Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο να παρω για την καλύτερη δυνατή προστασια του pc μου;

ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις;;

και τι συσκευες θα συνδεσεις πανω στο ups.. γιατι παιζουν ρολο τα watt!

αρκετα ποιοτικα ups ξεκινανε απο 80 ευρω και πανω!

Δημοσ.

Θα βαλω το pc και την οθονη......

Αλλα μηπως θα μου κανει δουλεια και ενα πολυμπριζο ups

θα σου κανει δουλεια ενα πολυμπριζο ασφαλειας σιγουρα..

EATON ειναι πολυ καλο ποιοτικα και αυτο επισης το APC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.ilmako.gr/central-.6-230v.html

http://www.my-store.gr/default.aspx?p=11&l=%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-Central-230V%2F16A-6-%CE%98%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD&id=91-71-200N

Εξ ιδίας εμπειρίας πλέον το προτείνω σε όσους ζητάνε πολύπριζο ασφαλείας.

Ελληνικής κατασκευής με 3 έτη εγγύηση. Ας προωθήσουμε και τα δικά μας, ειδικά αν αξίζουν. ;)

Επεξ/σία από giokou
Δημοσ.

θα σου κανει δουλεια ενα πολυμπριζο ασφαλειας σιγουρα..

EATON ειναι πολυ καλο ποιοτικα και αυτο επισης το APC

..σε συνδυασμό με ένα ποιοτικό τροφοδοτικό!

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό του pc εννοεί. Όμως, το έχεις ήδη, δεν είναι καιροί για να τρέχεις για άλλο, απλά και μόνο επειδή απλά θα πάρεις ένα πολύπριζο ασφαλείας.

Δημοσ.

Το καλό τροφοδοτικό  έχει και αυτό  μηχανισμούς  προστασίας του συστήματος σου και είναι καλή επένδυση και εξ ίσου  σημαντική.

Δημοσ.

Μα δε διαφωνώ, αλλά κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν το λες αυτό όταν ο άλλος έχει ήδη pc, εκτός εάν αναφέρθηκε ήδη το τροφοδοτικό. 

Είναι έξοδο μη προϋπολογισμένο όπως κι αν το δεις. Αν είχε κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό, δε θα το έλεγε? ;)

Δημοσ.

<p>Μα δε διαφωνώ, αλλά κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν το λες αυτό όταν ο άλλος έχει ήδη pc, εκτός εάν αναφέρθηκε ήδη το τροφοδοτικό. </p>

<p> </p>

<p>Είναι έξοδο μη προϋπολογισμένο όπως κι αν το δεις. Αν είχε κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό, δε θα το έλεγε? ;)</p>

Οχι με το τροφοδοτικο μου δεν έχω προβλημα.

Απλά θα ήθελα ένα καλό πολυμπριζο για την οποία δυνατή προστασια...θα ήθελα βέβαια να ειναι εώς 15€ αλλά αν ειναι για το καλό των συσκευών μου θα φτάσω εώς τα 20-25€

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

θα ήθελα βέβαια να ειναι εώς 15€ αλλά αν ειναι για το καλό των συσκευών μου θα φτάσω εώς τα 20-25€

Σωστός.

Στα πολύπριζα ασφαλείας ότι πληρώσεις παίρνεις. Καλύτερα λίγα € παραπάνω για κάποιο ποιοτικό.

Βέβαια αυτά που ήδη σου προτάθηκαν, είναι όλα καλά. ;)

Δημοσ.

Μα δε διαφωνώ, αλλά κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν το λες αυτό όταν ο άλλος έχει ήδη pc, εκτός εάν αναφέρθηκε ήδη το τροφοδοτικό. 

Είναι έξοδο μη προϋπολογισμένο όπως κι αν το δεις. Αν είχε κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό, δε θα το έλεγε? ;)

Εννοείται πως δεν προτείνω αγορά τροφοδοτικού .

Επειδή η συζήτηση έχει να κάνει με τη προστασία του υπολογιστή να μην το ξεχνάμε και το υποτιμάμε μόνο το ανάφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...