Giorgos09 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγω εφαγα δυο πιτες γυρους δυο μπαγκετες 1 μεγαλο HOT DOG ενα cheezeburger 2 κοκα κολες (330μλ) και ενα ενα παγωτο πυραυλο. Χωρις έμετο. 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 βαψου πρασινος να παιξεις στο επομενο godzilla. 15
Skylined Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 18 και μισό γεμιστά, εντάξει οι πιπεριές ήταν μικρού μεγέθους, σε κόντρα με ένα άλλο παιδί σε κατασκήνωση. Ο διαγωνισμός σταμάτησε πρόωρα όταν μας πήραν τα πιάτα και ανακυρήχθηκα νικητής για ένα γεμιστό διαφορά. Μετά από μισή - μία ώρα ώρα ξέρασα τουλάχιστον τα μισά, στα κρυφά, για να μη με πάρει κανένα μάτι. 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 μιας και βλεπω το τοπικ να παιζει σοβαρα... εχω φαει 11 κομματια πιτσας(ενω κανονικα τρωω 6-7) εφιαλτες ολο το βραδυ μετα...
linkin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τεσπα επειδη το σοβαρεψατε,5 πιτογυρα απ'ολα και μια κρεπα μεσα σε 2 ωρες. Μετα βεβαια εχεσα μεχρι και το στομαχι μου αλλα οτι τα εφαγα τα εφαγα.
brickoman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Πολύ παλιά (όταν ήμουν περίπου 10 χρονών) σε ένα παιδικό πάρτυ είχα φάει 2 πίτσες (των 2 ατόμων με 8 κομμάτια η καθεμία) και μετά είχαν φέρει και σουβλάκια. Εννοείται ότι έφαγα και από εκεί απλά έχασα το μέτρημα. Ούτε ξέρασα ούτε τίποτα.
pavlinara Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ένα βράδυ αφού είχα χάσει γύρω στα 15 κιλά με έπιασε μια κρίση και έφαγα τα πάντα από το ψυγείο,τα πάντα όμως.Πατάτες ογκρατέν,σάντουιτς, σοκολάτες.Μετά άρχισα να κλαίω από τον πόνο. 4
tolis_01 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 εχω φαει 11 κομματια πιτσας Κι εγώ το ίδιο (αν και σίγουρα θα έχω φάει και περισσότερο, αλλά δεν θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο). Αλλά παίζει ρόλο και η πίτσα. Από πίτσα φαν, στα 8 κομμάτια (ολόκληρη πίτσα) πεινάω ακόμα (αέρα της βάζουν μέσα; ). Και δεν είναι ότι τρώω γενικά πολύ, με πιτόγυρα, συνήθως με 2 χορταίνω.
DrLo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εγω εφαγα δυο πιτες γυρους δυο μπαγκετες 1 μεγαλο HOT DOG ενα cheezeburger 2 κοκα κολες (330μλ) και ενα ενα παγωτο πυραυλο. Χωρις έμετο.
Skylined Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ένα βράδυ αφού είχα χάσει γύρω στα 15 κιλά με έπιασε μια κρίση και έφαγα τα πάντα από το ψυγείο,τα πάντα όμως.Πατάτες ογκρατέν,σάντουιτς, σοκολάτες.Μετά άρχισα να κλαίω από τον πόνο. Τόσος κόπος πήγε χαμένος ε; LOL Το έχω πάθει πολλές φορές, μόνο πολύ πρόσφατα κατάφερα να σταθεροποιήσω βάρος για ένα εξάμηνο για πρώτη φορά μετά από χρόνια και η βελόνα φαίνεται να έχει κολλήσει εκεί, ίσως εξαιτίας και της ποιότητας διατροφής και της άσκησης.
Giorgos09 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Zw8iljkD1So 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 5 κομμάτια παστίτσιο,2 τομάτες γεμιστές,μισό τηγάνι καγιανά.Μπορεί να χω φάει και περισσότερο,αλλά δε θυμάμαι τώρα.
brickoman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 καγιανά Πωωωω.... Από την κατσαρόλα της γιαγιάς στο χωριό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα