gkblues Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ποιο να παρω για την καλύτερη δυνατή προστασια του pc μου; Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ποιο να παρω για την καλύτερη δυνατή προστασια του pc μου; ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις;; και τι συσκευες θα συνδεσεις πανω στο ups.. γιατι παιζουν ρολο τα watt! αρκετα ποιοτικα ups ξεκινανε απο 80 ευρω και πανω!
gkblues Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Θα βαλω το pc και την οθονη...... Αλλα μηπως θα μου κανει δουλεια και ενα πολυμπριζο ups
coolerman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Θα βαλω το pc και την οθονη...... Αλλα μηπως θα μου κανει δουλεια και ενα πολυμπριζο ups θα σου κανει δουλεια ενα πολυμπριζο ασφαλειας σιγουρα.. EATON ειναι πολυ καλο ποιοτικα και αυτο επισης το APC
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.ilmako.gr/central-.6-230v.html http://www.my-store.gr/default.aspx?p=11&l=%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-Central-230V%2F16A-6-%CE%98%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD&id=91-71-200N Εξ ιδίας εμπειρίας πλέον το προτείνω σε όσους ζητάνε πολύπριζο ασφαλείας. Ελληνικής κατασκευής με 3 έτη εγγύηση. Ας προωθήσουμε και τα δικά μας, ειδικά αν αξίζουν. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από giokou
Rod@X Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 θα σου κανει δουλεια ενα πολυμπριζο ασφαλειας σιγουρα.. EATON ειναι πολυ καλο ποιοτικα και αυτο επισης το APC ..σε συνδυασμό με ένα ποιοτικό τροφοδοτικό!
gkblues Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Οταν λες τροφοδοτικο τι ακριβώς εννοείς
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το τροφοδοτικό του pc εννοεί. Όμως, το έχεις ήδη, δεν είναι καιροί για να τρέχεις για άλλο, απλά και μόνο επειδή απλά θα πάρεις ένα πολύπριζο ασφαλείας.
Rod@X Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το καλό τροφοδοτικό έχει και αυτό μηχανισμούς προστασίας του συστήματος σου και είναι καλή επένδυση και εξ ίσου σημαντική.
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μα δε διαφωνώ, αλλά κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν το λες αυτό όταν ο άλλος έχει ήδη pc, εκτός εάν αναφέρθηκε ήδη το τροφοδοτικό. Είναι έξοδο μη προϋπολογισμένο όπως κι αν το δεις. Αν είχε κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό, δε θα το έλεγε?
gkblues Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 <p>Μα δε διαφωνώ, αλλά κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν το λες αυτό όταν ο άλλος έχει ήδη pc, εκτός εάν αναφέρθηκε ήδη το τροφοδοτικό. </p> <p> </p> <p>Είναι έξοδο μη προϋπολογισμένο όπως κι αν το δεις. Αν είχε κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό, δε θα το έλεγε? </p> Οχι με το τροφοδοτικο μου δεν έχω προβλημα. Απλά θα ήθελα ένα καλό πολυμπριζο για την οποία δυνατή προστασια...θα ήθελα βέβαια να ειναι εώς 15€ αλλά αν ειναι για το καλό των συσκευών μου θα φτάσω εώς τα 20-25€ Sent from my iPad using Insomnia
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 θα ήθελα βέβαια να ειναι εώς 15€ αλλά αν ειναι για το καλό των συσκευών μου θα φτάσω εώς τα 20-25€ Σωστός. Στα πολύπριζα ασφαλείας ότι πληρώσεις παίρνεις. Καλύτερα λίγα € παραπάνω για κάποιο ποιοτικό. Βέβαια αυτά που ήδη σου προτάθηκαν, είναι όλα καλά.
Rod@X Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μα δε διαφωνώ, αλλά κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν το λες αυτό όταν ο άλλος έχει ήδη pc, εκτός εάν αναφέρθηκε ήδη το τροφοδοτικό. Είναι έξοδο μη προϋπολογισμένο όπως κι αν το δεις. Αν είχε κάποιο θέμα με το τροφοδοτικό, δε θα το έλεγε? Εννοείται πως δεν προτείνω αγορά τροφοδοτικού . Επειδή η συζήτηση έχει να κάνει με τη προστασία του υπολογιστή να μην το ξεχνάμε και το υποτιμάμε μόνο το ανάφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα