άμα είναι με Λατινικούς χαρακτήρες δεν έχεις θέμα, είναι έγκυρη.
sistah Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αμα εχει λατινικους ναι, μπορεις και οντως ειναι καλο να εχεις και το παλιο διαβατηριο.Σε ταξιδι μου στην σκανδιναβια, οταν εμπαινα στα μπαρ και τους εδειχνα την ταυτοτητα,ειχαν το βλεμμα τυπου "τι ειναι τουτο" και για να μην εξηγω εδειχνα το διαβατηριο (δεν ειχε ληξει) για να τελειωνουμε.Εαν εχεις αμφιβολιες μπορεις να βγαλεις νεο διαβατηριο, πλεον βγαινει σε 2-3 μερες.
Alxnks Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οπως ηδη ειπωθηκε δεν εχεις θεμα αφου τα γραφει και λατινικα. ακομα θυμαμαι τα μουτρα τους στην αγγλια το 2005 οταν ειχα παει με τετοια ταυτοτητα επειδη δεν ειχα προλαβει να ανανεωσω το διαβατηριο (ηταν μολις ειχε καθιερωθει το νεο συστημα και στις ταυτοτητες και στα διαβατηρια...μονο που οι ταυτοτητες εβγαιναν πολυ γρηγορα ενω τοτε με τα διαβατηρια μας ειχαν βγαλει την ψυχη να μας στελνουν πισω για νεες φωτογραφιες...προσωπικα με ειχαν στειλει 3 φορες γιατι τη μια δεν τους αρεσε αυτο, την αλλη τους ξυνιζε το αλλο κτλ). οποτε δειχνω αυτο, με κοιταει ο υπαλληλος σαν χαζος αλλα...κρατικο εγγραφο χωρας ευρωπαικης ενωσης..μουγκα.
Apoll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Βγάλε διαβατήριο και έχε το κεφάλι σου ήσυχο. Μιας και θα μπορείς να περνάς από τον αυτόματο έλεγχο (Αγγλία), και να μην περιμένεις στην ουρά για να δει τα στοιχεία σου κάποιος.
Unabomber Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 χωρις διαβατηριο (με καινουρια ταυτοτητα βεβαια) δεν γινεται δουλεια στο Λονδινο ? θα εχω καποιο προβλημα ?
Typhoon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 χωρις διαβατηριο (με καινουρια ταυτοτητα βεβαια) δεν γινεται δουλεια στο Λονδινο ? θα εχω καποιο προβλημα ? Μπορείς μια χαρά να πας με ταυτότητα που αναγράφει τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες.
steliospal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εντελώς φιλικά και χωρίς μούφες σας λέω το εξής: Eπειδή είχα άσχημη εμπειρία με αυτό το πράγμα (πιστεύανε οτι η καινούριου τύπου ταυτότητά μου είναι πλαστή και ακολούθησαν κρατητήρια, τηλέφωνα στη πρεσβεία, ερωτήσεις και επιστροφή στην Ελλάδα για εξακρίβωση στοιχείων) , βγάλτε διαβατήριο για να ησυχάσετε.
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εχε μαζι σου το παλιο διαβατηριο παντως. Εμενα αυτο μου ειπαν μιας και υπαρχουν αρκετα ατομα με πλαστες ελληνικες ταυτοτητες.
Unabomber Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οπως μπορει να ειναι fake ομως η ταυτοτητα ετσι fake μπορει να ειναι και το διαβατηριο.
Nikosgiann Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 πηγα Λονδινο το Νοεμβρη,εγω με εκτυπωμενη ταυτοτητα,η κοπελα με χειρογραφη,και ολα ηταν οκ. χωρις διαβατηρια
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 οπως μπορει να ειναι fake ομως η ταυτοτητα ετσι fake μπορει να ειναι και το διαβατηριο. εγω σου λεω τι ακουσα την κυριακη που μας περασε
kuzko21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) το διαβατηριο κοστιζει 100 ευρω...δε το βγαζεις για να πας μια φορα στο εξωτερικο. επισης και γω ειχα προβλημα στo schiphol , με την ταυτοτητα αλλα ειχα το διαβατηριο μαζι... ο πατερας μου παλι στο τελευταιο μας ταξιδι , ταξιδευε με ληγμενο διαβατηριο+ληγμενη ταυτοτητα.... long story short , οπου πεσεις... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από kuzko21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα